Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala damka

***karnacja a kolor wlosow!!!***

Polecane posty

Gość biala damka

sluchajcie mam takie pytanie odnosnie bladej buzki i koloro wlosow. otoz mam blada twarz - serio:/ biala jak snieg, i ciemne wlosy, brwi i rzesy. moj naturalny kolor wlosow to taki zwykly braz pospolity ;) od jakeigos czasu farbuje sie na braz ale taki np czekoladowy i mam po tym przynjamniej jakas poswiate ale boje sie radykalnie zmienic swoj kolor i cos mnie wzielo aby jutro kupic szamponetke ale mahon - dla rudawej poswiaty. nie wiem za bardzoi jak bede wygladac, nie wiem w ogole jaki kolor edzie pasowac do mnie od razu zaznaczam ze na blond nigdy sie nie zrobie... oczy mam zielono - niebieskie... sama nie wiem ludzie napiszcie szybciutko bo jutro ide kupic a zaraz zmykam! dzieki

trudno coś doradzić bez zdjęcia, ale wydaje mi się, że masz cechy chłodnego typu urody, a konkretnie zimy (blada cera - biała jak śnieg - to typowa cecha \"Królewny Śnieżki\", czyli zimy, niebieskie oczy, ciemne włosy). a takiemu typowi urody nie pasują ciepłe kolory jak rudości. jeszcze tylko odpowiedz sobie na pytanie, jaki masz odcień cery, różowawy czy żółtawy i czy włosy mają czasami złocisty odcień czy raczej są popielate, szarawe. jeśli faktycznie jesteś zimą, to zostań raczej przy chłodnych brązach, ciemnej czekoladzie itp.