Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony facet

Czy zdrada w necie jest możliwa

Polecane posty

Gość frania mania
niestety doskonale o tym wie, jednak robi to co lubi najbardziej

Gość dzika beza
chyba powinnas mu o tym powiedziec. a jesli nie zrozumie i dalej bedzie cie tak traktował to .... no cóż, ja bym sie chyba pozegnała z nim. dla mnie zwiazek to przede wszystkim przyjazn i mozliwosc porozmawiania o wszystkim. facet ma miec oparcie we mnie, a ja w nim w kazdej sytuacji. ale to moje zdanie. sama stwierdzisz czy jest ci z tym dobrze. Domyslam sie ze pewnie nie. kwestia czy jest to warte dalszego angazowania sie.

Gość zuzka446566
Typowy samiec i udaje wariata.

Gość frania mania
Faceci uważają, że naważniejsze to dobrze sie bawić i on wlaśnie to robi. Już tak wiele razy dałam sie nabrać na jego piekne slowa, Jednak wszystko w życiu ma swój kres. Życie to ciągle wybory. ON JUŻ wybrał, jednak nie mnie. Jak to strasznie "boli", zwlaszcza, kiedy ja tak bardzo go kocham i nie chciałam go stracić. Kobiety kują żelazo , póki gorące jest - zapraszają, może nawet bezczelnie sie narzucają - proponując spotkania rozmowy. Te internetowe znajomosci zniszczyly to co budowaliśmy razem.

Gość Jeden z kwiatków....
Postaw sie w jej sytuacji - jak bys sie czuł gdyby ona tak robiła, tak pisała, tak mailowała z jakimś facetem? To teraz sam sobie odpowiedz...

Gość frania mania
jeden z kwiatków - próbowałam tlumaczyć Jemu, żeby spróbowal poczuć się choć przez chwilę jak to jest, chciałam aby pomyślal, aby spróbował sobie chociaż wyobrazić, jak to fajnie jest, gdybym to ja robila mu takie numery i kazdego wieczora za jego wiedzą klikala z innymi kobietami

Gość frania mania
niestety, to tłumaczenie i rozmowy również nie przyniosly rezultatu

Gość frania mania
w jego ocenie to tylko zabawa - z nudów, nic więcej z tego nie wynika - tylko gadanina, a zatem wybrał to co chciał czyli GADANINĘ

Gość frania mania
jednak trzeba przyznać, że mają w sobie siłe te internetowe koleżanki, skoro potrafią tak wciągać - na maxa - bez reszty

Gość frania mania
Autorze tegho temetu! W świetle tego co spotkało mnie i mój zwiazek otwórz oczy i spróbój sie od tego uwolnić, bo w przeciwnym wypadku, jeżeli bedziesz brnął dalej w te internetowe znajomości pelne niewonności (podejmowane tylko z nudów dla zabicia wolnego czasu) to Twój zwiazek bedzie miał taki final jak mój. Życzę oby Twoja ukochana też wytrzymała tak długo jak ja, licząc na to, że się opamietasz. DOBRA RADA: TEN CZAS, KTÓRY DOTYCHCZAS SPĘDZASZ NA KLIKANIU - PODARUJ I POŚWIĘĆ SWOJEJ UKOCHANEJ I ZAPEWNIAM, ŻE JEŻELI UDA SIE TOBIE, TO NIGDY NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ, ŻE WYBRAŁEŚ TO CO REALNE, TRWAŁE, PRAWDZIWE, A NIE WIRTUALNE FANTAZJE...................

Gość Annika40
Moj chlopak przyznal sie do znajomosci i czatowania z chlopakiem wymienili sie numerami telefonow pisali do siebie erotyczne sms-y.Wszystko to ukrywal przedemna strasznie sie bal mi o tym powiedziec on twierdzi ze to bylo tylko\"walenie konika\"Nie wiem co mam myslec pytalam czy jest gejem powiedzial ze nie.co o tym myslicie.

Gość iokk
u nas też była taka historia..fakt tolerowałam to jakies poł roku bo to była tylko kolezanka i to z netu a ze mieszka daleko to juz w ogole wszystko ok..do czasu kiedy przeczytałam archiwum gadu i to jak moj luby pisał jak za nia teskni mysli a na odwdzieczajac sie pisała jak to o nim mysli gdy puka ja jej facet..zwalilo mnie to niezle z nog zareczyny zerwane koniec znajomosci a on twierdzi ze mnie kocha i nic nie zrobił ps.dodam ze spotkanie planowali a nie wiem czy doszło..na integracji był..a wiec adios kochanie masz to co wybrałes!

Gość Annika40
gdy pytalam go dlaczego to robil twierdzil ze ten chlopak go zauroczyl a potem zostawil dla mlodszego,nawet sms-a na walentynki mu poslal nie wiem co myslec czy moze jest bi

Gość moniczka1984
cholera :| miałam to samo, ale ja mu wybaczyłam... tylko, ze ciągle mi się to po nocach śni i nie wierze chyba, ze się nie spotkali... chciałabym móc to skończyć, ale nie mam siły. Dodam, ze on jest cudowny, ale to co zrobił jest ohydne.