Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzony_36

zdrada kobiety

Polecane posty

Gość poprzejściach
a czy wam się w małżeństwie układa?

Gość lilla28
Wlasnie a moze to Twoja wina ,ze posunela sie do zdrady zastanowiales sie dlaczego siegnela po innego mezczyzne? Owszem zapewne ja tez bym tak zareagowala jak Ty ale czesto jest tak ,ze przyczyna niewiernosci partnerow lezy po obu stronach.Niestety musze powiedziec ze sie z tym zgadzam wiem bo sama to przezylam.Dlugo nie moglam tego zrozumiec ale teraz juz wiem ja tez zawinilam ,zaniedbalam wszystko to nad czym tak dlugo pracowalismy. Nie pielegnowalam naszego "gniazdka" i co ptaszek wyfrunal ,tak sie dzieje gdy nagle zaczyna brakowac ci czasu dla twojej drugiej polowy.Wniosek z tego jest prosty nigdy nie dopusc by w wasz zwiaze wdarla sie monotonia dnia codziennego przyslowiowe: "praca,dom.praca,dom".Moja rada zacznij wszystko od poczatku i ucz sie na bledach. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Gość neurastena
zgadzam się z lilla , kobieta nie odejdzie od mężczyzny, przez którego czuje sie kochana, wiele takich sfrustrowanych bab siedzi ze swoimi mężulkami tylko dlatego,że nie nadarzyła się inna okazja, kiedy pojawia sie ten trzeci odfruwają - małżeństwo jest wtedy silne, kiedy nikt z zewnątrz go nie rozerwie!

Gość zdradzony_36
up :)

Gość upnac cie w morde?
po chuj podnosisz stare watki? :o

Gość zluzowana mania
kurwa wtedy jeszcze samoloty nie latały co ty temat założyłeś:D

Gość juz nie taka głupia.
Tak, wmawiajcie chłopu, ze to jego wina.Mnie mężus też zdradzał.Na emigracji.Jednoczesnie zapewniał, że bardzo mnie kocha, że chce mieć dziecko ze mną, że podobam mu się.A ja głupia wierzyłam.Miałam wyrzuty sumienia jeśli jakiś mężczyzna tylko spojrzał na mnie.

Gość juz nie taka głupia.
o kur... nie zauwazyłam że to taki stary wątek