Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeciarkaaa

boje sie narkomana

Polecane posty

Gość kafeciarkaaa

mieszkam sobie w kamienicy , 2 piętra nizej mam sąsiadów ,którzy maja jakiegos dziwego kuzyna (nie wiem w sumie kim on własciwie dla nich jest ) ale przychodzi codziennie . koles jest narkomanem co widac na pierwszy rzut oka a pozatym ma chyba jakąs chorobe psychiczna. ostatnio widziałąm z okna jak całuje drzewa na podwórku albo jak wyciagnął sobie parasolke ze smieci i rozłozył ja sobie (to przeciez nic ze nie było deszczu) i obkręcał sie z nią jak w piosence desczzowej i potem jeszcze dorwał w smietniku wielkiego kubusia puchatka i zaczął z nim tanczyc...poprostu psychopata. najgorsze jest to ,ze spotakc go musze codziennie za kazdym razem jak schodze na dół albo wchodze na góre do domu. i zawsze musi do mnie cos gadac, a to co słychac a to inne pytanka . czasem rzuci mi ze jestem sliczna...wiem ze to brzmi niegroznie ale ja sie go boje poprostu bo niewiedomo co takiemu strzeli do głowy. koles mnie przeraza ...co powinnam zrobic??

Gość kafeciarkaaa
upupupup podnosze nie badzcie ignorantami

Gość oddaj mu sie
przejdzie jemu albo na ciebie

Gość sla
Sprawdź znaczenie słów "psychopata" i "ignorant". Używasz ich niepoprawnie.

Gość oddaj mu sie------- moze ty
mu sie oddaj???

Gość czy nie mozecie
byc poprostu ludzmi tylko zaraz jakies głupie komentarze typu zebym sie oddała albo jeszcze inny zjadacz rozumów. wiem jakich słów uzywam i jestem swiadoma tego co piszesz a ty sie nie wymądrzaj jak nie wiesz o co chodzi palancie. jak nie piszesz nic w temacie to daruj sobie takie uwagi.

Gość oddaj mu sie
zakładam jakiś poziom inteligencji i wykształecenia i uznałem ten topik za prowokacje, bo chyba nie możan być tak uwstecznionym jak autorka, ach przepraszam jak nick wskazuje "kafeciarkaaa", przepraszam przeoczenie

Gość ehhhhhh
....jeżeli sadzisz, że on jest psychopatą to Ty jesteś schizofreniczką ;)

Gość aha więc jestem
uwsteczniona poniewaz boje sie goscia ,ktory zostawia u mnie na klatce strzykawki itp. ...no faktycznie...jestem głupia ...wy kurwa za to pozjadaliscie wszystkie rozumy i w ogole ....

Gość ło matko..
co powinnas zrobic - leczyc sie na maniakalny strach przed ludzmi i paranoje :D sorry, no, facet moze jest wyluzowany, ale calowanie drzew, tanczenie na ulicy i komplementy to raczej nie sa objawy bycia groznym psychopata, co najwyzej niegroznym i wesolym swirem, sprobuj z nim kiedys pogadac!!

Gość ehhhhhh
ło matko - dobrze gada.

Gość przeciwnik PMB
mam wrazenie, ze zalozycielka topiku pochodzi ze srodowiska PMB i boi sie wszystkiego co jest inne, jakaz miernota wyszla na jaw w naszym spoleczenstwie :(

Gość blokowicz_J
jak mozna mnie sie bac? :( przeciez nigdy nikogo nie szkrzydzilem, a jedynie sie bawilem :)

Gość lalllka
coz moze sie wyprowadz stamtad jak sie go boisz...jak rzeczywiscie jest swirniety i cpun to innego wyjscia nie ma:/

Gość ło matko..
a co to znaczy PMB? nie wiem, naprawde

Gość ło matko..
a, Partia Moherowych Beretow, juz sie domyslilam :)

Gość lalllka
moze koles jest lekko wykrecony pozytywnie..no ale jak cpa:/tego raczej nie powinno sie tolerowac...(cpunstwa znaczy sie)

Gość poprostu sie boje
wiem ,ze to co napisałam nie brzmi groznie ale w rzeczywistosci on mnie przeraza ...czy naprawde zasłuzyłam tym na to co tu wypisujecie ??? niektórzy z was to chyba jacys zyciowi frustraci bo nie portaficie normalnie człowiekowi odpowiedziec na problem tylko zaraz jakies osady o tym ze jestem głupia czy cofnięta...

Gość moim zdaniem.........
On jest niegroźny. Czy to, że ćpa wynioskowałaś na podstawie jego zachowania czy może wiesz z jakiegoś innego źródła?

Gość lalllka
ja wcale nie uwazam ze jestes glupia...coz ja tez bym sie chyba takiego bala...bo nawet najwielszy luuzak ajkiego znam nie caluje drzew i nie tancyz misiami...on robi tak bo jest nacpany....ma jakies chore filmy...a cpunstwo to JEST CHOROBA PSYCHICZNA.... moze zglos to na policje lub monaru...

Gość ło matko..
nikogo nie chce wyzywac od glupich, ale mysle, ze przesadzasz. jesli koles cpa, no to faktycznie problem, ale JEGO problem, nie wiem, gdzie tu widzisz zagrozenie dla siebie? przeciez to, ze ktos bierze narkotyki, nie znaczy wcale, ze jest agresywny, czy cos, a z reguly wrecz przeciwnie...

Gość ehhhhhh
..nie jesteśmy "frustratami" (oj koleżanko za dużo naczytałaś się gazetowej psychologii i teraz terminami rzucasz bez sensu zupełnie) tylko mamy więcej dystansu do takich spraw. Wyluzuj koleżanko bo nie długo przy takim podejści sama będziesz frustratką!

Gość to ze cpa
wiedza wszyscy naokoło, bo on jest "popularnym" swirem u mnie na dzielnicy

Gość przeciwnik PMB
no bravi dla lo matko. A do autorki --> wyluzuj dziecko, to, ze ktos sobie wezmie cos od czasu do czasu nie znaczy, ze dybie na twoje zycie, tak na prwade szkodzi sobie a nie Tobie. Prawda jest taka, ze to nie on moze zaszkodzic Tobie tylko Ty mozesz omoc jemu, ale nie bede tlumaczyl bo i tak chyba nie dotrze, bywaj zdrowa

Gość moim zdaniem.........
A co bierze?

Gość ło matko..
i co, zrobil cos komus kiedykolwiek? napadl na kogos? pobil kogos? okradl? skoro jest taki znany, to chyba wiesz takie rzeczy na jego temat?

Gość do ehhhhhhh
idz ze swoimi radami gdzie indziej. rady psychologiczne jak sobie czytasz to sobie czytaj- ja sobie odpuszcze.

Gość lalllka
coz jak swir moze i niegrozny ale nigdy nic nie wiadomo....w pozniejszym stadium uzaleznienia to grozny sie zrobic moze...a pomoc to i tak nie pomozesz.bo na takich ludzi to niezbyt dziala...po prostu unikaj go...badz chlodna z dystansem...a jak bedzie szedl klatka to wejdz do swggo mieszkania i odczekaj jak se pojdzie....:|

Gość i po co te pretensje do mnie
boje sie typa za sam sposób bycia jaki ma. wiem ,ze cpa juz od dawna. i nie tylko ja sie go boje.

Gość ehhhhhh
...ile masz lat kafeciarko. obawiam się nie jesteś jeszcze w wieku "babć radio maryja" ale tendencję do segregowania ludzi masz dokładnie takie samo jak one czyli: bać się i do lasu wywozić wszystko co inne niż my" Pytanie: czy on kiedykolwiek kogokolwiek skrzywdził?