Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosik

Szukam dobrego Ginekologa w Białymstoku

Polecane posty

Gość sosik

hej wszystkim pomocnym z podlasia-czy dobrzy ginekolodzy gdzies sie ukryli.Moze macie jakies dobre doswiadczenia z lekarzami z tej dziedziny- ktorzy przejmuja sie swoimi pacjentami wysyłaja na badania- jak jest taka potrzeba i ogólnie są fachowcami. bo metoda prób i błędów jest zbyt ryzykowna, czasochłonna i wnerwiająca. Pomózcie jeśli coś wiecie- a napewno ktoś coś wie.pozdrawiam.

Gość mmx
Ja tez szukam. Moze byc prywatny

Gość Kryminalistka
UJa chodze do prywatnej kliniki Ginekologicznej na Parkowej.Dobrzy lekarze mila niekrepujaca atmosfera i porozmawiac mozna nawet o najglupszych problemach.Jutro podam nazwikso lekarza bo w tej chwuili nie pamietam..wiaodmo czesto sie tam nie zaglada pozdrawiam

polecam Dr.Arciszewskiego www.arciszewski.pl chodze do niego od kilku lat. Liczy sobie ale wiesz za co placisz..przynajmniej mi wiadomo, powodzenia :)

Gość sosik
dzięki za odpowiedzi, a moze jacyś państwowi? bo ja cierpie niestety na chroniczny brak kasy, a przez te babskie sprawy to przemysł farmaceutczny i tak nieżle zyje( tab anty np)Naprawde wkurza mnie to ,że lekarze tak rzadko fachowo nas traktują- moze to nie ich wina- czas, czas , pieniadze , ale ja jestem tylko człowiekiem i chodze do nich naprawde z wielkiemi znakami?????????? a oni nie chce zbyt odpowiadać. Ale piszcie piszcie , nawet prywatnych- jak coś to trzeba bedzie sie machnąc i zapłacić - zdrowie najważniejsze.

Gość sosik
Ludziiiiiiiiiiiieeee naprawde help, czy naprawde nikt nie jest zadowolony ze swego gina zeby polecić

Gość somila
hej ja jestem bardzo zadowolona z mojej pani gin :) on przylmuje rowniez panstwowo w przychodni na mieszka a nazwisko to ( jak dobrze pamietam ) Andrychowicz-Kluczyk - bardzo mila, na morfologie , proby watrobowe kieruje, cyto robi- a za to wszystko nic nie place :)

Gość somila
ona przymije tez prywatnie w eskulapie , jak bedziesz chciale jej numer to pisz na meila somila@tlen.pl

Gość sosik
DZięki Somila-jak coś to sie odezwe na mejla , ale moze i złapie tę babeczkę w przychodni.

Gość mmx
A u tego arciszewskiego cala wizyta ile kosztuje lacznie z usg ?? Na taka podstawaowa wizyte ile kasy trzeba szykowac?? I czy na wizyte trzeba sie wczesniej zapisywac?? Dzieki za odpowiedz

Gość tatjanauuuuuuuuuuuuu
Ja chodzilam do ginekologa w przychodni na ul.Sienkiewicza.To by szok!To kompletny nieuk.Ostatnio mialam stan zapalny i krwawilam przez miesiac od momentu okresu.A on mi przypisal lek na zahamowanie krwawienia i nie wiedzial co to jest.Po tych tabletkach nic nie ustapilo i musialam pojsc gdzies prywatnie-dowiedzialam sie ze to stan zapalny-leczylam sie antybiotykami! Szok-ostrzegam P.S tez szukam dobrego panstwowego gina

Gość do tatjanauuuuuuuuuuuuu
a moglabys podac nazwisko tege lekarza???

Gość Krateczka
ten temat też mnie interesuje :) Niestety nikogo nie moge polecić, bo mam za sobą tylko jedna wizytę. Byłam u dr Mikołajewskiego ul. Słonimska 15/1 na NFZ. Po pierwszej wizycie jestem zadowolona... zobaczymy jak dalej będzie, bo stwierdził u mnie nadżerke i wzieliśmy sie do leczenia.

Gość ja tez chodze do gienka
na sienkiewicza niby narazie jest ok bo moze dlatego ze nie chorowalam ale poloznaaaa o matko kijem przywalic na wyniki z cytologi czekalam pol roku moja bratowa chodzi na siewnej do gienkaa mowi ze jest spoko i wogolee no ale niestyty dla mnie na sienkiewicza to spory kawal a co mowic na siewnej

Gość krateczka
poszłam i od razu zostałam przyjęta czekałam może z 20 minut nie wiem czy to norma czy miałam szczęście? zobaczę jak będzie przy kolejnej wizycie...

krateczka mogę cie prosić o podanie do niego nr telefonu, dokladnego adresu i godziny przyjmowania??? Byłabym bardzo wdzieczna bo sie męcze z infekcja ktorej obecna gion chyba nie daje rady wyleczyć..

Gość Krateczka
Nie wiem dokładnie w jakich godzinach on pracuje. Przyjmuje w poradni ginekologicznej PRO - MED ul.Słonimska 15/1 Tel. 085-740-69-35 Myślę, że jak zadzwonisz to Ci powiedzą. Po za nim w tej poradni przyjmuje chyba jeszczcze 4 ginekologów, bo były cztery nazwiska na drzwiach. Pewnie pracują na zmiany.