Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaa2

czarne włosy czy to nie wygląda troche sztucznie??jak myslicie

Polecane posty

Gość kajaa2

bardzo mi sie podobają czarne włosy ale w sumie to zadkosc raczej zeby ktos mial takie naturalne wiec czy farbowane dziewczyny na czarno wyglądają sztucznie?

Gość moim zdaniem fajnie
jeżeli masz zielone oczy i długie włosy do zafarbowania

Gość czarne- bardzo fajny kolorek

Gość obrzydliwe sa fuuuuuuu
mialam kiedys, a teraz blondyna ze mnie :)

Gość to dla ciebie
bedziesz wyglądać jak tirówka wiec całkiem naturalnie.

Gość kolacyjka20
to zalezy od tego jak wygladasz, jak sie malujesz..... znam dziewczyny ( i sama do nich tez naleze) co maja czarne wlosy farbowane i wygladaja jak naturalne , ale sa tez dziewczyny (zwlaszcza po solarze takie pomaranczowe) co bardzo sztucznie wygladaja i jak to ktos napisal, wygladaja jak tirowki

Gość Liwiana
No właśnie ja widzę że wiele dziewczyn się farbuje na czarno. Ale u niektórych jakoś wygląda to naturalnie a u innych strasznie sztucznie i po prostu brzydko się kojarzy. Jak dziewczyna ma ciemne oczy, czarne rzęsy i czarne jak heban, wyraziste i naturalne brwi to wtedy farbowane na czarno włsoy wyglądają na bardzo naturalne. Gorzej jak dziewczyna ma jasne lub brązowe brwi i rzęsy i farbuje na siłe włosy na czarno to wtedy to wygląda jakoś niefajnie. A najgorzej jak dziewczyna farbuje włosy na taką smolistą czerń, która występuje chyba tylko u cyganek o ciemnej karnacji a dzieczyna ma ewidentnie delikatne rysy twarzy które kompletnie nie pasują do takiego koloru włosów ale one twardo chcą wyglądać jak Pocahontas i wygląda to według mnie równie beznadziejnie jak farbowana na bardzo jasno blondyna o brązowych oczach i ciemnych brwiach. Jeśli już chcesz włosy mieć ciemne to zafarbuj je na ciemny brąz wtedy ta czerń będzie naturalniejsza a nie taka wymuszona.

Gość kajaa2
a jezeli mam takie mniej wiecej piwne oczy to pasuje?? i oczywiscie mam dosyc ciemna karnacje i ciemne brwi bo z natury jestem brunetką

Gość adrianooo
Blondyny ktora maja długie włosy,min.tak za ramiona ,i jeszcze jak ten kolor blond jst jasny to wygladaja jak ulicznice!! Dziwki! Zreszta wszystkie blondyny daja od arzu dupy!

Gość madzik 20
wiesz jak zafarbisz na czarno wlosy-czarna farba bedziesz wygladac sztucznie...moja kolezanka farbi na ciemny brąz-i wychodzi rowniez czern tylko tyle ze taka naturalna.....

Brunetki sa bardzo ... oryginalnie urocze ;) a naprawde to myslę ,ze chodzi o dobre samopoczucie , wiec jeśli chodzi Ci po głowie taki kolor ... to czemu nie :)

Gość brąz
może lepiej bardzo ciemny brąz? Też będziesz brunetką, ale to troche naturalnej wygląda

Ja też radzę najpierw wypróbować nie czerń, ale ciemny brąz, i to farbą zmywalną. Jakieś pół roku temu zrobiłam sobie ciemny brąz zmywalną farbą, chyba Palette, i przez kilka tygodni włosy miały naprawde super kolor. Dodam, że jestem popielatą blondynką, więc ciemny brąz wyglądał naprawdę super, nie za ciemno.

Tak, ja też polecam ciemny brąz z paletty.Wyszedł dosyć ciemno na włosach i mieni sie na kolor czarny.powodzenia:)