Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomopomopomocy

------------problem z drukarką

Polecane posty

Gość pomopomopomocy

nie mogę niczego wydrukować, mam HP 690C i gdy klikam drukuj miga non stop pomarańczowe światełko. próbowalem juz odinstalowac i ponownie instalowac nic to nie daje...nie wiem co sie dzieje po zmianie tuszu tak sie stalo... pomocy!

Gość szukam prezentu
a masz papier włożony? bo mi jak pomaranczowe swiatelki miga tzn ze papier nie jest wlozony

Gość pomopomopomocy
oczywiscie ze tak - pierwszy raz cos takiego sie z nia dzieje! papier zatrzymuje się w polowie i wtedy zaczyna migac

Gość wejdz na obsługę twojej
drukarki, o ile jest dobrze zainstalowana w twoim komputerze i odnajdż ten problem migania. U mnie miga wtedy, kiedy trzeba powtorzyć proces drukowania. Mam HP 920. Naciskam tam gdzie miga i drukuje. Ale najlepiej sprawdz w pomocniku drukarki

Gość pomopomopomocy
gdy zaczynam cos drukowac wyskakuje komunikat - "drukowanie tego dokumentu nie powiodło się" i zaczyna migac. próblowalem jesu z ustawianiech port jest ok, sterowniki tez.

Gość szukam prezentu
a jak nacisniesz ten pomaranczowy guziczek to co sie dzieje?

Gość pomopomopomocy
nic, nadal miga i nie wychodzi papier. Zeby go wyjąc musze wyłączyć i włączyć

Gość szukam prezentu
hmmm, a moze cos w srodku siedzi?cos wpadlo i blokuje wydrukowanie?sprawdzałes?

pewnie sie zwiesila jak to HP :) przytrzymaj ten guzik troszke ,zeby wykasowac jej pamiec :) u mnie to jest guzik z napisem anuluj i spróbuj wtedy :) może zaskoczy

Gość pomopomopomocy
wszystko ok a nadal nie działa!

jeszcze raz mowie, zebys wszedl na pomocnik drukarki i tam sparwdzil te blyskajace lampki. U mnie jest napisane, ze albo blokuje ci papier, albo nie jest domknieta pokrywa pojemnikow z tuszem. Moze tez nalezy przycisnac "ponow zadanie"

Gość pomopomopomocy
nic to nie daje - nadal nie działa :(

Gość szukam prezentu
a jest jeszcze na gwarancji?

Gość pomopomopomocy
nie...już dawno nie

Gość HP to syf
dziwie sie ludziom ze kupuja takie badziewia jak HP , to zwykłe przereklamowane gówno, zobacz czy nie jest w środku aablokowany jakis papier

Ach te HP :o Własnie zepsuły mi się dwie drukarki tej firmy :o Zaniosłam do serwisu i nie umieli naprawić, powiedzieli, że coś z pamięcią :o i nie da się już tego naprawić :( Musiałam kupić nową drukarkę kurka odna :o Ta firma ma żałosny sprzęt :o

Gość szukam prezentu
wiesz... ja bym Ci proponowala isc do jakiego sklepu komputerowego gdzie maja serwis i zapytac sie o to. moze to nic powaznego i beda wiedzieli jak Ci pomoc, albo po prostu poprosza Cie o przyniesienie tej drukarki i cos zrobia z nia. bardzo chcialabym Ci pomoc, ale juz nie mam pomyslu. tez mam hp, i wiem ze jesli zapala sie pomaranczowa lampa to cos z papierem jest nie tak, zreszta mi sie to czesto zdarza. Pozdrawiam serdecznie.

Gość pomopomopomocy
na to wygląda że muszę kupić nową...może coś polecicie?

Gość pomopomopomocy
dziękuję za pomoc :) ale może mi coś podpowiecie? jaką drukarkę warto teraz kupić?

Gość Jestem pewien że
Masz tusz? Jeśli tak spróbuj na kilka minut wypiąć drukarkę całkiem od zasilania na kilka minut

eeeeeeeeeeeeeeeeeetam zaraz syf. Moja działa od 5 lat i wszystko gra. Moim zdaniem albo coś ma w pamięci nie wydrukowanego i trzeba w pamięć wejść i wykasowac co było wcześniej, albo zajrzeć pod pokrywę czy jakiś skrawek papieru się nie zablokował, albo włożyć właściwy papier, bo ten jest niedobry. Może czas przesmarować rolki, bo coś sie zatkało. Powodów może być sporo...

Gość HP to syf
Polecam Canona szczególnie z serii IP sprzet nie do zajechania

albo kupiłeś jakiś badziewny tusz, który zasechł. Może wyjmij, przetrzyj głowicę spirytusem i spróbuj jeszcze raz

Gość szukam prezentu
ja tez mam hp juz dobre kilka lat i nienarzekam. takze stwierdzenie ze to syf to troche za mocne, wiadomo ze wszystko sie psuje kiedys ... idz do serwisu z nia, moze da sie ja naprawic, zamiast kupowac nowa i wyrzucac pieniadze w bloto. zapytac sie mozna, nic nie kosztuje.