Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedobragienia

Jaka sznsa na prace po studiach?

Polecane posty

Gość Niedobragienia

Otoz nie ma zadnej.. bez doswiadczenia.. bez znajomosci.. stryczek:(

Gość wredota1
Nie gadaj glupot! Nie masz szansy na prace po studiach? Jak mnie tacy ludzie irytuja! Rusz dupsko i na miasto albo otworz ksiazke telefoniczna i wysylaj cv do firm! Pomyśl ile ludzi nie ma studiow i jakos prace znalazlo...no chyba ze Ty od razu szukasz wygodnej i z bajecznymi zarobkami.

Gość o to chodzi wredota1
ze nasza poprzedniczka ma troche racji i Ty tez masz troche racji. wlasnie prace jaks mozna znalezc np wykladanie towaru w tesco na kilka godzin i tego typu oczywiscie nie zwiazane ze studiami. i druga sprawa: CHOWASZ dyplom do szuflady wyciagasz np swiadectwo szkoly sredniej i ukrywasz swoje wyksztalcenie wyzsze.. jak pokazuja doswiadczenia znajomych tak sie latwiej znajduje dzis prace zaskakujace ?? a jaednak to polska :)

Gość Niedobragienia
sorry ale mam 2 kierunki i zadnego doswiadczenia:( nie pojde sprzedawac kielbasy do miesnego:) A bez doswiadczenia lub znajomosci moge sobie moimi 2 dyplomami podetrzec tylek

Gość ty znow to samo
a ja wiedziałam jaki `kierunek studiow obrac i mam jeden fakultet, ale za to konkretny i jakoś jest mi dobrze. Nie zalamywac sie!!!! I wywbierac odpoiwednie kierunki!!! Zgodne z zainteresowaniami plus obiektywny przeglad rynky - jakie sa szanse po studiavch.

Gość Slonko19
to idz popracowac do dobrej firmy za darmo, na pewno sie zgodza , wzamian tego napisza ci niezle resume , ja tak robie ,,, to dziala, zdobedziesz doswiadczenie i znajomosci

Gość ktoras z kolei
fajnie-- z wielka checia pojde:) tylko kto mnie wezmie z dypolomem mgr politologii i administracji publicznej? chyba nikt.. zostaje mi kielbasa.. a moim przeznaczeniem jest miesny:(

Gość taaaa ja wlasnie
w moim kierunku tez chjcialem ZA DARMO popracowac hahahahaha ZERO zainteresowania w moim rejonie polski :) darmowym pracownikiem

Gość Slonko19
za darmo wszystkich biora ale cos mi sie wydaje, ze z takim nastawieniem tylko do miesnego sie nadajesz :(

Gość ty znow to samo
no wlasnie :) wiec zostaje ci mieso :) dobre nastawienie i zmienia wszystko!!! Ja nie narzekam, bo nie mysle ale :) pozytywne nastawienie i los robi wszystko by sie ulozylo dobrze ;) ale skoro tak marzysz o miesnym - to idz tam! a nie marudz!

Gość taaaa ja wlasnie
przyjedz do mnie i poszukaj hehehe za darmo to pogadamy .. oczywiscie nie musze pracowac za darmo moge w miesnym albo tesco tylko to juz myusze sobie wybic z glowy prace w moim kierunku oczywiscie praca jest.. w sumie na budowie nawet lepiej wole niz w tesco pracowac :)

Gość ty znow to samo
skoro nie ma pracy u ciebie to wyjedz, oderwij sie od cycka mamy i zacznij pracowac na siebie!!!! Zacznij zyc na siebie i dla siebie!!!

Gość tak ze podsumowujac
nie ma jednej rady bo po pewnych kierunkach jest latwiej i tre osoby sie tu madrza albo maja znajomosci a po pewnych mozna tylko kielbase sprzedawac nawet jesli za darmo sie chce to nie chca bo to problem dla nich . sam bylem zszokowany tym ze nikt nie jest zainteresowany ale coz.. moze to i dobrze wyjade sobie za granice i przynajmniej nie zdechne z glodu tutaj za te pensyjki

Gość Natalia22
ja niewiem ale wydaje mi sie, ze niektore osoby nauczyly sie tylko nazekac, jak masz skaczone studia mozesz robic wiele prac i nie tylko w twoim kierunku... ja wlasnie kacze sociologie a pracuje jako nauczyciel francuskiego w prywatnej szkole, praca bez znajomosci dodam tylko,

Gość ty znow to samo
to jedz! i wez sprawy w swoje rece! nie mam znajomosci, ale dobry kierunek studiow zgodny w 100% z moimi zainteresowaniami i dobrze mi sie zyje, nawet w tej Polsce! Ludzie! Uwierzcie w sibie , popatrzcie troche pewniej na siebie! Nie narzekajcie a zavcznijcie dzialac!!!! I badzcie dobrej mysli, zobaczycie jak sie wszystko ulozy.

Gość racja dokladnie tak
konczac studia trzeba sobie wybic z glowy prace w swim zawodzie i juz jest lepiej bo nie ludzi sie czlowiek. a praca jest.. na zachodzie mase prac dla czarnuchow czeka wiec nieprawda ze nie ma pracy. u nas tez pracodawca tylko czeka zeby takiego studenta zgnoic bo sam ledwo zawodowke skonczyl tak ze chetnie przyjmie. :P dobra rada : schowajcie dyplom do szuflady czasem kiedy idziecie na rozmowe bo mozecie zalowac wpisanych do cv studiow :)

Gość nie kazdy kierunek studiow
zgodny w 100 % z zainteresowaniami heheh jest taki dobry na rynku pracy jak Twoj :) troche popatrz szerzej na problem a nie tylko tak wasko. cos dzis brakuje ludzi patrzacych szeroko na rozne problemy w polsce :)

Gość Natalia22
Jak patrzysz szeroko na swiat to zrob cos z soba a nie tylko nazekasz i jak widzisz problem to czemu go nie naprawisz, moze powinnas byc politykiem... dzialac jakos dla miasta...

ehehehe :) noo jacy optymisci tutaj.. widze ze jestescie wiekszymi optymistami niz pracodawcy i ludzie zajmujacy siue biznesem ktorych spotykam :) oni jakos nie wierza wlepsze perspektywy pod rzadami kaczyslawa :)

Gość Natalia22
to trzeba bylo isc glosowac a nie czekac na manne z nieba lol

alez glosowalem dziecino hahahaha tylko moja partia i prezydent przegrala z sierotami po komunie :)

Gość Natalia22
trudno sie mowi, chyba z tego powodu nie zucisz sie pod most.. no i kto tu jest dziecina?