Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vivia

Grupa krwi-ciąża

Polecane posty

Gość DO Nieznajoma
i zrozum to wreszcie, że fakt iż Twoi rodzice mają odczynniki Rh + i Rh +, a Ty też Rh + nie oznacza, że nie ma jeszcze możliwości byś nie miała odczynnik Rh -, bo JEST TAKA MOŻLIWOŚĆ

Gość Nieznajoma.
A tak poza tym można ustalić ojcostwo przez grupę krwi....

Gość podłość ludzka nie zna granic
rRozmawiasz z ludźmi na poziomie życiowym???? Czytając, co i w jaki sposób piszesz, zastanawiam się głęboko, o czym ty możesz z nimi rozmawiać:O:D:D:D

Gość Nieznajoma.
Szkoda prądu na ciebie dziewczyno......żegnam......

Gość mnie się wydaje że to jednak
"kalkulator pokazuje źle":D:D:D:D:D no nie mogę:D za to ty: "pokazujesz dobrze":D mów do mnie jeszcze:D naprawdę jesteś rozbrajająco zabawna:D

Aaaaaa! Podmienili mi w szpitalu dziecko!!!! Od ponad trzech lat wychowuję czyjegoś syna😭😭😭 Co ja mam zrobić???? Gdzie się zgłosić????

Gość mnie się wydaje że to jednak
esposito----------> jak to do kogo się zgłosić??? oczywiście do Nieznajomej:D na pewno powie Ci co i jak:D

Nieznajoma! Ratuj! nie mogę żyć ze świadomością, żę wychowuję obce dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nieznajoma.
A tak poza tym znam życia,z kolegów i nie tylko że myśleli że są dzieci ich,a okazało się że jest odwrotnie....

Gość bardzo ciekawie składasz
zdania, Nieznajoma;) to jakiś dialekt?:D doprawdy interesujący;)

No to ciekawe, że mimo wykonanych badań genetycznych potwierdzających pokrewieństwo pierwszego stopnia w przypadkumoim i ojca (konieczne było w celu stwierdzenia pochodzenia mojej choroby) mam inną grupę krwi, niż mój ojciec.To musi być straszne, takie niedorajdy w tych laboratoriach pracują, że na pewno się pomyliły w stwierdzeniu że mój ojciec JEST moim ojcem ;)

O matko! Jest coś jeszcze:( On jest taki podobny do starszego brata...czyli co? obaj są podmienieni????

Gość taa ja mam A + mąż 0 i dziecko
ma moją grupę i czynnik A+...:P

ngLka...Sama przyznaj, że Twój problem w porównaniu z moim jest dość błahy;)

Gość Nieznajoma.
Ale dziecko ma czynnik (+),tak jak wy rodzice,a nie czynnik (-)jest ok....

czyż ona nie jest genialna?:D esposito--------> nie tylko Twoje dzieci są podmienione - Ty też jesteś:D:D:D

Esposito, no nie wiem, bo jak obie popadniemy w paranoję to żadna z nas nie będzie miała lepiej od drugiej :D Ty przynajmniej jeszcze możesz domagać się odszkodowania, u mnie za wiele lat minęło, żebym mogła złapać tych oszustów w białych kitlach :)))

Ja nie, ale ja nie jestem dzieckiem mojego ojca, bo mam grupę krwi matki😭...no to już dno totalne:O

i Ty to tak naprawdę nie Ty, bo krew Ci się nie zgadza, a wszystko przez te złe kobiety, suki:D

ngLka----------> no coś Ty??? zamierzasz odpuścić??? lepiej zapytaj Nieznajomej co zrobić w Twoim przypadku, bo widać, że Ty to też nie Ty...:O a wszystko przez te suki złe kobiety...:D

My tu tak sobie gadu- gadu, a ja nie wiem, gdzie moich dzieci szukać😭 Przecież nikt mi nie pomoże, kiedy się dowiedzą, że nie jestem córką mojego ojca😭

poproś Nieznajomą, na pewno coś zaradzi i może jakiś artykuł wklei, który okaże się pomocny:D może należy usunąć Twoją krew z krwiobiegu i w jej miejsce zamontować krew Twojego domniemanego ojca i tym sposobem staniesz się jego córką? myślisz, że tak można?:D Nieznajoma--------> można tak??? co mówi Twoje doświadczenie życiowe?

ngLka...w Twoim przypadku widzę jeszcze inne wyjście. Twoja ama mogła zapłacić skorumpowanym laborantkom, za sfałszowanie wyników:)

Esposito, nie martw się, Nieznajoma zaraz Ci doradzi, byś nie rozpaczała i zrobiła sobie nowe ;)bardzo ciekawie składasz - odpuszczam, bo winowajców oszustwa 9czyt laborantów) z czasów mojego dzieciństwa już nie złapię, pewnie wzięli i skitrali mamonę zakoszoną od mojej matki, która zapewne wydała nakaz zafałszowania wyników :D

Esposito, widać myślimy podobnie a idąc tokiem rozumowania Nieznajomej - skoro moja teza ma potwierdzenie w Twojej to jest tak na 100% :D