Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwie zakochana i por

Ile czasu zajmuje Wam wyleczenie się z MIŁOŚCI????

Polecane posty

Mnie wyleczenie się z miłości do faceta, który po kilku miesięcznym związku mnie zostawił zajęło...1, 5 roku !!!! Przeszłam chyba przez wszystkie etapy: płacz, złość, apatię, depresję, próby ukojenia bólu w ramionach innych, próby kontaktu i odzyskania go. Oczywiście dużo czytałam... wciąż pytałam siebie: dlaczego?...zmieniłam wizerunek-ciuchy, fryzurę... 1,5 roku i nareszcie o nim nie myślę!!! Nawet jestem tym lekko zdziwiona;). Jak było u Was???

Gość jestem pewien że
No ja akurat myślę o jednej 3 lata i jakoś przestać nie mogę a widoków na nia nie ma :( ale napewno kiedyś mi przejdzie nie tylko ona jedna chodzi po ziemi :p

2 lata? uff...a już myślałam, że pobiłam rekord ;) wpisujcie się dziewczyny!!! Może ustalimy jakąś średnią czasu potrzebnego na zapominanie i pogodzenie sie z utratą wielkiej miłości?

Gość popolinka
U mnie to trwało tylko albo aż 7 miesięcy.

Gość 4 GRUDNIA 2005R.
MINIE 11 LAT .:( ALE SĄ POSTĘPY

Gość Inaczej
2 miesiace :-)

Gość popolinka
11 lat? Ale chyba musisz mieć ciągle kontakt z tą osobą? To rzeczywiście straszne...:(.

Gość awanturka
a ja "zakochałam" sie w innym, potem z nim rozstalam.........i ciagle mysle o tym pierwszym

Gość popolinka
do Dajmitęnoc----> no tak, zakochać sie w kimś innym, ok. Ale na to to ja muszę najpierw się odkochać a to nie takie proste:(.

Gość 4 GRUDNIA 2005R.
NIE, ŻADNEGO, NIE WIDUJE, NIE TELEFONUJĘ, NIE ROZMAWIAM, NIE MAMY WSPÓLNYCH ZNAJOMYCH.TAK WYSZŁO.BYŁ MIŁOŚCIĄ MOJEGO ŻYCIA, NIE PIERWSZĄ, ALE NA PEWNO OSTATNIĄ.

Gość nimfa009
Zadalas bardzo trudne pytanie...ja bylam z kims 2 latka i rozstalismy sie i coz...przez 14 miesiecy wciaz kochalam i trwa to uczucie o kilkaset mocy silniejsze do dzis:)Tyle tylko,ze jestem juz z ta osoba 8 miesiecy.Milosc nie pozwolila nam na ZAPOMNIENIE...:D

Gość nimfa009
4 GRUDNIA 2005//To co piszesz jest przykre i smutne.Dlaczego piszesz,ze ostatnia?Ile juz nie jestescie razem i ile masz lat?Pozdrawiam:)

Gość awanturka
2 lata

a to milość była? bo jesli prawdziwa to ja nie widze problemu:D gdy np. nie życzy sobie kontaktu ja nidgy nie zrobię pierwszego kroku...z miłości do niego właśnie.. chyba ze proba podporządkowania, oj to będziesz cierpieć długo dziewczyny jest tylu wspaniałych mężczyzn szkoda czasu na smutki:classic_cool:

Gość 4 GRUDNIA 2005R.
RAZEM NIE JESTEŚMY OD 4 GRUDNIA 1994R. JESTEM PO 40.

Gość Soql
Nie róbcie z siebie suk

4 grudnia---> jeżeli Cię tak długo trzyma, to może spróbuj odnależć tą osobę? A może wcale nie jest taka wspaniała jak chcesz ją pamiętać? Nie wiem...ja bym chyba szukała pomocy psychologa, dobrego terapeuty, bo to trudna sytuacja:(.

Dajmitęnoc---->\"chyba ze proba podporządkowania, oj to będziesz cierpieć długo\". To znaczy, że ja chciałam go podporządkować czy on mnie, bo nie rozumiem:(.

Gość 4 GRUDNIA 2005
TERAPIĘ PRZESZŁAM, SZUKAĆ GO NIE BĘDĘ, TAK JUŻ MUSI ZOSTAĆ.ANI ON ANI JA NIE JESTEŚMY WOLNI.DO KOŃCA ŻYCIA BĘDĘ GO KOCHAĆ.

Gość samnasamzsobą
Ja cierpiałam 2 lata, zanim zrozumiałam, że on ma mnie gdzieś i tylko udawał, że mu zależy. Czuję się oszukana i jestem zła na siebie.

Gość Soql
I na co ci to było ?

Gość ja tak uwazam
do nastepnego partnera...

Gość nimfa009
4 GRUDNIA 2005R.//🌼Witaj!Wiesz to co piszesz dalo mi do myslenia,ze mozna sobie zmarnowac naprawde zycie!Czy jest to mozliwe,ze skoro ja kocham teraz kogos bardzo i z powodow jego zachowania postanowie rozstac sie z nim na dobre to czy bede tego jeszcze kiedys zalowac i cogorsza bedac z innym kochac tego pirwszego??Jakie to uczucie....ktos wie? Pozdrawiam🖐️:)

Gość zigiaaa
mi 4 lata, 4 lata zatracenia, zamkniecia w sobie, wychudzenia, zalamania, odtracania innych a teraz... mam swiadomosc zmarnowanych 4 lat z zycia ,a mam 30 lat. Coz, zabaral mi 4 najladniejsze lata z zycia, bezpowrotnie, jakie to glupie ze dopiero teraz dochodze do wniosku, ze nie warto bylo... ale przez to nie mam nikogo!!! jestem poddolowana bo przejrzalam na oczy...

Gość 1 minutę

Gość goginka
Wszystkie długo cierpimy:(. Najdłużej zapomina się o pierwszej wielkiej miłości, kolejne przechodzą trochę szybciej i łatwiej. Człowiek chyba się uodparnia.

Gość ja sie lecze osmy rok