Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vivia

Grupa krwi-ciąża

Polecane posty

Gość bardzo ciekawie składasz
ngLka w takim razie korupcję musisz mieć we krwi:D to straszne:O :D

i jak to dobrze, że jest Kafe, bo tylu ciekawych rzeczy można dowiedzieć się o sobie na podstawie wyników badań krwi;)

Rzeczywiście:) O tym nie pomyślałam:O.. Nieznajoma...czy korupcję można mieć we krwi, czy organizm wytworz na nią antyciała?

i żeby tyle lat żyć w niewiedzy, oj dziewczęta... nie wypłacicie się Nieznajomej do końca życia:D

Esposito----------> teraz przegięłaś:D:D:D:D:D:D:D:D nie mogę i zaraz zdechnę ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no błagam Cię:D:D:D:D:D to było genialne:D no mistrzostwo świata:D:D:D:D:D

z tymi przeciwciałami:D:D:D UMIERAM:D:D:D:D:D aż mój biedny kot się wystraszył tak zaryłam ze śmiechu:D

Kochana, a co w tym śmiesznego??? Teraz nad wszystkim będę się 100 razy zastanawiać:P:D:D:D

kochana, takie pytania to tylko do specjalisty (Nieznajomej) ja to mały żuczek jestem tylko;)

ale nie ma potrzeby zastanawiać się;) wystarczy wejść na ten topik i spytać Nieznajomej:P

Oooo, zrobię sobie jeszcze test unijny, dowiem się, że mam IQ na poziomie 58 i już w ogóle będzie fajnie:)

I nie odpowie, jej wiedza jest tajna i pewnie wiele kosztuje, może rzuci zaraz nr konta? :D

ngLka, ale na pytanie o korupcję, to Ty mogłabyś nam odpowiedzieć. Wiem oczywiście, że jeżeli nieznajoma będzie miałą inne zdanie na ten temat, to z Twoim nie będziemy się liczyć, ale chociaż spróbuj.....proooooszę:)

Uważam, że korupcję mogłam wyssać z mlekiem matki :}Zakładając, że moja matka jest moją matką, bo również nie mam takiej grupy jak Ona, ale tylko część, mamuśka ma AB rh+ a ja tylko A rh+Olaboga...

wiecie co, już nie jest mi do śmiechu, bo właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że ja to już w ogóle mam pomieszanie z poplątaniem jeśli chodzi o grupy krwi:O bo mój ojciec ma grupę B Rh -, mama 0 Rh +, a ja B Rh + :O npo jak to możliwe żeby mieć tak wymieszane???:O czy ja nie jestem córką mojego ojca??? czy moja mama też jest skorumpowana??????????????????????????? zaraz się okaże, że i ja mam korupcję we krwi 😭

Masz tylko pół korupcji, najwyżej, jak ja.. to znaczy ja mam 2/3 bo odziedziczyłam 2 z 3, czyli A i rh + a Ty tylko rh +Pół korupcji jak nic. pociesz się, że jesteś w połowie lepszym skorumpowanym człowiekiem ;)

Bardzo Ciekawie składasz....na moje oko, jesteś adoptowana, ale dla pewności spytaj nieznajomą;)

Gość Nieznajoma.
Nie rusza mnie to,co wy piszecie,możecie się śmiać,kto się śmieje ten się śmieje ostatni.Znam taki przypadek że kobieta ma męża i poszła z innym,żeby mieć dziecko,bo z mężem nie mogła zajść w ciąże,i te dziecko jest podobne to kochanka i ma gr,krwi jego a nie tego ojca co wychowuje i mają tajemnice przez około 12lat,między sobą... żegnam już na prawdę..... Powodzenia.....życzę wam wszystkiego dobrego i najlepszego.......

Gość Nieznajoma.
Ja nie określałam tylko,słyszałam od swojego przyjaciela.....Dajcie już sobie na luz....

tak taka koleżanka mojej koleżanki urodziła trojaczki... jedno białe, drugie żółte a trzecie czarne.. słyszałam od przyjaciela :D

Gość Nieznajoma.
To jest fakt,naprawdę.....prawdziwy i tak dalej.....PaPaPaPaPaaaaaaaaa!!!

Słyszała od przyjaciela...to wiele wyjaśnia;):) Jeżeli wchodzisz na ogólnodostępne forum i wypisujesz takie głupoty, że normalnemu człowiekowi włosy dęba na głowie stają, to musisz się liczyć z tym, że wzbuszisz ogólne rozbawienie (delikatnie rzecz ujmując)

no ale w ogóle można być w połowie skorumpowanym czy tylko w 2/3??? Nieznajoma ratuj?????????????? to możliwe???????????? a jeśli mój organizm wytworzył przeciwciała, to nawet nie jestem córką swojej matki??????????? i co ja teraz pocznę skoro jestem niczyja????????????? ciekawe czyj jest mój jeszcze nienarodzony syn?:( aż strach pomyśleć?:(