Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -xxx-

DNI PŁODNE PODCZAS MIESIĄCZKI?????

Polecane posty

Gość -xxx-
resztki. juz jutro nie bede miala..na bank nawet resztek:(

jezuuu dziewczyno, ty sie naie martw na zapas bo osiwiejesz bywało ze ja się kochałam bez zabezpiecznia jakieś 3 czy nawet 5 dni po miesiączce (a mój @ trwa ok 6 dni) i nie zaszłam... serio! naprawdę niepotrzebnie się schizujesz...

ja pierdole... czy ty czytać nie umiesz - przeciez napisałam skąd to wiem - i jakoś liczenie mnie nigdy nie zawiodło owszem owulacja moze się przesunąć - kiedy wyjeżdżamy gdzies daleko, jesteśmy chorzy albo przeżywamy jakieś stresy. Stara, ja obserwuję swój organizm nie od wczoraj i zapewniam cię ze miesiąc w miesiąc wiem kiedy mam jajeczkowanie więc sie odwal. Dziewczyna ma problem a jeszcze potłuczona przyjaciółka jej wciska ciemnote!

Gość -xxx-
heh ja nie chce teraz zajsc w ciaze:( poprostu nie moge:( heh:(

Gość *..* ..
Do autorki topiku: wiesz co, nie słuchaj rad, że ktoś się kochał po miesiączce i nie zaszedł... to, że komuś się upiekło, nie znaczy że Tobie też się upiecze nigdy nie wiesz, czy ten cykl będzie długi, czy może nagle bez powodu skróci się bardzo. seks 5 dni po miesiączce to niemal ruletka no chyba, że ktoś lubi takie ryzyko :P

Gość *..* ..
dla jasności: wyżej mówię o seksie PO miesiączce - a nie podczas

moim zdaniem nie zaszłaś ale skoro nie wierzysz i sie tak straszliwie martwisz to za jakieś 2 tyg kup sobie test ciążowy Quick Vue (podobno jest najlepszy) i zrób go rano, będziesz miała już niemal 100% pewności naprawdę nie ma sie co na zapas zamartwiać :)

taaaa, szkoda tylko że wielu moim koleżanko się tak upieka miesiąc w miesiac... może inaczej - owszem czasem któraś zajdzie w ciąże podczas okresu ale to nie reguła i to są naprawdę sporadyczne przypadki

Gość -xxx-
a moge test zrobic juz w piatek ten co bedzie?po tygodniu od kochania?:( bo ja nie wytrzymam:( psychicznie siade:(

Gość Karina987
A wiec tak na 99,9 wciazy nie jestes! Wtedy zluszczala Ci sie jeszcze scianka macicy. Zebys byla dokladnie pewna ze ida Ci dni plodne rano 24-25 bardzo zwracaj uwage na swoj sluz . A teraz bardzo wazna sprawa szukaj w internecie sa opisy jaki sluz kobiety maja gdy sa plodne a gdy nie- musisz to opanowac i byc w przyszlosci przezorniejsza teraz Ci sie udalo ale kiedys moze byc ciaza. Psychika kobiety jest bardzo zlozona niewiadomo dlaczego kobiety latwiej zachodza w ciaze gdy jej nie chca niz kobiety ktore pragna dziecka. Kochaj sie tylko zabezpieczajac bo innaczej mlodosc n´bedzie w pieluchach.

Gość J-o-a-n-n-a
Tak, tak dobrze ci tak---- pieprzysz sie przed slubem- to poniesiesz tego konsekwencje...a teraz sie powinnas trzasc....

Gość *..* ..
Do "Niezwykłej" - Ja też obserwuję swój organizm nie od wczoraj. Mam 27 lat i mnóstwo cykli obserwowanych od bardzo dawna... Owulacja przesuwala mi się nawet gdy NIE bylo wyjazdów, choroby czy innych powodów. Zdarzało mi się, że organizm przymierzal się do owulacji - której jednak nie bylo - i po kilku dniach PRZERWY znowu mialam DNI PŁODNE !!!!!!!!! A ciemnotę to TY wciskasz jej zapewniając, że 5 dni po miesiączce nie zajdzie Dziś nie, ale za miesiąc, jak cykl nagle się skróci... ??????

Gość -xxx-
super;( poprostu idealnie ;( czekalam na takei slowa:((((((((((((((((((((

o ranyyy, przecież ona pisała że siękochała w 2 czy 3 dniu miesiączki - czemu ty nie czytasz topiku od początku???? okres dostała 16.11. a kochała się 18.11. wiem że czasami się to zdaża ale kurde, przecież to nie jest na porządu dziennym!

Gość micha1
ty Niezwykla dobre rady chcesz dawać a może by tak więcej kultury co? ja bym nie zaufała osobie która daje rady a sama stosuje takie prymitywne texty

test Quick Vue wykrywa ciąże bodajże jakiś tydzień po zapłodnieniu więc możesz go sobie kupić w piątek i sprawdzić, tzn. kup w czwartek a sprawdź w piątek rano z porannego moczu zobaczymy wtedy kto miał rację :]

owszem, poniosło mnie ale to tylko dlatego że wchodzą tu osoby i piszą bezsensu... kurde, nie rozumiem, dziewczyny się kochają przed ślubem i niby co? grzech taki wielki w tych czasach??? każdy ma wlasne sumienie i wie co robi nie chciałam urazić postronnych osób - przepraszam 🌻

Gość podczas miesiaczki
jeszcze raz NIE JESTES W CIAZY ! nic sie nie przejmuj ! na drugi raz tego nie rob zebys nie musiala sie tak denerwowac jak teraz...uwierz nam ...tym razem nie jestes w ciazy ale innym razem mozesz miec pecha ...:)

Gość -xxx-
chyba potrzebuje jednak pocieszenia:( bo nie daje rady:( wole ufac niezwyklej:( czy Karienie:( bo slowa np. Joanny sa dla mnei zabojcze:(

Gość *..* ..
Do "niezwykłej" -- skoro mówqisz o czytaniu ze zrozumieniem - to ja wyżej napisałam wyraźnie, że moje słowa dotyczą faktu współżycia PO miesiączce - a nie podczas niej!!! Więc zastosuj się i przeczytaj ze zrozumieniem :P Seks podczas miesiączki a 5 dni po niej -- to 2 naprawdę różne sprawy i proszę Cię nie wprowadzaj dziewczyny w błąd pisząc o bezpiecznym seksie PO miesiączce Niejedna w taki sposób zaszła, uwierz

Gość *..* ..
do XXX -- nie zaszłaś w ciążę i nie martw się już tak będzie OK a na przyszłość żeby nie wpadać w paranoję polecam gumeczki na przyklad :) zwłaszcza PO miesiączce ;)

Gość monikaaab
wybacz ze Ci nie pomoge, ale sama mam hmm.. podobny problem..ja kochalam sie w ostatnim dniu miesiaczki 19 listopada a moj cykl zaczal sie 13, tylko ze my zastosowalismy prezerwatywe, cykl ten byl 30 dniowy. Myslicie ze istnieje mozliwosc ze zajde w ciaze? gdyby np prezerwatywa sie lekko zsunela? gnebi mnie to..

sluchaj micha1 nikt nie prosi cie o kometarz! dziewczyna potrzebuje pomocy i wlasnie m.in. ok nie.zwyklej dziewczyny ja otrzymuje! a ty jak nie masz nic do powiedzenia na temat to sie nei wypowiadaj bo po co?!

Gość agu_
popieram wypowiedzi osoby podpisanej *..* .. zgadzam się z nią w każdym punkcie

Gość -xxx-
my stosowalismy gumke ale sie zsunela :( moj chlopka nie mial wytrysku ale byl przed wiec plyny raczej byly:(

Gość do niezwyklej
mozesz powiedziec jak poznajesz kiedy masz owulacje?

Gość maisy
Szczerze mówiąc to jedyne konkretne i zgodne z prawdą wypowiedzi widzę tu autorstwa *..*.. Sama mialam różne nieoczekiwane sytuacje jeśli chodzi o mój cykl i od tej pory nigdy nie odważylabym sie na seks bez zabezpieczenia kilka dni po okresie

Gość -xxx-
ale ja bylam w trakcie okresu:( i nie wiem ja nie wiem czy bylam plodna:(