Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja

programy antywirusowe

Polecane posty

Gość taka ja

Proszę zorientowanych o pomoc w sprawie programu antywirusowego. W tym tygodniu kończy mi sie subskrypcja na nortona, a nie bardzo mam kasę na nowy program. Może znacie jakieś darmowe lub tanie antywirusy, najlepiej do ściągnięcia z sieci? Pomóżcie, bo inaczej nici z internetu.

Gość taka ja
Raz jeszcze proszę o pomoc, bo to dla mnie naprawdę wazne. nie znam się tak dobrze na tych programach, chodzi mi też o to, żeby były sprawdzone przez innych.

Gość Granitowa Tekla
Avast

Gość taka ja
Dzięki Ci, przynajmniej jakiś punkt zaczepienia.

Gość taka ja
Ten avast jest darmowy? Pracuję w sferze budżetowej, więc nie stac mnie wiele, hi hi.

Gość wrsja Avast HOME
JEst bezpłatna dla zastosowań domowych (niekomercyjnych). Wymaga jedynie bezpłatnej rejestracji (podania e-mail), na który zostanie Ci przesłany darmowy klucz rejestreacyjny. Licencja nie wygadsa nigdy, chyba po 15 miesiącahc nalezy ją tylko odnowic.

Gość taka ja
wielkie dzięki, zaraz skorzystam

Gość moze......
AVG jest darmowy i dobry

Gość a gdzie ten AVAST HOME
znaleźć ?

a tak z ciekawości, co sądzicie o mks vir?

Gość olenstwo_w
jeśłi ktoś nie ma kasy na nowy program antywirusowy, to zawsze można się postarać o to, by być testerem w jakimś portalu :P i dostać taki program za darmo :P. ja otzrymałam dziś G DATA 2009 i póki co jestem zadowolona. podejrzane było dla mnei to, że mój ostatni antywir nie wykrył żadnego wirusa, a tu proszę- G Data wykrył ich... 13 ;/

Gość TrelkaFM
tha..i ściągnij sobie z crakowany program antywirusowy, żeby ktoś wszedł Ci na komputer i wykradł doszczętnie wszystko. Przecież ile takich przypadków się zdarzyło...żeby wiedzieć, że ta gra nie jest warta świeczki ;> Nie masz kasy bierz darmową wersję Masz ważne dane (prace magisterską, pliki pilne i istotne do codziennej pracy) zainwestuj w płatny program. Jest mnóstwo konkursów, gdzie do wygrania są programy...albo kup na firmę. Tak jak oleństwo jestem za g datą...ale wybór pozostawiam Tobie.

Gość zamykam.....
www.astalavista.com - nie dziekuj :D

Gość TrelkaFM
nie dziękuje. Po co tu to wkleiłeś?

Ja kupiłam oryginalnego antywirusa Nortona na 3kropki.pl - bardzo dobrze się sprawuje i nawet niedużo za niego zapłaciłam. Wole mieć oryginalną wersję żeby potem nie mieć problemów, czy nie uaktualniać co chwilę.