Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskiereczka_nadzieja

Czy stara sie ktos z Was w tym miesiacu o dzidzie?

Polecane posty

Gość iskiereczka_nadzieja

Czy stara sie ktos z Was w tym miesiacu o dzidzie? Ja tak.I nie wiem z jakim skutkiem, musze poczekac do piatku bo wtedy mam termin @.Jak narazie nic nie wskazuje na jej brak bo juz piersi mi nabrzmialy (a wiec jeden z objawow zblizajacej sie @) ale czekam z nadzieja. A moze sie udalo.

Gość przyszla mama
ja tez zaczynam za 5 dni:)POZDRAWIAM

Gość przyszla mama
iskiereczka ile masz lat?

Gość iskierka_nadzieja
Dzieki zaraz zajrze na ten topik.Dzieki Przyszla Mamo i Jedna z tych.

Gość taka wredna
ja tez sie staram od 2 miesiecy niestety nic:( w srode mam termin@.. ale jakos tak nie bardzo czuje zebym byla w ciazy:(

Gość iskierka_nadzieja
mam 30 lat.Wiem ze to dosc duzo tym bardziej ze to moje pierwsze starania ale wczesniej jakos nie skladalo sie.

Gość iskierka_nadzieja
A chcialabym bardzo zeby udalo sie.Ale pod koniec tygodnia wyjasni sie.

Gość przyszla mama
To Ty jestes małolata:) ja mam 36 lat bede miec drugie dziecko.

Gość iskierka_nadzieja
do Przyszla mama az sie usmiechnelam jak powiedzialas mi ze malolata jestem, bo kazdy mi mowi ze ja juz dosc stara jestem jak na pierwsze dziecko i ze najwyzsza pora.A Ty w jakim wieku urodzilas pierwsze dzieciatko?

Gość przyszla mama
22 lata miałam jak sie urodziła córka .

Gość iskierka_nadzieja
Przyszla mamo. Nie zrozumialam czy ty starasz sie czy juz jestes w ciazy?

hej Iskiereczka, ja tez ma 30 i dopiero staramy sie o dzidzie...mamy za soba jedna probe zakonczona poronieniem...teraz usuwali mi miesnika ale juz od 5 grudnia staramy sie...ten miesiac niestety juz minal i nie mamy szans tym bardziej ze przyjmuje jeszcze globulki po histeroskopi.. mam nadzieje ze szybko nam sie uda i tym razem szczesliwie

Gość iskierka_nadzieja
Witaj Gosiaczek 1975. A z jakiego miesiaca jestes? Ja z czerwca. Wspolczuje z powodu poronienia. Naprawde to musi byc okropne przezycie. Ale glowa do gory. Uda sie.

Gość ja toze
Ja takze staram sie i chcialbym aby cos wyszlo z tych staran.

ja jestem z lutego:-) oj ciezko ziezko i nikomu nie zycze takich przezyc...na dodatek nasze szpitale nie sa przygotowane na takie przypadki i duze to przezycie psychiczne z uwagi tez na opieke i podejscie lekarzy ktorzy traktuja cie jak kolejny przypadek...bez serca. Teraz mam dobrego lekarza i wierze sie uda... a ty dlugo sie juz starasz??

Gość estellllla
Dołączam się do was ;)) staram się dopiero od 2 miesięcy (choć dla mnie to już). Wczoraj poszłam do ginekologa i dowiedziałam się wielu ciekawostek : 1. Kobieta w ciągu roku ma tylko 3 cykle owulacyjne i tylko wtedy moze zajść w ciąże (strasznie mało, aż się wierzyć nie chce) 2. Mężczyzna powinien uprawiać ze mną seks tylko raz dziennie i to co 2 dni (nie częściej). Jeśli np 2 razy dziennie się "przytulamy" to on podobno za tym 2 razem nie ma plemników. 3.Dał mi skierowanie na pobranie krwi, by sprawdzić czy nie mam żadnych problemów (profilaktycznie) 4.Podobno normą jest że para może starać się ok ok roku , jeśli natomiast dłużej to wtedy już można dopiero podejrzewać że mogą być problemy.. 5. Kobieta nie powinna dużo myśleć o tym że chce dziecka bo to podobno właśnie bardzo przeszkadza(jakieś impulsy negatywne są wysyłane wtedy z mózgu) - i weź tu bądź mądry i nie myśl. Mógłby ktoś przerzucić trochę fluidków ciązowych ;)) Ja miałam @ 2.11 a mojego E. dorwałam w 11,12,15, i 18 dniu cyklu i też jestem ciekawa co z tego wyjdzie, a następna @ dopiero ok 30.11- także jeszcze tydzień.

Gość iskierka_nadzieja
Ja niestety dzis dostalam @ i jest mi smutno. ale nie mozna sie zalamywac tylko trzeba dzialac. Po @ biore sie ostro do pracy. Estello.Bardzo zdziwilo mnie to co powiedzial ci ginekolog, ze kobieta w ciazy ma tylko trzy cykle owulacyjne. Zawsze myslalam ze 12 (tzn tyle ile miesiaczek w roku). A o tym zeby nie myslec o dzidzi juz slyszalam tylko trudno to wykonac. Pozdrawiam Was i nie koncze staran.