Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -xxx-

DNI PŁODNE PODCZAS MIESIĄCZKI?????

Polecane posty

Gość do xxxx.
nie bylas plodna i nie zaszlas w ciaze !!! :)

Gość monikaaab
a ja ? :(

Gość -xxx-
dziekuje za dobre slowa:( troche uwierzylam w to ze bedzie dobrze. 3majcie kciuki za mnie prosze:( ide spac bo na oczy juz nie widze po tylu godzinach placzu:(dobranoc

Gość -xxx-
dziekuje za dobre slowa:( troche uwierzylam w to ze bedzie dobrze. 3majcie kciuki za mnie prosze:( ide spac bo na oczy juz nie widze po tylu godzinach placzu:(dobranoc

Gość Karina987
DO maisy "Szczerze mówiąc to jedyne konkretne i zgodne z prawdą wypowiedzi widzę tu autorstwa *..*.. Sama mialam różne nieoczekiwane sytuacje jeśli chodzi o mój cykl i od tej pory nigdy nie odważylabym sie na seks bez zabezpieczenia kilka dni po okresie" Kobiety troche logiki i checi zrozumienia tekstu a nie pisac by pisac nie czytajac. Jednak to prawda ze logika to u wiekszosci kobiet to epoka kamienia lupanego(zaznaczam nie wszystkie kobiety) Autorka tematu kochala sie dwa dni po rozpoczeciu okresu .... No i dobrze ze nie odwazasz sie kochac kilka dni po okresie ale to juz wiekszosc kobiet wie. Reszta bez komentarza....

Gość do moniki
no ale mieliscie przeciez gumke ? wiec wszystko ok. :)

Gość trzymamy kciuki
za te 2 dziewczyny :)

Gość ktos tammmmmm.......
do xxx slonce nie dygaj w ciaze sie tak latwo nie zachodzi to jest trudniejsze niz ci sie wydaje:) A nie rozumiem tych wrednych malp ktore stwazaja tu jakies niepotrzebne konflikty na forum kazdy daje rady jakie daje a te wredne kometaze to w takich sytuacjach mozna sobie darowac. xxx nie martw sie bedzie wszystko dobrze duze buzka dla ciebie:*

Gość monikaaab
moj facet mowil ze pilnowal wszystkiego i nie bylo zadnych "niespodzianek" czy mam sie czym martwic? zaczelam sie martwic bo wczoraj i dzisiaj boli mnie jajnik.. ehh..

Gość do moniki
ty tez sie nie martw na zapas ! wszystko bedzie ok. :)

Gość ale swiadomosc sexualna
tej spolecznosci jest niska!!! jestaem zalamana!!! ludzie najpierw sie wyedukujcie w podsawowych kwestiach a dopiero potem za sex sie zabierac!!! monikaaab-bzykaliscie sie z guma, nie pekla, nie zsunela sie, wszystko bylo ok wiec informuje NIE JESTES W CIAZY!!!

Gość monikaaab
ale cos niemozliwe zeby dzien badz dwa po stosunku cos mnie z tego powodu bolalo.. prawda?

Gość monikaaab
wyobraz sobe ze moja swiadomosc seksualna jest duza, ale poprostu chce sie zapytac czy podczas miesiaczki mozna trafic na dni plodne, poza tym nie jestem pewna czy gumka sie nie zsunela.. stad moje pytania.

Gość do moniki
idz najlepiej do lekarza , to moze byc np. zapalenie jajnika a nie zaraz ciaza...jak zaszlam w ciaze to nic mnie nie bolalo a wiec....

Gość czy to nie twoje slowa
"moj facet mowil ze pilnowal wszystkiego i nie bylo zadnych "niespodzianek" "???? dlatego sugeruje ze panikujesz nie potrzebnie!

Gość monikaaab
tak wlasnie zrobie, pojde do ginekologa, dzisiaj chcialam sie zapisac lecz niestety gabinet byl zamkniety. Chce rowniez zaczac brac tabletki, bo nie czuje sie pewnie z sama gumka, a nie chce tak wczesnie miec dziecka eh;/

po czym poznaje dni płodne 1) jestem w stanie je obliczyć bo okres mam miesiąc w miesiąc jak w zegarku 2) podczas owulacji boli mnie podbrzusze 3) śluz jest przeźroczysty i ciągliwy i jest go dużo 4) przy mierzeniu porannnej temp w pochwie jest ok 37st. Poza płodnymi dnaimi jest 36,4-36,5 jeszcze jakieś pytania??

Gość Karina987
Dokladnie ....nie.zwykła dziewczyna... jednak sa kobiety ktore potrafia czytac symptomy swojego ciala. Jednak jak w zyciu nic za darmo trzeba byc systematyczna i odpowiedzialna a bedzie latwiej. Natura chce zebysmy ja poznali daje nam objawy ale my jestesmy zbyt leniwi bo to analizowac , no i szkoda!

... i tak jak ktoś wcześniej napisał - wcale nie tak łatwo zajść w ciaże - to prawda proces tworzenia się nowego życia jest naprawdę bardzo skolplikowany i bardzo łatwo w nim o drobny błąd, który sprawi że z nadejściem kolejnej miesiaczki tworzący się zarodek czy też pęcherzyk ciążowy zostanei wydalony z organizmu... my same nawet nie wiemy ile razy w życiu mogło nas to spotkać Karina 🌻 :)

Gość monikaaab
mowicie ze nie jest tak latwo zajsc w ciaze... niby tak, ale skad w takim razie tyle niechcianych ciazy? pewnie wynika to z niewiedzy wsrod osob mlodych i braku odpowiedzialnosci, ale niektore moga wynikac z przypadku.. ehh..

Gość jkj
do monikaaab 1.niewiedza 2.żaden środek anty nie daje 100% pewności.