Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość lukasssssssss
aha jeszcze moze zamieszcze ogoszenie zebyscie mogli mi wiecej o tym powiedziec co i jak??????????????? Opis: DOŁĄCZ do zespołu Doradców zajmujących się obsługą klientów w Call Center LUKAS Banku.  Jeżeli chcesz rozpocząć swoją karierę zawodową  Chcesz zdobyć pierwsze doświadczenia w branży finansowej  Lub masz już wiedzę z zakresu bankowości Zakres obowiązków: - wykonywanie operacji bankowych - obsługa kont osobistych, firmowych oraz kart kredytowych - realizacja celów sprzedażowych - zapewnienie wysokiej jakości obsługi Klientów Wymagania: - wykształcenie min. średnie - komunikatywność, umiejętność pracy w grupie - łatwość nawiązywania kontaktów z Klientami - dobra obsługa komputera (MS Office) - dyspozycyjność (praca zmianowa) - znajomość zagadnień z zakresu bankowości mile widziana Co oferujemy: - zatrudnienie na umowę o pracę (również w niepełnym wymiarze godzin) - elastyczne godziny pracy - pracę w młodym i dynamicznym zespole - rozbudowany system szkoleń - możliwość rozwoju i awansu zawodowego - przyjazną atmosferę pracy napiszcie prosze co o tym sadzicie jaka jest to praca bo ja jako niedoswiadczona jeszcze w bakowości pewnie inaczej sobie to wyobrazam

Gość a moze ktos wie
ile mozna zarobic w ksiegowosci w banku na poczatek? bez doswiadczenia...

zostalam zaproszona do Euro Banku na rozmowe na stanowisko konsultanta telefonicznego. przez pierwsze 3 miesiace 700 brutto za pol etatu, potem caly etat-1600 brutto, wliczajac nieraz niedziele i swieta oraz prace zmianowa do 23! Juz na rozmowie beda testy z produktow bankowych(nie mam o nich pojecia-musze dzis cos poczytac),potem egzaminy wewnetrzne. Napiszcie, co o tym sądzicie.

Gość rozalkaaa
to jakaś masakra, ja bym dała sobie spokój z taką pracą!

Gość WBK
Pensja malutka. Ale doświadczenie może być pomocne. Mam kolegę, który ze słuchawek awansował na doradce private banking.

Gość lukasssssssss
e to lipa straszna z takims czyms !!!!!rozumiem ze nikogo nie ma na tym forum od lukasa co mogłby cos powiedziec na ten temat ja jutro ide na ta rozmowe i tez sie tak naprawde spodziewam ze lipa bedzie jesli chodzi o sianko albo moze zmienie branże na jaks inna hehehe

Gość błaaaaaaaaaaaaaaaagam
o pomoc..ja również poszukuję szczerej odpowiedzi na pytanie dotyczące zarobków w lucasie. interesuje mnie stanowisko obsługi klienta indywidualnego..jaka jest podstawa, jaka premia i jak jest z targetami??????????????

Gość jota
dzięki rms corporate już pisałam do ciebie na maila i udzieliłeś mi odpowiedzi na część nurtujących mnie pytań. Jestem zainteresowana stanowiskiem doradcy detalicznego a w tej kwsti chyba nie bardzo możesz mi pomóc, ale i tak wielkie dzięki

Gość RMs corporate
Do Jota ale mogę popytać koleżąnki i kolegów:-)

Gość toma
do przyszłego dyrektora WBK: Dyrektor dużego oddziału standardowego ma min9500 brutto zalezy tez od lokalizacji a mikrooddziału to 7 brutto spokojnie. Musisz wiedzieć ile osób będziesz miał pod sobą. Jestem doradcą w wbk ale widełki płacowe kadry kierowniczej znam!

Gość Multibank
proszę o info o Multibanku a konkrtnie chodzi o stanowiska specjalista ds. sprzedaży k. hipotecznych. Jak wynagrodzenie jak premie jak atmosfera w pracy

Gość niekt nie wie
ile zarabia księgowa w banku? na poczatek. bez doświadczenia...?

Gość lukasssssssss
elo bylam na rozmowie w lukasie stanowisko jak wyzej i tak pensja jest 1500zł brutto czyli ok. 1100zł na reke i polega na tym ze to klienci dzwonia do mnie z jakims tam zyczeniami oczywiscie praca zmianowa

Gość Pani Bankowiec
Pracuje w banku od 8 lat, zarabiam ok 1500 netto, mam zamiar znaleźć coś innego bo u mnie nie ma mowy o awansie. Możliwe że zdecyduje się na Millennium. Czy ktoś mi może powiedzieć coś o zarobkach w Millennium bo szkoda mi czasu i urlopu na rozmowy kiedy na koniec się okaże, że zarobiłabym tyle samo bądź mniej niż w chwili obecnej.

Gość lukasssssssss
o mulibanku masz na forum napisane przeczytaj je bedziesz wiedziec a nie zadajesz te same pytania !!!!!

Pracowałem kiedyś w millennium - kilka lat temu, jeszcze jako asystent. Z premią do 2 tys wtedy się wyciągało. Teraz jest podobno o wiele lepiej....

Gość Pani Bankowiec
A mogę jeszcze poprosić o jakieś informacje dotyczące samego banku, jak traktują pracowników, czy jest duża rotacja itp

Gość Pani Bankowiec
Sunset, a w jakim mieście jeśli mogę zapytać pracowałeśw tym Millennium, ciężko było wykonać te plany sprzedażowe o których tak dużo się naczytałam na forum

Rotacja jest średnia i wynika raczej z woli pracowników. Premie niby nie jakoś specjalnie trudno było wyrobić, ale zależały od wyniku oddziału, więc mogło być tak, że masz warunki premiowe spełnione ale np oddział nie wyrobił depozytów i... lipa. Ale może coś się pozmieniało.... Podaj maila jak chcesz miasto - na forum nie udzielam zbytnio takich informacji :)

Gość Pani Bankowiec
Mnie interesuje tylko czy było to miasto na śląsku. Dzięki za resztę informacji, ja już prawie 9 lat w tym samym miejscu więc kompletnie nie wiem co się dzieje w "świecie" i boje się cokolwiek zmieniać ale jak to moi znajomi mówią "trzeba iść na przód"! A może mi doradzisz skoro masz chyba większe doświadczenie, który bank ma najlepszą opinię wśród pracowników, gdzie mogę jeszcze uderzać...?

Opinie są różne, bo wszystko zależy od miejscowości, planów, przełożonych.... Duże zapotrzebowanie jest BZ WBK, w sumie to prawie każdy bank potrzebuje ludzi... Na śląsku też pracowałem :)

Gość ja nie moge no...
do sunset... a na podkarpaciu albo w małopolsce?

Gość ja nie moge no...
a to szkoda ;) A jaki bank Ty byś polecał szukającym pracy?

Gość Pani Bankowiec
właśnie, jaki?

Gość Pani Bankowiec
ciekawe że jest takie duże zapotrzebowanie bo ja od jakiegoś miesiąca wysyłam cv i nic

To zależy. Na początek to choćby euro zby nabrać doświadzczenia - później o wiele łatwiej. Trudno jest polecić komuś jakiś konkretny bank bo na przykład mi w moim jest dobrze, a inni narzekają bo np mieszkają w innym mieście, mają chorego przełożonego, i nie wyrabiają premii. Wszystko zależy..... Ja myślę, że godnym polecenia byłby WBK, może Raiffeisen (ale nie jako doradca mobilny), Deutsche Bank może (chociaż tam jest ogromny nacisk na sprzedaż), Getinbank - szczególnie stanowiska kredytowe. Jednak wszędzie trzeba roboty. Nieraz mniej, nie raz za tą samą kasę o wiele więcej....

Gość WBK
w BZ WBK jest ok! To moja opinia po 2 miesiącach pracy. Sporo szkoleń, Bank nie oszczędza na tym.