Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbex

Plombowanie zębów?

Polecane posty

Gość ząbex

Ile płacicie za białą plombę u swojego dentysty?? Z góry dziękuję za odp.

Gość łooooo mammo
60 zł swiatłoutwardzalna

Gość Granitowa Tekla
A ja dam wszystko byleby mnie nie bolało...ze znieczuleniem też mnie boli... :(

Gość ząbex
Aha, dzięki za odp, bo ja wczoraj miałam plombowany ząb i zanim powiedziałam ze chcem białą plombę to miałam juz wstawioną zwykłą :(. Strasznie się zdenerwowałam. No ale nast ząb to już musi być koniecznie biała.

Gość łooooo mammo
u mnie ze znieczuleniem 75 zł ;) ide w poniedzialek...

Gość ja miałam tak samo ząbex
ale juz chodze do prywatnego a tam nie ma zwykłych bierze 70 bez znieczulenia, a pozatym mnie nic nie boli

Gość Granitowa Tekla
ząbex takie rzeczy się mówi od razu :( ale zawsze możesz ją zmienić na białą

Gość Solid
Witam..... Zalozono mi metalowa blombe i chyba cos jest nie tak...boli... Czy mozna byc uczulonym na takie blomby? Pozdrawiam

Gość wawiak23
ja płacę 230zł ze znieczuleniem w kordencie, drogo, nawet nie jestem pewien na ile dobrze... Znacie jakiegos drozszego? bo ja nie...

100złotych. Może i drogo, ale dentysta jest super i wiem, że swoją robotę wykonuje solidnie.

Gość SKEJT
ALE JAK MIELISCIE PLOMBOWANIE ZEBOW TO TO BOLI

Gość mamba76
czy ktos wie czy mozna dac znieczulenie przy plombowaniu kobiecie w ciazy?

Kobieta w ciazy podobno znieczula sie maścią przeciwbólową, na dziasła, ew. podniebienie.. (ale nie wiem czy wszedzie i czy kazdej mozna) Ja zapłaciłam dziś 120zł.

Gość bubaszlchta
poląbowanie boli teoche zalezy od zepsucia zeba mnie jeden tak bolal ze szok a nastepne dwa prawie nic

Gość zzzosiasamosiaaa1344
u mnie od 90-120 za najmniejsza plombe...

Gość t2
U mnie, prywatnie plombowanie zęba kosztuje 100zł. Dziś byłem plombować 6-tke. :)

Gość dotty123
A ile płacicie za kanał? Bo ja zapłaciłam prawie 500 zł :O

Gość aska z tych asiek
za kanał w sumie 260 zł:/ rozwiercenie i zatrucie 40-50, zalezy czy ze znieczuleniem... 100 za wypełnienie kanałów, a plomba 120, normalne leczenie to koszt 80-120 zł, zalezy od ilosci pracy i zuzytego materiału... drogo! ale co zrobic? nie chodzic?

Gość Kas100
hey wam ja byłam ostatnio u dentysty i miałam leczenie kanałowe to miałam ze znieczuleneim i nic nie bolało .... plombowanie również ..... na ostatniej wizycie dowiedziałam sie że bede miala plombowana szostke ... i nie wiem czy to boli z czyszczeniem .... u mnie dentystka bierze 100 zł. jest bardzo miła i solidna ......... ale pytanko czy jutro bedzie mnie bolal zab skoro bede miala i czyszczony i plombowany odp :) pozdrawaiam !

Gość asina
Cześć niewiem czy piszę na temat ale wszystkie forum są na logowanie a ja potrzebuje szybkiej szczerej odpowiedzi. Kilka lat temu miałam plombowaną dolna 6. Ostatnio chodziłam do dentysty plombować inne zęby i zapytałam dentystki czy trzeba wymienić tą plombe w dolnej 6 bo niepokoiły mnie dziurki wokół tej plomby i taka plamka ona mi odpowiedziala ze to tylko plamka na zębie(przebarwienie) i ze nie trzeba jeszcze wymieniać tej plomby. Teraz w domu ciągle histeryzuje ze mi wypadnie ta plomba, ze bede musiala mieć robione kanałowe itp. Boję się ze pod plombą może coś być. Niechcę iść do innego dentysty bo ta pani dobrze robi. Co mam zrobić ?

Gość rtg zęba

Gość asina
tak ale dentysta zawsze informuje ze trzeba sie skierowac na to badanie a jak mi powiedziala ze jeszcze nie trzeba jej zmieniać to chyba mnie nieoklamuje.a jak pare lat temu mialam tam robiona plombe to tak naraz moglo by sie zrobic tak ze musze miec teraz kanalowe? ja sie schizuje zawsze sie wszystkim stresuje.

Gość bbbbbbvvvvvvv
Lizarazu nie pisz takich rzeczy, bo jeszcze ktoś wypróbuje :o

Gość Alutka XDe
plombowanie nie boli znaczy mnie i innych też nie powinno

Gość fiś
hej wszystkim. bylam wczoraj u dentysty i mialam plombowane dwie 6 po lewej stronie (góra i dół). mialam tez 2 rozne znieczulenia. wrocilam do domu i znieczulenie przestalo dzialac i strasznie zaczely bolec mnie zeby. na dole mam sine dziaslo-ale to pewnie od wbijania igly. jestem starsznie zaniepokojona bo nie moge nawet zamknac buzi. czy powinnam isc do dentysty znowu, czy to jest normalne? nie chce wyjsc na jakas glupia, ale boli bardzo i jesc nie moge... prosze o szybka odpowiedz!

Gość wiesiu1922
mialem plombowanie ile kosztuje plombowanie zebówe u prywatnego stomatologa prosze o odp

Gość duff
ja płacę u mojego dentysty 140 (ze znieczuleniem)

Gość bojek
błagam o szybką odpowiedź mam leczenie kanałowe i zrobiłam już wszystko nic nie bolało została mi ostatnia wizyta mam iść jutro czy ostatnia boli wszyscy mówią że umrę z bólu

Gość Estetika-lodz
Na ostatniej wizycie leczenia kanałowego,stomatolog wypełnia kanały,a następnie odbudowywuje koronę zęba-ząb jest martwy,więc proszę się już nie obawiac bólu.