Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla niewiedzących

JAK SIĘ BIERZE PIGUŁKI TO NIE TRZEBA DODATKOWO STOSOWAĆ NIC INNEGO!!

Polecane posty

Gość dla niewiedzących

MNIE TEŻ ŚMIESZĄ TE PYTAJĄCE CZEGO DODATKOWO UŻYWAJĄ ZAŻYWAJĄCE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE :) POZDRO DLA NORMALNYCH I MĄDRYCH

Gość alabatros
nie no,wszystko ok,zgadzam sie z Toba,ale moze niektore dziewczyny pytaja sie majac na mysli czy sa zabezpieczone od pierwszej tabletki???i czy 1 tabletka dziala na 100%,tak jak u osoby bioracej tabsy juz od miesiaca albo i wiecej?

Gość mmmmeet
a jak dodatowo mysle o gumie..to czy to potrzebne ? wiesz...roznie bywa,czasem warto miec gume zeby choroby nie nabawic..a rozne laski i z roznymi panami sypiaja...wiec sie nie smiej...

Gość kobieetkaa
jak się nad tym zastanawiam to prezerwatywa jest rozsądna w każdym przypadku .. nawet w stałym związku gdy mezczyzna miał wcześniej jakiekolwiek inne partnerki.. jest wiele chorób (choćby wirusy) których "zwykłe" badania nie wykryją..

Gość podrzucam
:) hehe

matko ale jak cca sie dodatkowo zabezpieczać to chyba mogą.Nie zabronisz im nie??;-/

Gość Anulinda19
ale tebaletki sa po to wlasnie aby kobieta czula sie pewnie, to jej psychika powoduje ze jeszcze sie zabezpiecza gumą. ZNam takie dziewczyny. Ja biore tabletki i mi starczy po co jeszcze wydawac kase na gumki ktore odbierają cząstke przyjemnosci

Gość kogielmogiel
a ja mam pytanie: biore tabletki,skonczylam 1 opakowanie,dostalam okres,wlasnie sie skonczyl,a tabletki zaczynam brac od czwartku,no i czy dzis musze sie dodatkowo zabezpieczac czy nie?? pytam bo nie wiem:)

Gość kogielmogiel
czy ktos odpowie??:(

Gość kogielmogiel
dziekuje :)

Gość Ale przecież....
tyle jest przypadków zajścia w ciążę kobiet, ktore brały tabletki anty. Mi ginekolog powiedział, że lepiej dla mnie jak będę oprócz tabletek używała prezerwatyw, bo tak naprawdę tabletki nie dają prawie 100% tylko trochę mniej i zna dużo przypadków kiedy kobiety wpadły bo tabletkach. Jeżeli używa się prezerwatywy dodatkowo, to w razie biegunki, wymiotów, które osłabią twój organizm, czy pominiętej tabletki, nie musisz się stresować, że dzień przed tym zdarzeniem uprawiałaś seks. Nie bądź co do swojego stwierdzenia taka pewna. Poczytaj historie niektórych dziewczyn z forum, które mimo zażywania tabletek są dzisiaj mamusiami.