Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Montain

Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.

Polecane posty

Gość mój ex co jakiś czas spaceruje
pod moimi oknami ze swoją nową dziewczyną, wiem,że robi to specjalnie.

Gość poszczuj ich wtedy psem

Gość nikua121
Fajny topik, naprawde:)

Gość zygula
cos w tym jest ale ja sie nie umiem tez do konca zgodzic. sercu moze i nie jest zal ale ...hmmm w myslach mam za duzo :) powiem po krotce mam bardzo przystojnego faceta ja taka przecietna, wiem ze sie on podoba wielu kobietom, nie tylko fizycznie. pojechal za granice na szkolenie i wiecie mam w swiadomosci ze moze robic co chce i z jednej strony niby ufam a z drugiej katuje sie mysla ze sie za bardzo tam integruje. i boje sie spotkac z nim jak juz przyjedzie bo wiem ze ...mila nie bede.

Gość Anulinda19
ja upieklam mu ciasto, a on wolał się spotkac z lalunią z netu i mnie wystawił ;( calą noc przepłakałam drugi raz podalam sie za kogos innego i znow chcial mnie wystawic dla tamtej...teraz mam zal tak wielgasny ze nie potrafiem zaufac a kocham jak cholera

Gość hhhhdssf
Anulinda19 wspolczuje, pamietaj ze jak facet raz cie wystawi to zrobi to i 2 raz, pamietaj na przyszlosc...i nigdy wiecej nie prowokuj to nie bedzie bolec...oj dobrze ze oczy mojego kochanie nie widzialy...bo nigdy by nie wybaczyly...

Gość chambao
mój facet podał mi swoje hasło do szkrzynki, powiedział że nie ma nic do ukrycia i jeżeli chce to moge sobie to czytać. nie chciałam i długo nie korzystałam z tego, niestety raz mnie coś podkusiło. i znalazłam tam dziwne maile z naszego początkowego bycia razem. w tych mailach był adres blogu erotycznego, weszłam okazało się że to jego blog pełen obrzydliwych historyjek.wcześniej mówił, że prowadził kiedyś blog (nie powiedział jaki), ale że go skasował.chciałam rozstania, ale on prosił i tłumaczył że to wszystko nieprawda, że to powymyślał bo chciał się dowartościować, uwierzyłam... ale i tak to boli, było tam troche słów o jego byłej i o mnie... wolałabym tego nie znaleźć

Gość nie widziałam ale się
dowiedziałam,że mąż mnie zdradzał i do dzisiaj mam do niego potworny żal.

Gość espoir
kiedys koleś z którym byłam kręcił z innymi pannami, z niektórymi spał. wiem, jakie to uczucie, jak ktoś cie oszukuje i nidgy w zyciu nie zrobie takiego swinstwa zadnemu kolesiowi. nie wiem, moze znow kiedys trafie na jakiegos palanta, ale ja chce byc fair w stosunku do innych.

Gość grześś
czego oczy nie widzą tego sercu nie żal...dokładnie wolałbym nie widzieć na żywo mojej niedawnej Byłej uprawiającej seks ze swoim...

Gość mam rodzinę na Ukrainie
moja kuzynka jak przyjechała do nas w 1999 r. a był to jej pierwszy wyjazd za granicę to odmówiła powrotu, mieszka obecnie w Polsce.

Gość ostatnio rzucił mnie
chłopak po 2 latach znajomości, w parku widuję zakochane pary, tak mi żal

Gość Condolissa
W moim bloku facet wrócił o jeden dzień wcześniej z delegacji i zastał żonę z innym, chyba było mu tak bardzo żal,że cały blok wyległ na klatkę.

Gość będziecie pisać jeszcze...
???

Gość niedomówienie
jestem w związku na odległość od roku z dziewczyną z mojego miasta, studiujemy w różnych miastach, spotykamy się tylko w soboty co tydzień. Moja inna koleżanka mieszka z nią w akademiku, niedawno powiedziała mi,że jeśli bym o swojej dziewczynie wszystko wiedział co ona tam robi to bym się bardzo głęboko zastanowił nad sesnsem tego związku. Mam o czym myśleć.

Gość a może koleżanka coś od ciebie
chce i dlatego ci obrzydza twoją dziewczynę?

Gość nie mam do siebie szacunku
Udaję przed żoną i przed sobą,że nie wiem,że ona mnie zdradzała i nie wiem co teraz zrobić.

Gość mój ojciec opowiadał mi jak
w 1960, będąc studentem pojechał pierwszy raz w życiu za granicę, do Austrii i tam napił się nieznanego mu napoju coca-cola. Patrzył na ten piękny kraj i popijając coca-colę płakał.

Gość rappaport

Gość vincly
kiedyś coś zobaczyłem,zupełnie przypadkowo, sprawa z relacji damsko-męskich, to było 5 lat temu, żal mam di dziś.

Gość mam żal do siebie
za to,że odrzuciłam zaloty jednego faceta, co ja zrobiłam

Gość bo nauczycielki to
m

Gość piszcie dalej...

Gość następna do kolekcji
rzeczywiscie fajny topik, aż się cieplej na sercu robi, hi hi

Gość vi

Gość ból
żal ze poznałam wspaniałego faceta, który wyznał mi miłość, w momencie kiedy mam kryzys w swoim stalym zwiazku...

Gość mój były mąż udajeże jest
moim przyjacielem, udaje tak przed dorastającymi synami. Nie nastawiam ich przeciw ojcu ale jestem w kropce,bo oni myślą,że jego przyjażń jest szczera a to nieprawda.