250GodzinTak 1359 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Podziwiajcie napisał: Też mam zablokowane mimo, że jestem tu całkiem nowa Na pewno nowa Nie pisz tak bo uwierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Pamiętaj, dopóki walczysz jesteś zwycięzcą. Ja zupełnie nie mam ducha rywalizacji, jak mam mieć konkurencję to od razu odpuszczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Niewolnika dawno nie było na forum. Tak, on pisał do Ciebie boginko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ja zupełnie nie mam ducha rywalizacji, jak mam mieć konkurencję to od razu odpuszczam. Ludzie są różni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 698 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak, on pisał do Ciebie boginko Przypomniałam sobie o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Ludzie są różni... Ano prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 698 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Ludzie są różni... A niektórzy wyjątkowo dorodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Przypomniałam sobie o tym. Tylko słaby był z niego niewolnik, chciał służyć na swoich zasadach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, murb napisał: A niektórzy wyjątkowo dorodni. W młodości był jeszcze większy, teraz trochę mu brakuje do szczytowej formy Ale miło, że Ci się spodobał. Edytowano 1 godzinę temu przez Dr. Hаckenbush Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: W młodości był jeszcze większy, teraz trochę mu brakuje do szczytowej formy Może poproś Elci o poradę farmaceutyczną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 698 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: W młodości był jeszcze większy, teraz trochę mu brakuje do szczytowej formy Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie wyobrażam sobie, że mógł być większy. A jakie ujęcia. Widać oko wytrawnego fotografa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Może poproś Elci o poradę farmaceutyczną? Wystarczy go pocałować i przemieni się w pięknego księcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie wyobrażam sobie, że mógł być większy. A jakie ujęcia. Widać oko wytrawnego fotografa. Staram się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 698 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Może poproś Elci o poradę farmaceutyczną? Moim zdaniem nic nie trzeba poprawiać. Rozmiar imponujący. Kąt natarcia - wymarzony. Jest ponadprzeciętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Dr. Hаckenbush napisał: Wystarczy go pocałować i przemieni się w pięknego księcia To Ty zdjęcia takiego ten tego w spoczynku wysyłasz? To szokujace, nietaktownie, obscenicznie wręcz 🫣 Teraz to na pewno nie chce tego oglądać Edytowano 1 godzinę temu przez taka_pokraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 173 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Moim zdaniem nic nie trzeba poprawiać. Rozmiar imponujący. Kąt natarcia - wymarzony. Jest ponadprzeciętnie. No skoro rzuciłaś okiem ekspertki to uwierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 698 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: To Ty zdjęcia takiego ten tego w spoczynku wysyłasz? To szokujace, nietaktownie, obscenicznie wręcz 🫣 Teraz to na pewno nie chce tego oglądać Jak to co mi wysłał jest w spoczynku to powiem Ci, że ho, ho, ho. Zrobię sobie z tego tapetę w służbowym komputerze. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: To Ty zdjęcia takiego ten tego w spoczynku wysyłasz? To szokujace, nietaktownie, obscenicznie wręcz 🫣 Teraz to na pewno nie chce tego oglądać Wysłałem komplet nudesów, w różnym stanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 698 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: No skoro rzuciłaś okiem ekspertki to uwierzę I słusznie. Trochę sie jednak wstydzę, że piszę takie głupoty. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: I słusznie. Trochę sie jednak wstydzę, że piszę takie głupoty. 🫣 Tu sami swoi, nudesy krążą stadami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 698 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Tu sami swoi, nudesy krążą stadami Taaa... Pisz tak częściej to więcej osób w to uwierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Taaa... Pisz tak częściej to więcej osób w to uwierzy. Mógłbym Ci sporo na ten temat opowiedzieć ale obowiązuje mnie dyskrecja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 698 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Mógłbym Ci sporo na ten temat opowiedzieć ale obowiązuje mnie dyskrecja. Przecież my tu wszyscy jesteśmy jak w jednej, szczęśliwej rodzinie. Oczywiście nie naciągam na zwierzenia. Tajemnica korespondencji rzecz święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Przecież my tu wszyscy jesteśmy jak w jednej, szczęśliwej rodzinie. Oczywiście nie naciągam na zwierzenia. Tajemnica korespondencji rzecz święta. Jak to w rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1359 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Dr. Hаckenbush napisał: Tu sami swoi, nudesy krążą stadami Zaraz wariaty się zlecą i znowu będzie wojna Tu jednak trzeba uważać co i komu się pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz wariaty się zlecą i znowu będzie wojna Tu jednak trzeba uważać co i komu się pisze. Ale mam pyszną herbatkę karmelowo-waniliową. Na taki zimny i nieprzyjemny dzień w sam raz. 🫖️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz wariaty się zlecą i znowu będzie wojna Tu jednak trzeba uważać co i komu się pisze. Nie musisz się bać, pary z ust nie puszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1359 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale mam pyszną herbatkę karmelowo-waniliową. Na taki zimny i nieprzyjemny dzień w sam raz. 🫖️ Nigdy nie piłam herbaty o takim smaku. Jeszcze dużo rzeczy nie zdążyłam zobaczyć i posmakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 40 minut temu 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie piłam herbaty o takim smaku. Jeszcze dużo rzeczy nie zdążyłam zobaczyć i posmakować Pomyślałam o Tobie pijąc ją, bo wiem, że też jesteś herbaciarą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 3 Napisano 38 minut temu Zimny? Ja sobie nad wodą leżę na kocyku, i słońce daje, że aż miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach