Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola19

jak pozbyc się łupiezu ?

Polecane posty

Gość wiola19

witam drogie panie od pewnego czasu borykam sie z dosc klopotliwym dla mnie problemem lupiezu. co robic? lupiez pojawia sie juz pierwszego dnia po umyciu glowy w duzych \"platkach\" stosowalam wielu srodkow min nizoral, szampon vichy head & shoulders.. czy ktos ma jakies propozycje ??

Gość kup
po prostu szampon przeciwlupirzowy Dove i stosuj go caly czas, mi pomogl

Gość mysz12
moj maz mil bardzo dlugo lupiez i tez nic nie pomagalo nizoral itp. ale od kiedy stosuje fructis przeciw lupiezowy wszystko przeszlo a mial naprawde mega lupiez a wiec moja rada wyprobuj fructisa jest naprawde jak dla mnie rewelacja pozdrawiam:)

Gość tylko cytryna
zastosuj kuracje z cytryn i nacieraj skórę głowy cytrynami (piecze, ale jest skuteczne), 10 zabiegów i powinno pomóc

Gość magda23mmmmmm
mnie rowniez pojawił sie łupiez-sypało sie z głowy jak nie wiem co- stosowałam fructis-o rany dostałam jeszcze wiekszego łupiezu, kupiłam nizoral i pomogło... mowisz ze nizoral Ci nie pomógł???a dobrze go zastosowałas??? *glowe nalezy bardzo dokladnie umyc i cala saszetke wetrzec we wlosy...pozostawic na5-10min. *tydzien pozniej powtorzyc kuracje *i 2tygodnie po drugiej kuracji-nastepnie umyc glowe nizoralem. mi pomogło i wielu innym osobom-moze nie stosowałas jak nalezy??? pamietaj-za perwszym razem moze 20%łupiezu znik,za 2 ok60%za trzecim 99.9%.

Gość Kami-kadzee
Mi pomaga Nizoral zawsze jak tylko sie cos niepokojacego zaczyna dziac! Szybko i skutecznie, wiec az trudno mi uwierzyc ze nie wszyscy sa z niego zadowoleni... Moze faktycznie nie trzymasz go na glowie przez 5 min?

Gość zofijaa
mi tez zaden szampon nie pomoga...Nizoral stosowalam wiele razy i nic :/ a te cytryny to po umyciu sie stosuje?

Gość maaałaaaa
ja czytała w książce Słoneckiego "Zdrowie na własne zyczenie " żeby smarowac głowę po umyciu aloesem rozmieszanym z wodą pół na pół nie płukac tego. Ponoc działa ale nie próbowałam na łupiez bo nie mam tylko na suche włosy i mi pomaga.