Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się z tym źle

jestem inna

Polecane posty

Gość czuję się z tym źle

nie moge wytrzymac kiedy patrzę w lustro! mam wąsy szybko się pocę wyjątkowo szybko odrastają mi włosy na nogach, więc przestałam nawet je golić pomóżcie mi nikt mnie nie koch niekt mnie nie lubi co mam zrobić

Idź do lekarza, może jakies hormony Ci zapisze i... weź się w garść, ale już!!! Jakiś basen, sauna, solarium i koniecznie - usmiech!!! :)

Gość czuję się z tym źle
nie mogę iść ani na solarium, ani do sauny bo mam specyficzny rodzaj łuszczycy na twarzy i szyji to mnie głównie oszpeca co ja mam ze sobą zrobić byłam u seksuologów i ginekologów, ale żadne hormony nie pomagają na dodatek w szkole śmieją się ze mnie i robią wredne rzeczy pomooooocy

Gość czuję się z tym źle
słyszałam, że na forum jest wybitny specjalista podobno leczy wszystko czy to prawda? jakiś pan kloc czy ktoś taki słyszałam, ż potrafi cuda zdziałać swoimi maseczkami odpowiedźcie!!

Gość czuję się z tym źle
do mojego klonu jeżeli wstydzisz sie zapytać o to to nie musisz sie pode mnie podsywać, tylko załóż własny topik

Gość rolek
nie martw się = jesteś typowym babochłopemspółczuje ci paskudo.

Gość czuję się z tym źle
scarlet czy miałaś z tym panem sesje? opowiedz czy pomógł Ci

Klocek, znowu Ci baba z domu nawiała? Biedny rogaczu!!! Żal mi Cię - serio, serio. W dodatku ta łuszczyca... Rozumiem Twoją klempę... :D

Gość czuję się z tym źle
weś sie nie podszywaj co? :o buuuuuu dzieki za subtelność rolek

Gość czuję się z tym źle
scarlet proszę Cie okaż trochę emaptii i powiedz mi jak te kloce skutkują czy można wierzyć w te opowieści o cudownych uzdrowieniach podobno dużo osoób o tym wie ale nikt głośno nie mówi bo pan klocek nie chce aby się tajemnica nieśmiertelności wydała?!

Gość czuję się z tym źle
pezstań sie podszywać!!!!!!!!!!!!!!!! jaki możesz sie nabijać z ludzkiego nieszczęścia?! wstyd mi za takich ludzi jak ty!

Gość wiesz co....
nie jestes sama na swiecie z takimi problemami.... ja za to nie mam juz prawie wlosow pomomo, ze mam dopiero 30 lat i one juz mi nigdy nie odrosna bo mam taka okropna chorobe, ze robia mi sie na skorze zmiany ktore potem sie w blizny przeksztalcaja.... ale nie stracilam optymizmu i sie nie zalamuje, inni maja jeszcze gorzej tak wiec trzymaj sie i glowa do gory! :)

Gość czuję się z tym źle
hehe dzięki, ale to nie jest takie proste najgorsze są te złośliwe komentarze jeśli chodzi o włosy to zawsze można sobie sprawić peruke, a co z łuszczyca? tego nie da sie wyleczyć nie moge stosować większości maści, bo to w końcu twarz i pogorsze tylko sytuacje

Gość wiesz co....
no wlasnie.... zeby to tylko byly zmiany na glowie owlosionej.... ale takie zmiany robia mi sie wszyedzie, na twarzy tez niestety. A peruke musze juz od 4 lat nosic.

Gość nie martw sie....
wygląd nie jest najważniejszy! wiem, takie komentarze bolą, ale pamiętaj, że czynią je tylko sami debile, bo przecież nikt normalny tak sie nie zachowuje uszy do góry, może uda sie zwalczyć Twoją przypadłość

Gość czuję się z tym źle
dzięki właśnie zadzwoniła do mnie siostra ma kolejny "złoty środek" na mój problem może tym razem sie uda ;)

Gość sam1
na luszczyce najlepszy jest pies. Musisz se kupic psa i niech on tam lize i zobaczysz ze zniknie. Ja mowie calkiem serio