Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna77

Czy warto....?

Polecane posty

Gość Samotna77

10 lat małżeństwa za mną w tym 2 lata, kiedy nasze drogi się rozstały, ale nie potrafiliśmy ułożyć sobie życia bez siebie, choć bardzo próbowaliśmy, każde spotkanie, telefon sprawiały wielki ból, nie pomogła ucieczka do innego miasta. Po dwóch latach postanowiliśmy spróbować jeszcze raz i ....czuję się okropnie samotna. Żyjemy razem ale zupełnie obok siebie, Prawie w ogóle ze sobią nie rozmawiamy, jedynie seks nam pozostał i tylko wtedy mogę liczyć z jego strony na odrobinę czułości. Doszłam do wniosku, że żyć bez niego nie mogę bo nie ma przyszłości...jest tylko dzień dzisiejszy i nic więcej, będąc z nim jest jeszcze gorzej, jestem z mężczyzną, którego kocham ale tak naprawdę dzieli nas przepaść. Tylko jedno pytnie...? usychać....czy spróbować zacząć wszystko od początku?

Gość ja jestem prawdziwym facetem
Od poczatku chociaz wiem ze to tylko latwo powiedziec :O

Gość Beta13
Nie warto

Gość morva
mialam podobną sytuację. zaczelam od początku. Da się, naprawde. A potem moze byc juz tylko lepiej :)

czyli jestescie znow razem a jednak osobno... nie rozumiem tylko tego, ze nie mogliscie bez siebie zyc a kiedy znow jestescie razem, daliscie sobie szanse, to tak naprawde czujesz sie samotna.Zdecydowanie brakuje czegos w tym zwiazku, moze za malo spedzacie czasu ze soba....bo gdybys faktycznie miala TYLKO usychac bedac z nim, to czy nie szkoda czasu? zycia ?