Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Jak wasze świąteczne porządki

Polecane posty

13 minut temu, yeya napisał:

Nom : ) z Biedronki też mam kilka ładnych roślin... tanie i wcale nie chore.

Najwięcej kwiatów mam z biedronki i netto 😉 

• Like 1

9 minut temu, Baba napisał:

Dlaczego mamy się godzić na to?  Nie może być tak, że forum dla wszystkich jest zdominowane przez osoby 🤔 nieżyczliwe?

Nie będę przeklinać bo tatko zakazał 😜 

Szkoda ze cie nie było kilka lat temu, kiedy jeszcze można było normalnie pogadać, ocena fotek, outfitów, koloru ścian czy efektów remontu były na porządku dziennym. Siurek mógł swobodnie opowiadać o swoich trójkątach, ja o randkowaniu, Agatka wrzucała outfity, Bagienko efekty malowania. Zanim przyszły "gwiazdy" i "milionerzy" oraz garsonki to tutaj było na serio milusio, spodobałoby ci sie

• Like 1

8 minut temu, Get Out napisał:

Bo skuteczną metodę obrała aż się znudzicie, a gdyby reagowała z zaangażowaniem , to tylko napędzało by inbe.

Udało się. Znudziło mi się to forum 🤣 

1 minutę temu, salix napisał:

Ja am w d...,  w jakim tonie i o czym wy gadacie  po prostu rzuciło mi się w oczy i tyle. Jak widać, nie tylko ja to zauważyłam więc pewnie coś jest na rzeczy. 

Kto zauważył ty czyli twoje drugie konto i tutka albo mentalny bliźniak płaska przecież to nie są osoby obiektywne , bo typowe hejtery . Wyrwiesz coś z kontekstu i dorobisz coś przekłamując fakty i puszczasz w obieg te tanie manipulacje w nadziei że skłócisz ludzi. 😁

6 minut temu, Еlciаа napisał:

Pomimo ze mnie przeprosiłeś to nie cytuj mnie podły dupku.

Jeszcze nic nie napisałem 😄 u mnie nie przejdzie jak ktoś kręci. Dobra już się zamykam.

9 minut temu, Еlciаа napisał:

No ale co zrobisz? Nic nie zrobisz, Możesz jedynie dac do ignora.

Jak to nic nie zrobię?

Już drugi dzień szargam swoje dobre imię i mówię wprost co mnie uwiera 😛

Przed chwilą, Baba napisał:

Jak to nic nie zrobię?

Witaj. 🌹 jak dzionek zleciał? 

2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Szkoda ze cie nie było kilka lat temu, kiedy jeszcze można było normalnie pogadać, ocena fotek, outfitów, koloru ścian czy efektów remontu były na porządku dziennym. Siurek mógł swobodnie opowiadać o swoich trójkątach, ja o randkowaniu, Agatka wrzucała outfity, Bagienko efekty malowania. Zanim przyszły "gwiazdy" i "milionerzy" oraz garsonki to tutaj było na serio milusio, spodobałoby ci sie

Co ty pjeeerdolisz jak to wtedy ci cisnęli od racic jak wrzucałaś zdjęcia tatoo 🤣🤣🤣 Tu zawsze bylo gniazdo hejtu 🤣🤣🤣

• Like 1

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Średnio. A u ciebie?

11 minut temu, salix napisał:

Ty serio wyjeżdżasz z podłością, ty która się wyrywasz do opiniowania innych rodzin

Gdzie? Jak? Kiedy? Kogo? 

1 minutę temu, choroszczy jukon welcome napisał:

Co ty pjeeerdolisz jak to wtedy ci cisnęli od racic jak wrzucałaś zdjęcia tatoo 🤣🤣🤣 Tu zawsze bylo gniazdo hejtu 🤣🤣🤣

Widmok hejtował zawsze to fakt, ale on sie nie liczy 😜

5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

Pamiętam jak Bagno kręciła z Pjoterem a mnie oskarżała o zabicie jej nienarodzonego dziecka 😄

• Haha 3

Przed chwilą, Baba napisał:

Gdzie? Jak? Kiedy? Kogo? 

Lubi fakty przekłamywać i to jest ta  cała jej inteligentna metoda. 😆

6 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał:

Tylko agresor Poka po niej jechała wtedy (ale ona jechała po wszystkich w sumie), nie pamiętam żeby ktokolwiek więcej. Ale kto się przejmował tamtą trolicą? Tak to przeżywasz jakbyś sam nią był/a...

Edytowano przez big bu
  • Thanks 1

12 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał:

Jak łysa i ta jej druga przydoopaska hejtują Elzbiete to ci nie przeszkadza bo ci lezą w tyłek 🤣🤣🤣

Magda i ta druga też ode mnie usłyszały słowa prawdy. 

Nie mam tu koleżanki, przyjaciółki, grupy wsparcia, nie utrzymuje z nikim prywatnych kontaktów i nikt mi tu w tyłek nie włazi. 

Może was zaskoczę. Nie śledzę forum przez 24 h

5 minut temu, Zero cukru napisał:

Średnio. A u ciebie?

Byłam na spacerku na starówce z kolegą, a teraz słucham muzyki. 

10 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

Siur pisał, że jego żonka marzy o trójkątach z murzynami, pamiętam XDDD 😄 

Edytowano przez big bu
  • Haha 1

3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Widmok hejtował zawsze to fakt, ale on sie nie liczy 😜

Musiałem mieć jakiś powód, bo bezinteresownie wątpię czy bym palcem kiwnął. Co ty na traktorze się urodziłaś, że nie wiesz jak funkcjonują społeczeństwa. 😁

9 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

Znam to forum od 2019r. Pisałam z przerwami. Robiłam kilka przerw, bo zwyczajnie nie dałam rady ogarnąć tego...

I teraz też jestem na tym etapie. 

8 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Leniwie i na zakupach.

9 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

O kim piszesz? 😀 Ja np bylem wtedy na forum i pamiętam te osoby. Z żadną z nich nie miałem zadnych nieporozumień. Niedługo przebijesz Magdę w mitomanii 😉

• Like 1

2 godziny temu, Zero cukru napisał:

W tym związku króliczek nosi spodnie, więc wygląda to trochę inaczej. Doktor sprząta i lepi pierogi, a ona może brylować tutaj. A po drugie oni są nowocześni i święta nie wyglądają jak w typowej polskiej rodzinie. Dla dwóch osób też nie chciałoby mi się nic robić.

Dla trzech (wyjeżdżamy we trójkę). A sprząta u nas pani Monika (i chyba nie ma tytułu doktora) 🙂 

Reszty wysry.wów na temat naszej rodziny nawet nie komentuję (szczególnie dolarsowej), ale rozumiem, że twoje święta bez choinki, z pustą lodówką (to twoje posty chyba z tego nawet tematu), za to z Iskrą na privie, muszą potężnie dokuczać 😉 

A, i dokładnie - nie umiem zrobić nawet zapiekanki, dlatego łapczywie spijam każdy przepis od podstaw 🙂 

7 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Byłam na spacerku na starówce z kolegą, a teraz słucham muzyki. 

Święta w gronie rodzinnym?

3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

O kim piszesz? 😀 Ja np bylem wtedy na forum i pamiętam te osoby. Z żadną z nich nie miałem zadnych nieporozumień. Niedługo przebijesz Magdę w mitomanii 😉

Znowu o mnie podstarzały rozwodniku i alimenciarzu, który nie chciał własnej córki i ogłaszał tu separację? Ogarnij się ramolu i połóż żonę spać, bo jutro sobotę i trzeba spać do 13-stej 😅

• Haha 1

13 minut temu, Baba napisał:

Możecie "zobaczyć" więcej.

Każda osoba z forum może teraz napisać z kim plotkuję i obgaduję innych 🤣 A może ktoś ma mojego e-maila lub numer telefonu 🤣 

A wy jaką macie misję do spełnienia? Skąd to przekonanie, że na forum piszą idioci, którym trzeba pokazać kto zły, a kto dobry?

Skoro sama nie obrabiasz dupy na priv, to naprawdę dziwny tok rozumowania, żeby nas  wysyłać na priv gadać o innych. 😏

Może nie sami idioci, ale mega zakłamani ludzie tu piszą, którzy udają niewinnych, a sami zaczynają dramy i udają wielce pkrzywdzonych jak ich ktoś sprowadzi na ziemię. 

5 minut temu, Baba napisał:

Gdzie? Jak? Kiedy? Kogo? 

To przypadkiem nie wy z qwetką tak ubolewałyście nad czyimś dzieckiem, że aż  produkowalyscie podłe, pełne obłudy i fałszywej troski o to dziecko komentarze? Cóż chyba jednak nie jesteś taka wporzo na jaką się kreujesz.

• Thanks 1

16 minut temu, Baba napisał:

Jak to nic nie zrobię?

To nic nie daje, tylko bardziej hejt nakręca.

Przed chwilą, salix napisał:

To przypadkiem nie wy z qwetką tak ubolewałyście nad czyimś dzieckiem, że aż  produkowalyscie podłe, pełne obłudy i fałszywej troski o to dziecko komentarze? Cóż chyba jednak nie jesteś taka wporzo na jaką się kreujesz.

Ja? Nie przypominam sobie. Może mi powiesz więcej na ten temat? 

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Święta w gronie rodzinnym?

Owszem. W tym roku uroczysta kolacja wigilijna odbędzie się w naszym rodzinnym domu. 

• Like 1
  • Thanks 1

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

To nic nie daje, tylko bardziej hejt nakręca.

Już niedługo. Coraz więcej ludzi przestaje się tu udzielać. Nie będzie z kim się kłócić 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się