Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iweckaaa

Blaganie o milosc???

Polecane posty

Gość Iweckaaa

Czy ktos, kiedys blagal o jego powrot o milosc..o to zeby sprobowac jescze raz??? Czy tylko ja jestem taka glupia??

Gość hanka24
Nie blagaj...to nic nie da...kto kocha nie odchodzi....

Gość obcia
kto kocha to wroci a poprzez blaganie mozesz stracic szacunek dla siebie. jeszcze wazne jest czemu odszedl/ odeszla. Jezeli chodzi o zdrade to koniec tematu dla mnie. Jezeli chodzi o jakies klotnie w zwiazku to przeciez zawsze mozna cos wyjasnic. Jezeli odszedl nie wiadomo czemu( moze milosc wygasla) to daj sobie spokoj. Nie placz mu w sluchawke, nie dzwon, badz silna. Zadbaj o siebie. Wiem jakie to trudne ale pojdz do sklepu kup sobie kupe fajnych kosmetykow, ciuchy , idz sie pobaw! bedziesz silna to moze wroci a jak nie wroci to masz szanse poznac super faceta. Robiac z siebie biedna myszke tracisz szanse na ewentualny powrot lub poznanie milosci swego zycia. Sprawdzone:) Moj wrocil chcoiaz tez do konca nie jest idealnie ale dbam o siebie, rozwijam pasje i jak sie nie uda to wiem ze ktos na mnie czeka !!!!!Na razie pracuje nad moim zwiazkiem.

Gość Niiiki
wg. mnie błaganiem osiągniesz wprost przeciwny efekt... napewno nie wroci...

Gość Iweczkaaa
A moze wlasnie ..tym balganiem ..otworzyc mozna mu oczka...Ze ciagle mi na nim zalezy....ze chce byc ciagle z nim...Ja wlasnie dzwonilam i blagalam.....Jkaos sie ulozylo, ale boje sie, ze to sie kiedys powtorzye...bardzo sie boje!!!!

Gość Niiiki
a nie czułabys sie lepiej jakby to on sam, bez zadnych błagan doszedl do takiego wniosku ze z Toba mu najlepiej?? On wie ze moze do Ciebie wrócic... przeciez to nie Ty chciałas to skreslić...

Nigdy w zyciu nie blagała bym faceta o miłość . Nawet wtedy gdyby mi na nim bardzo, baaaaaaaaaaaaardzo zależało. :-D

Gość Uważam że nikogo ...
nie mozna zmuszac do miłości i na pewno nigdy, nigdy nie prosilabym nikogo o miłość. :-D

Gość Dziewczyno czyć Ty zwariowała
chcesz, by facet wrócił do Ciebie z litości ? To nie ma sensu, bo właśnie takie myśli będziesz miała za jakiś czas jak On wróci po Twoich błaganiach... Opamiętaj się i zapomnij o nim, On i tak już nie będzie szanował Twoich uczuć....

Gość życiątko
iweczkaa może właśnie dlatego że wybłagałaś jego powrót to teraz tak się boisz że odejdzie znowu. Ja bym nie błagała bo jak można prosić kogoś o uczucia? Taka osoba może być wtedy tylko z litości a to już byłoby straszne

Gość slonce
Moj byly sam do mnie wrocil, pisal ze prosi jeszze o jedna szanse.Niemyslalam nad tym ze znowu mozemy sie rozstac, wzne bylo to ze bedziemy znowu razem.Niestety to sie skonczylo przez jakas glupote.Teraz nadal sie spotykamy, rozmawiamy itd.chcialabym byc jeszcze z nim ale mysle ze on mnie juz nie kocha takze nie warto znowu przez to przechodzic.Mam pewne watpliwosci ale nie chce tego zaczynac od nowa.Kocham go ale staram sie pokazac ze jest inaczej.Przyzeklam sobie ze juz nie uslyszy ode mnie slowa ze go kocham itd zreszta to i tak by nic nie dalo a bardziej pogorszylo sprawe bo wtedy moglby to wykorzystac.Wiele razy sie przed nim ponizalam ale teraz jest juz KONIEC!!!!!!!!!!

Gość slonce
Takze nie warto blagac faceta by do nas wrocil.Jedno jest pewne jak kocha to wroci a jak nie to SWINIA!!!!:-P

Gość maalgosia
czesc blagalam o milosc, ryczalam, prosila, szantazowalam przez rok tk a nie jestem nienormalna a moze jestem? jakie to ma znaczenie, na pewno-zakochana nie wyobrazalam sobie zycia zapominalam jak bylo zle nie wrocil, to ja zerwalam bylismy 4 lata mam duzy szacunek i wziecznosc ze nie wrocil dzieki jestem z kims innym, nie placze juz codziennie, nie czekam na jego znak jak przez ostatnie kilka lat on jest ze mna naprawde czesem boje sie ze to nie to skoro nie ma tyh emocji, ale to dobrze mam dosc takiej milosci milosc jest dobra jest wyborem swiadomym, kocham - chce jestem najszczesliwsza chos o tamtym nie zapomne wiele mu zwdzieczam, zrozumienie ze milosc jest dobra a nie zla

Gość maalgosia
a i jeszcze jedno jak sie musisz ponizyc to musisz widocznie inaczej nie mozesz, taka twoja droga bo spotkalo cie cos lepszego on jak jest w porzadku to zrozumie ze taki masz czas trzymam kciuki ja juz po dzieki bogu

Zgadzam się z Obcia.Najlepiej zrobisz jak zajmiesz się sobą.Pójdź na zakupy...zacznij częściej spotykać się ze znajomymi, wychodzić do ludzi...Zobaczysz że życie bez Niego to nie tragedia i że może być całkiem fajnie. Wiem , że napewno nie ominą Cię smutki i doły...to siła wspomnień...alę warto spróbować znaleść w tym jakiś pozytywny aspekt.Jeśli kocha Cie to wróci...a jeśli nie to znaczy że nie byliście dla siebie pisani.Błagać nie ma sensu...myślę że jesli się np. spotkacie to możesz raz spróbować powiedzieć mu że był dla Ciebie kimś wyjątkowym i że Go kochasz...itp.ale pamiętaj tylko raz!!-panowie to urodzeni zdobywcy-więc zostaw to jemu pozwól być zdobywana...może jak zobaczy że nie jesteś tak bardoz osiągalna dla niego to wróci...ale co wtedy?? :)Powodzenia

Gość malenstwooo
boze, mlodsze laski a więcej ode mnie rozumieją z życia powinnam byla inaczej spędzić kilka lat:(