Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zagubiona w wielkim świecie

Jak znaleźć faceta???

Polecane posty

Gość ZZagubiona w wielkim świecie

Gość JAWNOSIK
Jest ich ......... .trzeba tylko wybrać.

Gość JAWNOSIK
Ty masz problem? To co ja mam powiedzieć. Jestem typem towarzyskim.Tęsknię za miłym towarzystwem cipłych roztrajkotanych kobiet,a los mnie ukarał towarzystwem gburowatych,zarośnięyuch,częto nieświeżych facetów w ilości 140 osobników,którymi zawiaduję

Gość JAWNOSIK
posluchala byś tekściorów co niektórych prawdziwków to dopiero oczy przecierała byś ze żdziwienia jak ważkie tematy poruszają .Zastanawiam się czy życie ma się toczyć wokół gorzały , pracy i typowych "ćwiczeń fizycznych"?Bez wizji co jutro,co za tydzień?Pełna patolooooo

Gość bobovita
a ja mam 24 latka, tez mi nic nie brakuje.... moze troche za bardzo pyskata jestem, no i zbyt uparta... ale nie brzydka i co ...:P SAMA SAMA SAMA

Gość Poma
Tak, tak...sama się zastanawiam co to za czasy nastały? Ale jest w tym wszystkim jakiś paradoks - ludzie chcą mieć bliskich, a jednocześnie tylu jest samotnych! Co się stało?? Ciągle wietrzymy czyjeś podstępy, nie jesteśmy pewni innych, boimy się swoich i cudzych uczuć! Zagubiona, trzymaj się ciepło. Ponoć jest zasada, że gdy przestajesz szukać, to szczęśćie znajdzie ciebie...a ja wierzę, że coś w tym jest. Najfajniejszych facetów spotyka się zupełnym przypadkiem w zyciu codziennym. O ile możesz, staraj się wychodzić częściej gdzieś - do znajomych, na spacer, na gimnastykę itd. Może sama zorganizuj jakieś przyjęcie:> jeśli to nie pomoże, to przynajmniej będziesz miała na tyle zapełniony czas, żeby nie myśleć o samotności! Jesteś swiadomą siebie kobietą, wiesz czzego chcesz, więc na pewno, któregoś dnia.....:>

Gość aj low ju
Ja znalazłam swoje szczęście na wspomnianej sympatii. Od roczku jest bajkowo, małżonkowo, koronkowo. Miłość znaleziona na miarę XXI wieku. Ale coś w tym jest!!! Kiedyś ( czyli jeszcze przed rokiem) byłam czestą bywalczynią chat\'ów, czego szczerze nie polecam - 99% \"rozmó\" kończyło się co najmniej niesmacznie, ale nie ma oczywiście reguły. POWODZENIA!!!

A ja myślę, że świetnym sposobem jest biuro matrymonialne. Sam się tam kiedyś zapisałem i właśnie tam znalazłem żonę. Są tam wszelkiego rodzaju kandydaci i kandydatki: panny, kawalerowie, rozwódki/nicy, wdowy/cy. Mogą być z terenów całej Polski a także z zagranicy.Są tam osoby naprawdę wartościowe. Niektórzy mogą sądzic, że skoro ktoś zdecydował się na taką formę nawiązania znajomości to pewnie jest ofermą życiową lub niedorajdą. Nic podobnego. Są to często ludzie, którzy nie mają czasu na szukanie tej \"drugiej połówki\", lub są nieśmiali, albo nie są zainteresowani przygodnymi znajomościami z ludźmi z ulicy. Biuro matrymonialne jest także pośrednikiem, który daje nam pewien margines bezpieczeństwa w porównaniu do znajomości zawiązywanych przez internet itp.

Gość Alehjy
Ja znalazłam w książce telefonicznej. Ot, co. Otworzyłam i sie znalazł pierwsze lepszy z Brzegu.