Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludwik dorn

wymyślcie mi jakiś problem psychologiczny

Polecane posty

Gość ludwik dorn

potrzebuje tego do mojej pracy

Gość świeczka dla Kasi

Gość obibobi
Na kafeterii są same problemy psychologiczne hehehe

Gość ludwik dorn
no ale co np - takie zeby sie nadało do opisania

Gość obibobi
Np. anonimowość w internecie jako źródło kretynizmu i pokazania prawdziwej twarzy ;)

Gość ludwik dorn
a na powaznie??? bo mam ten problem przedstawić pod względem różnych szkół psychologii np behawioryzm, psychoanaliza itd)

Gość obibobi
Mam nadzieje ze to marna prowokacja bo jesli naprawde masz zamiar cos prezentowac na tematy psycholoogii a nie znasz całkowitych podstaw to ja pierdole :)

Gość ludwik dorn
kurde pytam tylko o poddanie mi pomysłu na problem psychologiczny a nie proszę o napisanie całej pracy (poza tym jestem na pierwszym roku)

Gość Tonald Dusk
Olać wicepremiera. :-)

Gość obibobi
No wlasnie !!!! Czlowieku jak na pierwszym roku masz problem z wymyśleniem problemu psychologicznego to pierdolnij te studia bo kiedys komus krzywde zrobisz. I mowie to calkiem powaznie.

Gość jestem luzny luzny tak
prowokacja tez moglaby byc niezlym tematem rozprawy psychologicznej i jej granice :) a poza tym moze plec- ciekawy temat, biorac pod uwage, ze ok 30% uzytkownikow oszukuje w zwiazku z plcia, to tego typu fora zapewne niezle pracuja na ten wynik :)

Gość ludwik dorn
a ty taki mądry jestes a sam nie umiesz podać ani jednego problemu. Tak samo kolega powyżej - czy płec to problem psychologiczny? no sorry - poza tym nie jestem na psychologii tylko socjologii i niestety mam tez psychologie czy tu juz o pomoc nie mozna po prosic?

hahahahaha plec- problem? jak widac jest i to spory, tzn ujawnienie plci i wiesz co Ci powiem? idz Ty lepiej studiowac matematyke ok? :D

Gość obibobi
po 1 - nie jestem mądry tylko mądr A jak już ;) po 2 - to że nie napisze Ci tutaj odpowiedzi jak na tacy to nie znaczy ze nie znam odpowiedzi. po 3 - studenci to ludzie którzy kiedyś będą magistrami / inżynierami. To do czegoś zobowiązuje - przede wszystkim: do samodzielnego myślenia.

Gość ludwik dorn
dobrze widać ze mądrujesz się jak głupia bo nie znasz odpowiedzi. Szczekać każdy umie ale ja w przeciwieństwie do ciebie znam odpowiedź tylko ciekaw jestem jak inni myślą - szkoda ze ty niestety nie wiesz

Gość obibobi
Mhmm... Takie podchody szczeniackie, które teraz stosujesz również znam :) Z racji zawodu nie działa, więc nie oczekuj, ze teraz się uniosę ambicją bo mi jakiś koleś na nią wjechał. Howk. P.S. Powodzenia na studiach hehehehe :)

Gość ludwik dorn
moja droga problem psychologiczy to np alkoholizm, szybka jazda samochodem, arachnofobia - znałaś takie??

to moze jesli znasz odpowiedz, oswiec glupich ,niemyslacych ,ograniczonych, ale bardzo prosze bez wulgaryzmow

Gość ludwik dorn
no juz nastąpiło oświecenie ...

jakis Ty madry! :) a jednak wole opracowania naukowe :)

Gość ludwik dorn
Ze zręcznością zawodowego iluzjonisty wyjmuję z rękawa mojej marynarki przesuszony kał żyrafy, po czym pożeram go na oczach zachwyconej publiczności w Gminnym Domu Kultury w Sromowcach Niżnych. :classic_cool:

Gość ludwik dorn
widze ze juz pewnie ta pani co szczekała a nic nie wiedziała musiała się podszyć - i co podałem problem a wy co? wy nie znacie żadnych

wszystko musi isc swym wlasnym trybem, nikogo nie zmusic do zmiany postaw w ten sposob , byc moze to wiesz, owszem mozesz wplywac, manipulowac konkretnymi zachowaniami, ale zmiana postawy to cos wiecej a prowokacje nawet jesli maja jakis gleboki uryty cel, maja tez jakies granice

poza tym manipulacja plcia, zachowaniami, prowokacje w necie- to zjawiska i problemy, ktore maja miejsce i podalam Ci pomysly juz wczesniej

Gość ludwik dorn
przepraszam, długo nie odpowiadałem bo musiałem wylizać odbyt wujkowi :-o

Gość ludwik dorn
hahahahhaha a arachnofobia którą podałem jako przykład to nie jest fobia kaczuszko?

Gość ludwik dorn
kaczuszko, odpowiedz mi proszę bo za chwilę muszę się udać na zbiorowe wypróżnianie w Szpitalu Psychiatrycznym w Świeciu :-o

Gość ludwik dorn
a idźcie w cholerę ładnie mówiąc niezłe tłuki z was i podszywacze z zerową wiedzą

Gość Etatowy Podszywacz
Pa, ludwik :-) 🌻

widze ze cierpisz takze na pewien rodzaj fobii korniku, czy kimkolwiek jestes- socjologofobia, nie wiem czy taki termin funkcjonuje oficjalnie ale na potrzeby dyskusji stworzyc mozna, coz nie jestem ekspertem, zatem przyznaj sie moze jeszcze do innych swych fobii, bo ta wydaje sie byc b widoczna