Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinus

smutno mi bardzo...

Polecane posty

strasznie jest mi smutno bo zrobilam dzis okropnie glupia rzecz.i teraz placze i zaluje.moj chlopak byl dzis w szkole i mial godzine okienka.napisal mi zebym zadzwonila,wiec zadzwonilam.bylam zazdrosna o niego ze siedzi teraz z jakimis swoimi kolezankami i nawrzeszczalam na niego przez telefon.mial do mnei przyjechac po szkole ale nie przyjechal i caly czas sie nie odzywa.a mi strasznie smutno teraz.wiem ze to moze glupio ze tak pisze ale chcialam sie wyzalic bo nie moge przestac ryczec...

Gość nie martw sie
kochana... bedzie dobrze, przepros powiedz ze załujesz i bedzie ok :) 3mam qciuki

Gość z lata doswiadczen
jak kocha to sie odezwie....napewno sie odezwie nie dzis nie jutro to pojutrze ,takie ekscesy utwardzaja zwiazek .przepros go tylko i tyle ..wysli sms ze przepraszasz

no juz wyslalam...a on mi odpisal ze go nie ma i zebym dala mu spokoj...wiem ze to taka glupia klotnia i musi byc dobrze.ale strasznie mi teraz ciezko i placze...

Gość przeorysza z Wilcat
głupia kłótnia , ale to nie jest żadna wielka rzecz , Ty się wkurzyłaś , on się wkurzył , ale wszystko będzie dobrze

wiem o tym caly czas staram to sobie mowic ale chodzi o to ze smutno mi przez to i nawet sie nie zobaczylismy.dosc rzadko sie klocimy ale widocznie czasem tak musi byc.czy mam cos jeszcze do niego pisac?????chyba to bezsenusu bo i tak nic nie odpisuje...nie wiem czy mam cos robic czy poprostu poczekac..tylko ze to czekanie jest okropne

Gość przeorysza z Wilcat
nie pisz , dajcie sobie chwilkę czasu , na pewno jak się nad tym prześpi , to mu przejdzie

Gość taśta
:( Kruszynki moje ... z czym Wam źle? nie lubie jak sie ludki smucą 😍

Gość taśta
i nawet daje rekaw do somarkania-to normalne przy plakusianiu. juz nie marz mordki juz :) zobaczysz, jeszcze dzis wieczorkiem bedziesz czula sie lepiej, nioooo juz uszka do gory :)

Gość taśta
przytulam norrrrrrrrrrmalnie tak mocno ze ah, ze az gwaizdki przed nosem widac:)

dziekuje bardzo. juz mi jest nawet troszke lepiej.dobrze ze chociaz jest ktos taki jak wy i potrafi pocieszyc :*