Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zrazić pannę

jak zrazić pannę

Polecane posty

Gość jak zrazić pannę

co byscie zrobili? moj narzeczony pracowal w pewnej firmie, ktora miala siedzibe w innym miescie, niz my mieszkamy. przez rok pracy byl w tej siedzibie doslownie 2 razy.pracuje tam pewna dziewczyna, ktora zajmuje sie kadrami - dawala mu umowe o prace i papierek o rozwiazaniu umowy. miala dostep do jego dokumentow, zna jego maila, numer telefonu... moj narzeczony, za pol roku maz (mieszkamy razem od pol roku) zaczal dostawac od niej maile o glupiej tresci, w stylu, ze mi sie podobasz... moj narzeczony bardzo mnie kocha i nie interesuja go inne dziewczyny, napisalismy jej razem maila (on pisal w swoim imieniu), ze nie zyczy sobie, aby sie do niego odzywala, bo ma ustabilizowane zycie, jest szczesliwy i nie chce miec z nia nic wspolnego... dala sobie spokoj na 2 miesiace.... pozniej maile znow sie zaczely - po okolo 10 dziennie. moj narzeczony juz od 8 miesiecy pracuje w innej firmie, a z tamta praca nie am juz nic wspolnego... teraz jej znow odpisal, barzdiej bezczelnie, ze nie zycczy sobie kontaktu z nia, a ona codziennie wysyla mu coraz odwazniejsze wyznania... jak zniechecic panne raz na zawsze...???? poradzcie

Gość najprościej
byłoby zmienić adres mailowy.

--> najprościej :D🖐️ Napisali że zna wszystkie jego dane... więc..

Gość jak zrazić pannę
ciezko to zrobic, bo ma taka prace, ze kontaktuje sie z nim duzo osob w ten sposob,a teraz byloby z tym duzo zamieszania, choc zamierza to robic,ale to bedzie wprowadzal stopniowo

Zablokowac adres meilowy ! jak to nie pomoże i będzie dalej nękac - zrobic jej \"bydło\" w pracy i po zawodach :classic_cool:

Gość Kożelanka
Postraszcie ją konsekwencjami prawnymi. Za takie coś pewnie można sprawę założyć. A dowody macie w postaci maili.

a moze najlepiej byłoby w ogóle nie reagowac na te maile. Najgorszy dla takiej osoby jest brak reakcji. Jesli sie odpisuje - cokolwiek - to ona wie ze Twoj facet czyta te jej maile, wiec pisze dalej. Jesli przestanie sie odpisywać, zero reakcji to w końcu jej sie znudzi, albo pomysli ze maile nie dochodzą. A wiec kasujcie tylko to co przychodzi - nawet bez czytania.

Gość jak zrazić pannę
wiem , myslalam u mail momber... jezeli sie cos takiego uruchmi, czy jest jakas szansa, zeby rozpoznac komputer z ktorego zostalo to zrobione?

Gość lan tu sri
Zlozyc skarge u szefa.....

Gość jak zrazić pannę
nie da sie tego tak ignorowac, ona przysyla po okolo 10 dziennie, nawet, jak sie tego nie czyat, nie przezskadza jej to, a mnie to zaczyna juz naprawde draznic, moj narzeczony juz machnal na to reka, a mnie to strasznie wkurza, dzieki - skarga u szefa - niezly pomysl... niech szef zobaczy, czym pracownik sie zajmuje (ona weysla to z firmowego adresu)

Gość haha
Postraszcie ją chlewem w pracy - że Twój facet też ma maile do byłej firmy i porozsyła jej teksty, żeby wiedzieli, jaka z niej idiotka :D

Gość jak zrazić pannę
tez dobry pomysl

Gość lan tu sri
Nie rozsylalabym tego po firmie....lepiej zachowac klase!! Skarga u szefa powinna jak najbardziej podzialac. Wyslijcie te maile jako dowod szefowi, ale nie calej firmie!!

Gość jak zrazić pannę
skarga u szefa to dobry pomysl, jak zaczniemy rozsylac to po calej firmie, to my sie bedziemy osmieszac,a u szefa wyjdzie z klasa

Gość jak zrazić pannę
wiecie co, napisałam tej dziewczynie kilka chwil temu maila (w imieniu mojego narzeczonego), a ona do niego zadzwonila, wygadujac niestworzone historie, ze JA NIE DAJE JEJ SPOKOJU I JA DRECZE MAILAMI.....WYSYLAM DZIS OD RANA..... Wkurzyl sie na mnie,ze robie to bez jego wiedzy (nie zdarzylam mu o tym powiedziec, siedze w pracy i nie moge sobie tak swobodnie rozmawiac), cchialam to zrobic po powrocie do domu. Ta panna jest pojebana i teraz przyslala mu 10 wiadomosci, widac rozkreca sie coraz barzdiej,a mnie szlag zaraz trafi....

Gość wrrrrrrr
prowokacja koleżanko. Nudzi ci się?

Gość jak zrazić pannę
to nie prowokacja, uwierzcie mi,ale nie jest mi do smiechu, gratuluje osobie, ktora tak mysli

Gość moniqu80
Wyslijcie pare tych maili do jej szefa i poprascie zeby wplynal na swoja pracownice zeby przestala Twojego narzeczonego nagabywac. I nie wysylaj sama maili z adresu Twojego narzeczonego bez jego wiedzy - bo to na ciebie bedzie zly.

Gość wrrrrrrr
tak cię kocha , a wkurzył się na ciebie? Może cię z nią zdradził? Ma teraz wyrzuty sumienia i boi się ,że się dowiesz. :P

Gość moniqu80
wrrr - gadsz glupoty, gdyby zdradzal to nie mialabys dostepu do jego maili i laske y trzymal z daleka zebys sie nie dowiedziala- nie zwracaj uwagi na glupie docinki

Gość jak zrazić pannę
wkurzyl sie na mnie, bo mu nie poweidzialm,ze to zrobilam, zawsze mowilam,ale dzis mnie juz ponioslo i napisalam jej ostrzej, niz normalnie, co ja widocznie wytracilo z rownowagi. wkurzyl sie na mnei, bo wyglada to tak, jakbym nie miala do niego zaufania i takie tam, ciezko mi teraz, ze ktos jest zadowolony,ze spowodowal zamieszaniew naszym zwiazku

Gość wrrrrrrr
I baba wysyła po 10 maili dziennie? PROWOKACJA

Gość jak zrazić pannę
a co to za sztuka 10 maili dziennie wysylac, jak sei siedzi w pracy przy komputerze non stop.

Gość wrrrrrrr
Ale po co?

Gość jak zrazić pannę
po to,ze bardzo sie zakochala i chce udowodnic, jak go kocha, nie liczy sie dla niej,z eplanujemy slub,ze mieszkamy razem, jest jak zaslepione we mgle dziecko. teraz wie juz,ze ja to tez czyatm, co prowokuje ja do jeszcze wiekszego dzialania, wiem,ze to chore,ale stad moje pytania, jak ja zrazic,aby dala sobie spokoj raz na zawsze.po dzisiejszej akcji uznlismy,ze zmienimy ten adres,ale skoro dzis do niego zadzwonila,wiec wydaje mi sie,ze przezrzuci sie na smsy.

Gość hmhmhm
o jej.......a nie prościej zdefiniować maila tej wariatki jako spam? czyli poprostu go zablokować? Wtedy będzie sobie mogła pisać do zakichanej śmierci - a maile do skrzynki Twojego Narzeczonego nie będą dochodziły. Przecież widać gołym okiem, że im bardziej Wy reagujecie tym bardziej ona się rozkręca......

Gość popikkkk
Wiesz, dziwne jest to co piszesz, może to wynikać ze zdenerwowania, albo czegoś nam nie powiedziałaś. Z dziwiło mnie, że wchodzisz na pocztę swojego chłopaka i czytasz jego korespondencję, też uważam, ze jednak jeżeli już to powinniście robić to razem, i skąd ona wiedziała, że to Ty wysłałaś jej wiadomość, i skąd nagle telefon do niego i to do nowej pracy?, wiesz dostęp do danych to ona miała, ale już nie ma wystarczy założyć nową pocztę i pomalutku wycofywać się ze starej, można z innego komputera wysłać jej wiadomośc ,ze ta poczta jest już użytkowana przez kogoś innego z prośbą o nie zapychanie skrzynki, można w domowy telefon zastrzec i założyć identyfikację numeru i jej telefonów nie odbierać, sposobów jest sporo. Zaskoczyła mnie tez to ze ona dzwoni do nowej pracy twojego narzeczonego i ze on z nia rozmawia? I jeszcze chce powiedzieć, ze wykorzystywanie danych potrzebnych w pracy do celów prywatnych jest karalne, ustawa o ochronie danych osobowych.

Gość jak zrazić pannę
dzwonila na komorke, a numer ma ten sam od ladnych paru lat. sprawdzilam poczte, bo dzis rano mnie o to prosil. jest przedstawicielem handlowym i nie siedzi przy biurku, tylko jezdzi samochodem po calym miescie. czekal dzis an wazne dane od szefa. zawsze tak robilismy, szef dzwonil do niego - mowil - wysylam ci maila, ja w plpracy, odczytywalam drulowalam, dawalam mu w domu... on robil to, co mial robic, a ja rano znow wchodzialm na poczte i odsylalam szefowi. ponioslo mnie, bo przez jakis czas byl spokoj, a jak dzis zobaczylam kolejne bzdury, to nie wytrzymalam

Gość lolique
Wystarczy wizyta w komendzie policji właściwym dla jej miejsca zamieszkania i poinformowaniu o dręczeniu psychicznym, wizyta dzielnicoewgo i rozmowa powinny wystarczyć, ewentualnie jakiś zaprzyjazniony prawnik lub wynajęty powinien najlepiej w formie pisemnej poinformować ją o konsekwencjach prawnych i służbowych(wykorzystuje dane sluzbowe)tego co robi.Powinniście tak na wszelki wypadek te pocztę ismsy gdzies wgrać i przechować.Moim zdaniem wystarczy, tylko po co twój narzeczony z nią rozmawia, i po co Ty wykonujesz jakieś nieprzemyślane ruchy?