Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -xxx-

DNI PŁODNE PODCZAS MIESIĄCZKI?????

Polecane posty

Gość -xxx-

Blagam napiszcie mi;( czy podczas okresu dziecwzyna jest plodna????;( prosze napiszcie odezwijcie sie:( jestem zalamana

Gość -xxx-
blagam niech ktos sie odezwie.wiem ze juz duzo bylo takich topikow ale ja juz nie moge ;(

Gość -xxx-
prosze niech ktos mi cos powie;( czy podczas miesiaczki sa dni plodne;(

Gość wejdz do
serwisu POLKI wirtualna polska tam mozesz obliczyć swoje plodne dni

Gość -xxx-
ale ja mam bardzo nieregularne miesiaczki i do tamtego kalkulatora nie moge wpisac nawet 32 dni cyklu:( czy podczas okresy kobiety sa plodne?:(

zazwyczaj nie są, chyba że mają bardzo krótkie cykle - ok 24dniowe lub mniej (o ile dobrze pamiętam) więc sie tak nie stresuj, ja wiele razy kochałam się z moim chłopakiem tuż po miesiączce albo tuż przed nią i jakoś w ciąże nie zaszłam :P

Gość teoretycznie
sa to dni nieplodne..ale sa przypadki ze kobiety wczasie miesiaczki zachodza w ciaze..

Gość -xxx-
a czy jak ostatni cykl mialam 32 dniowy i zaczal sie 16 listopada a kochalam sie 18 listopada to bylam plodna?:(

Gość -xxx-
zle napisalam;( przed ta miesiaczka mialam cykl 32 dniowy. a miasiaczka zaczela sie teraz 16 listopada a kochalam sie 18 cyz bylam plodna?;(

wiesz co? nie squmałam o co ci chodzi... ostatni cykl był 32-dniowy, a okres miałaś 16 listopada tak? tzn pierwszy dzień okresu? a 18-go się kochałaś? jeśli tak to śpij spokojnie :) nie będziesz w ciąży :)

Gość wejdz do
raczej nie.plodne dni sie zaczynają okolo 10-14 dni po pierwszym dniu.wtedy dojrzewa jajeczko:)

Gość -xxx-
do_ niezwykla dziewczyna:( dziekuje Ci :( roznie mowia i czytam wsyztsko i schize mam:( moja przjaciolka przed chwila powiedziala ze na bank bylam pliodna dlatego sie cala trzese juz;(

x tymi dniami płodnymi to jest tak (od mojego gina sie dowiedziałam): jeśli cykl jest np 32-dniowy a okres nam się zaczął 28 października to liczymy tak: odejmujemy 14 dni i w 14 dniu mamy owulacje no i jakieś 3 dni przed i po tym dniu trzeba by się dobrze zabezpieczać bo można \"zaskoczyć\". Tylko że to jest takie liczenie dni plodnych wstecz więc żeby sobei wyliczyć na ten miesiąc trzeba mieć regularne cykle i wiedziec kiedy będzie nastepne krwawienie pewnie troche zamotała ale co tam :) może mnie która zrozumie ;)

wiesz co? ona jest dupa a nie twoja przyjaciółka... moja przyjaciółka to mnie podtrzymywała na duchu jak sie bałam czasem i mówiła zawsze że NAPEWNO NIE JESTEM! ty jej powiedz żeby się w tyłek cmoknęła

Gość -xxx-
ja nie jestem w stanie teraz tego obliczac:( caly czas siedze i placze:( proszeoblicz mi kiedy mam plodne:( i niech mi ktos jeszcze napisze ze podczas okresu bylam nieplodna:(

Gość na pewno nie jesteś w ciąży
no! :-)

Gość -xxx-
mam nieregularne...wiec chyba nei da sie tak latwo obliczyc:(

Gość Karina987
Podaj mi jeszcze raz kiedy mialas 1wszy dzien miesiaczki? Odpowiem Ci !

w poprzednim cyklu owulacje miałaś 3 listopada więc w okresie od 30 pażdziernika do 6-7 listopada powinnaś baaardzo uważać. Jeśli okres dostałaś 16 listopada i znowu będziesz miała okres za 32 dni to owulacje będziesz miała 4 grudnia więc w mikołajki uważajcie bo możecie dostać niespodzianke ;) spoko, jest dobrze, nie miałaś na 10000% owulacji a jak nie wierzysz to za 2 tyg kup sobei test i udowodnisz tej swojej przygłupiej \"przyjaciólce\" że w ciąży nie jesteś! pozdrawiam i głowa do góry!

Gość podczas miesiaczki
mozna zajsc wciaze !!!! ja bylam tego najlepszym przykladem :(

Gość -xxx-
o shit:( zaszlas w ciaze podczas miesiaczki?:(

Gość podczas miesiaczki
tak zaszlam ale to nie znaczy ze ty musiasz ...u kazdego jest to jakos inaczej

Gość Karina987
Powiedz mi jak dlugo masz miesiaczke? Pamietasz moze dostajesz ja z nocy czy gdzies tak 10rano?

Gość podczas miesiaczki
jesli w 3 dniu miesiaczki sie kochalas to nie jestes w ciazy, nie martw sie :(

Gość -xxx-
Do -podczas miesiaczki.... a Ty w ktorym dniu sie kochalas miesiaczki?:(

Gość Karina987
Masz jeszcze dzis krwawienie?

Gość *..* ..
Liczenie dni jest to d... Wystarczy, ze owulacja przesunie się niespodziewanie - nigdy niw wiesz czy tak się nie stanie. Do "Niezwykłej dziewczyny" ------> oo to ciekawe, wyliczyłaś jej owulację z taką dokładnością??? Przez internet, nie widząc osoby na oczy??? Fajne Tyle że nasz organizm to nie komputer Sama się o tym przekonałam niejeden raz -- moja owulacja pojawiala się w całkiem innym terminie niż wynikałoby to z obliczeń (a cykle mam regularne co do dnia). No i co Ty na to ???

Gość podczas miesiaczki
ja tez mam 6 dni a kochalam sie w 5 dniu miesiaczki