gładki czarnobiały stereotyp 0 Napisano Listopad 20, 2005 Dla rozrywki:) Student poszedł zdawać ustny egzamin. Zdaje, zdaje, męczy się męczy, ale coś mu to nie wychodzi. Profesor coraz bardziej wnerwiony, widzi że student nie kumaty i chce go oblać. Ale student nie daje za wygraną i prosi o drugą szansę. Na co profesor odpowiada: - No dobra. Jeśli odpowie pan na jedno moje pytanie to zaliczę panu egzamin. Proszę mi powiedzieć: Kto to jest STUDENT? Po czym student z em na twarzy odpowiada: - No wiec STUDENT to młoda osoba, która dąży do zdobycia wiedzy itd. itp. Na co profesor tak patrzy i mówi: - Otóż nie. Student, to takie małe gówno co plywa po wielkim szambie i z trudnością próbuje dopłynąć do wyspy zwanej MAGISTER. Student wkurzony nie wie co powiedzieć. Profesor chce wpisać mu pałę, na co student się odzywa: - To niech mi pan profesor powie kto to jest PROFESOR? Profesor nął się i zaczął mówić, że profesor, to starsza osoba bardzo inteligentna itd. itp. Student popatrzył i powiedział: - Otóz nie. PROFESOR to było kiedyś takie małe gówno plywajace po wielkim szambie, które z trudem doplynęło do wyspy MAGISTER, posiedziało tam trochę, znudzilo mu się, następnie z trudem doplynelo do wyspy zwanej PROFESOR i teraz siedzi tam i robi wielkie fale żeby te inne gówna nie doplynęły do swoich wysp! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ceina 0 Napisano Listopad 20, 2005 hahahahahha...i troche weselej:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheheh hehehe hehehe Napisano Listopad 21, 2005 dobre dobre:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co zdał Napisano Listopad 21, 2005 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dajcie jeszzce Napisano Listopad 21, 2005 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość historyjka zabawna Napisano Listopad 21, 2005 ale wypowiedź z 11:51 przyprawiła mnie o prawdziwy atak śmiechu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brrr a ja nie lubie śniegu 0 Napisano Listopad 21, 2005 hmmm, tym razem nie o studentach ;) dwie siostry zakonne próbują podróżować autostopem zatrzymały luksusowy samochód, a w nim młodą kobiete, która zgodziła się wziąść je ze soba. Kiedy zauważyły, że kobieta ma na sobie drogie futro z norek zapytały: -skad pani ma takie piekne futro? -jedna noc z burmistrzem i mam takie futerko po pewnym czasie dostrzegły złoty pierścionek z dużym brylantem na palcu kobiety zapytały znowu: -skąd mja pani takie cacko -jedna noc z prezydentem i mam taki pierścionek ośmielone zapytały jeszcze raz: -a skąd ma pani taki świetny samochód? -a jedna noc z biskupem i mam takie autko -osz k*** a nam to tylko obrazki rozdaje :D * * * siedzą dwa wróble na płocie i jarają zioło po pewnym czasie przychodzi żaba i pyta: -dacie zajarać? i wróble dały jej działke po pewnym czasie żaba przychodzi po nastepna, wróble znowu ja poczestowały naćpana żaba poszła spotkała krokodyla krokodyl widzi, że żaba ma faze, więc pyta: -skad masz maryhe? -od wróbli, jak chcesz to idź do nich to ci dadzą krokodyl poszedł do wróbli i pyta: -ej wróble dacie zajarać? -ech żaba, ty już więcej nie dostaniesz, bo coś dziwnie wyglądasz * * * trzy siostry zakonne idą do nieba po drodze spotykają św. Piotra -drogie siostry, wpuszczę Was do Nieba, ale pod jednym warunkiem, przed wejściem musicie oczyścić tę część ciała, którą dotkałyście męskiego penisa w wodzie święconej pierwsza z nich wkłada rękę do wody i wchodzi do Nieba pozostałe dwie sie kłócą zdziwiony święty pyta o co chodzi, wtedy jedna odpowiada: -jak ona tam włoży dupe, to ja tego do ust nie wezme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brrr a ja nie lubie śniegu 0 Napisano Listopad 21, 2005 takie troche kontrowersyjne, ale mam nadzieje, ze przypadna Wam do gustu :D jeśli nie to prosze o wyrozumiałość, to tylko żarty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupu lll Napisano Listopad 21, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gładki czarnobiały stereotyp 0 Napisano Listopad 21, 2005 to jeszcze takie coś:) Zrób to zadanie matematyczne, a rezultat na pewno Cię zadziwi! Zajmie Ci to tylko 20 sekund. Wszystko co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zagladać na koniec zanim nie skończysz liczyć. Mozesz używac kalkulatora! Zaczynamy! 1. Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiac sex. 2. Pomnóz wynik przez 50 3. Następnie dodaj 44 4. Pomnoz otrzymaną liczbę przez 200. 5. Jesli w tym roku miałeś już urodziny dodaj 105, jeśli nie to dodaj 104. 6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd.) Kiedy wykonasz już wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiac sex, prawda? Ale to nie wszystko. Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat. Ale najlepsze jeszcze przed nami! Druga i trzecia cyfra dają pozycję którą najbardziej lubisz świntuchu! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artianka 0 Napisano Listopad 22, 2005 hehe dobre dobre! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośka 0 Napisano Luty 17, 2006 pkt.1 sie zgadza, co do pozycji bym sie kłociła, natomias pkt. ostatni jest bzdetem bo wg tego testu mam 21 lat, a faktycznie mam 23 wiec cos jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tlkyo ze ten test Napisano Luty 17, 2006 byl aktualny tylko w roku 2005.wtedy sie wszystko zgadzalo :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Żyga Bo 0 Napisano Luty 17, 2006 Czolem Studenty ! o mur!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lotka pose Napisano Listopad 24, 2006 nie zgadza sie, b mi wyszla 4 cyfrowa bo w ogole nie chce uprawiac seksu, mam awersje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach