Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackmind

...czy żyjecie tak, aby nie bać sie umrzeć...!?!?...Bo jo nie...!

Polecane posty

Pomomo tego ze zech jest fajny synek, nie pija, nie ćpom itd., to ciepła mnie dziołszka po 5 latach (kuzwa wredna gorolica ze sosnowca !!!). Od tego czasu właśnie zech zaczał ćpać, pić itd. :) . Chciołbych juz sie ustatkować, ale nie mom powodów i warunków do teg by tak zyc, aby nie bac sie umrzec. Wiem ze dziołszki są jak firanki, mają piekne wzorki, ale przysłaniają świat...ale pomału zaczynom patrzeć przez te firanki...(bez domysłów, nie chca zostać pedałem ;) ). Nie mom z kim se o tym pogodac, jesli by ktosik chcioł (dziolszki mile widziane) to bardzo prosze o namiary i kontakt (katowice..i okolice, czyli cało Polska ;) a sie spotkomy, pogodomy, powspominomy...bo naprowda...nie chca szukać juz \"diametów\", na \"bezludnej\" \"wyspie\"...piszcie...dawajcie znac..i trzymcie sie...do zaś. Ps. dziewki, nic sie nie bojcie, nie chca sie z wami miziać, chodzić po \"kinach\"..ino pogodac. ps 2. PISZCIE RUBE, BRZYDKIE, PIEKNE, DAREMNE, MAMZELOWATE, ...stoja przed wami otworem ( znów bez domysłów :) ).

Gość Synek Z Rudy ....
Ba za kurwy ze sosnowca ślonski chop brać sie nie może. To gańba i bydzie za to kara bosko.... Nie przejmuj sie chopie - miol zes szczescie ......

Gość iiiiiiiiiiii
tak to mosz z tymi gorolami

Gość nie boję się samej śmierci
jedynie bólu przed śmiercią