Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alfa

TEST...

Polecane posty

Sprobuj wykonac ten krotki i latwy test Musisz tylko kolejno odpowiadac na pytania tak szybko jak potrafisz, ale nie czytaj nastepnych pytan dopoki nie odpowiesz na poprzednie. Nie zapisuj odpowiedzi na kartce, wykonuj je w duchu.... | > > > Ile to jest ? | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > 15+6 | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > 3+56 | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > 89+2 | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > 12+53 | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > 75+26 | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > 25+52 | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > 63+32 | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > 123+5 | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > SZYBKO !!! POMYSL O JAKIMS NARZEDZIU I O JAKIMS KOLORZE !!! | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > Zjedz kursorem dalej na dol... | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > | > > > Wlasnie pomyslales/las o Czerwonym Mlotku , nieprawdaz?!!! | > > > Jesli bylo inaczej, nalezysz do tych 2% ludzi, ktorzy mysla | > > > \"inaczej\" jesli nie nawet \"nienormalnie\" | > > > 98% ludzia przychodzi na mysl \"Czerwony Mlotek\" podczas tego | > > > cwiczenia.

a mi przyszedl na mysl zielony mlotek...i co?

ano nic... ja pomyslalam o niebieskim :) ale znam przypadki ciezkie, gdy ktos pomyslal o czarnej gilotynie :D

a mi przyszedł na myśl żółty młotek :) umiesz wytłumaczyć dlaczego na myśl przychodzi właśnie młotek?? ciekawe to jest...

wytlumaczyc nie potrafie.. jakis specjalista sie odezwie? moze po prostu- pierwsze skojarzenie NARZEDZIE --> MLOTEK

Gość a ja odrazu pomyslalam czerown
młotek:)

ale to sumowanie odpowiednich liczb musi wpływać jakoś na nasz mózg, neurony... ale jak?

Gość bo jama usna potrzebuje
rozluznienia.. a mowimy to co myslimy i myslac pobudzamy apart mowy...

jestem ciekawa wlasnie skad ten kolor czerwieni... podejrzane to wszystko :D

Gość linex
jak nic-czerwony nóż:D

Ze mna jest niedobrze ..... Pomyslałam o grabiach :D

Gość nie kazda
zielony mlotek... pierwsza rzecz jaka przyszla mi do glowy

Gość dzis juz robilam
robilam ten test ok.poludnia i pomyslalam o zoltym mlotku. Moje dwie kolezanki zupelnie o czyms innym. A swoja droga ciekawe ten mlotek najczesciej przychodzi na mysl.

Gość to to to
Ja to już widziałam było kiedyś, w tv i z tego co pamiętam to ci co pomyśleli o czymś innym są mądrzejsi od reszty(nie myślą schematycznie), no i że zdarza się b. rzadko no ja pomyślałam o czerwonych nożyczkach

ZIELONY MŁOTEK.......... ale czemu młotek??? :D

hmmmmmmmmmmmmm. NIEBIESKI:D juz mam problem z odróżnianiem kolorów.... to chyba wypadkowa pisania magisterki........:D:D:D:D:D:D

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
mi tez przyszedł n amyśl zielony młotek hehe

Gość ja pomyslalam o
NIEBIESKIEJ ŁOPACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomaranczowy mlotek..

Gość ojojojoj
niebieska łopata :O ,sama siebie zaskakuje ,ale czy ta łopata coś oznacza...????

Gość Granitowa Tekla
a ja pomyślałam o kombinerkach...

Gość lilianaaa
wibrator rózowy

Gość aaaaaaaaaaa
niebieski mlotek :D