Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdeńka1978

Lala wciąż nie przesypia nocy...

Polecane posty

Gość Magdeńka1978

Witam, mam pytanko: czy jest tu mama mająca podobny problem ze swoim dzieckiem? Chodzi mianowicie o nieprzesypianie nocy przez 1,5 rocznego szkraba :( Nie mam pojęcia co może być tego powodem,ale całe 18 miesięcy moja córeczka budzi się kilkakrotnie w nocy :( Mam już jedno dziecko. Nie mieliśmy z nim takiego kłopotu. Byłam dwukrotnie u pediatry,ale stwierdził,że widocznie \"taki jej urok\". Mi jednak nie chodzi o własny komfort,tylko o zdrowie córeczki. Przecież takie maluszki potrzebują snu dla właściwego rozwoju. Może znacie jakiegoś sprawdzonego lekarza na terenie Poznania... Ja mam pecha do służby zdrowia,grrrrrrr...... Pediatra prowadzący moje dziecko ograniczył się do wypisania leku uspokajającego!!! To przecież nie jest metoda! Proszę o pomoc... Pozdrawiam... -Niewyspana mama- ;)

Gość Ciekawe
Moja siostra tak miala ze swoja corka...Obie nie spaly przez okolo poltora roku......Podobno taka uroda.... Dzis ta mala jest dorosla i jak najbardziej zdrowa ;)

Gość moj syn
tez tak mial, przez pierwsze dwa lata swojego zycia nie przespal nocy, w dzien raczej tez nie zamykal oczu ani buzi niestety. Teraz ma 15 lat i jest zdrowy. Lekarze (bylo ich wielu) na recepte zapisywali \"cierpliwosc i spokoj\" :) czego i Tobie zycze. Taka natura dziecka. Dla porownania drugie dzicko spalo jak aniolek. Pozdrawiam :)

moja zaczela przesypiac cale noce jak: przestalam karemic piersia (ale i tak budzila sie na chwile czasem) wyprowadzilismy sie z mezem z jej pokoju-wtedy pobudki nocne ustaly jak reka odjal :-) mala jakos wyczuwala chyba nasza obecnosc w pokoju, bo jak kiedys mielismy gosci i spowrotem na jedna noc polozylismy sie u miej w pookoju------byla powtórka z rozrywki ciagle budzenie sie.

Gość tira999
Dobiję was całkiem . Mój kochany synuś nie przespał ani 1 nocy przez 3LATA !!! Ateraz jest zdrowiusieńkim 10-cio latkiem b. dobrze uczy się w szkole od 2-lat ani razu nie chorował współczuje ale takie dzieci się zdarzają - niestety