Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulka

odstawiona na bok

Polecane posty

Gość dulka

Mam 47 lat. Zostałam zwolniona z pracy. Szef przyjal na moje miejsce mlada osobe, mniej doswiadczona. Chcial odmlodzic zespol. Teraz raczej ne mam szans na nowa prace, kto przyjmie kobiete w moim wieku do pracy jak stoi kolejka mlodych,wykszalconych bezrobotnych. Dzielmy sie doswiadczeniami, co o tym sadzicie, jak sobie dalej radzic. Przepracowalam 22 lata, trudno się przyzwyczaic do nowej sytuacji. Zostalam gospodynia domowa. Troszke mi z tym trudno. :(

Gość jeżeli tylko masz co do garnka
włożyć to jeszcze nie jest źle niestety taka mamy sytuacje w Polsce bezrobocie rośnie niestety ale trzeba patrzeć optymistycznie w przyszłość

Gość dulka
Ja mam co do garnka wlozyc, tylko pytam sie jak zyc dalej, nie potrafie byc tylko w domu i gotowac obiadki,sprzatac dom. Dzieci sie wyprowadzily a przyjaciol jakby mniej.

Gość dulka
jestem sama ???????????????????

Gość a skąd
jesteś? Z pewnością nie jesteś sama. Faktycznie nie jest łatwo znależć pracę w tym wieku, tzn. taką normalną na etat, ale inną można.

Gość A dlaczego ciebie
zwolnil? Przeciez nie podal powodu zwolnienia, że chce odmłodzić zespół :-D

Gość dulka
Dlatego bo nie chciałam mu robić loda , powaznie a ta nową co zatrudnili odrazu dała mu dupy

Gość co ty
dulka to nie powód do zwolnienia!nie miał prawa a co ci napisał ?? przy zwolnieniu musi być podany powod!!