Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ac

BŁAGAM pomóżcie! 3 dni opóźnienia w braniu tabletek!

Polecane posty

Gość ac

Człowiek się uczy na błędach, no ale cóż... 4 opakowanie tabletek Yasmin powinnam zacząć w piątek - a dopiero teraz łyknęłam pierwszą tabletkę. Zdaje sobie sprawę z tego, że działanie tabletek jest duzo słabsze... ale moze ktoś był w takiej sytuacji? i wie co robić? biorę je nie tylko ze względu na działanie antykoncepcyjne, ale na cere itp jaka jest teraz szansa że zajdę w ciąże? prosze odpowiedzcie to dla mnie bardzo ważne

Gość okienko
kurde. dziewczyno. do lekarza idz

nie wyobrażam sobie zrezygnowania z seksu na cały miesiąc...

no właśnie byłam u lekarza. wypisałał mi recepte powiedział że \"trzeba było wczesniej mysleć\" i pożegnał mnie jeśli ktoś ma tylko napisać zajrzyj do ulotki albo idź do lekarza albo jesteś głupia mogłas wczesniej myśleć to sobie darujcie, bo gdybym mogła to tak jak zawsze opakowanie tabletek czekałoby już tydzień wczesniej

Jak sobie nie wyobrażasz to postępuj bardziej odpowedzialnie. A w tym miesiacu używaj gumek. Powinnaś się też z ginem skonsultować.

trzy dni to duzo, pozostają Ci gumki i bradzo uważać.

Gość flaminia
Ja raz zapomniałam tabletki i teraz jestem w ciąży, więc zastanów się nad swoim postępowaniem. Jeżeli nie masz zamiaru rezygnować z sexu to licz się z tym, że jest duże prawdopodobieństwo ciąży(oczywiście jak nie chcesz używać innych środków antykoncepcji np. prezerwatyw)

gin to mi powiedział, do zobaczenia za miesiąc a teraz nici z udanych nocy :P gumek nie lubie bo to zupełnie co innego... eh no nic, pozostaje przeczekać...