Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maggie81

czuje sie zdeptana

Polecane posty

Extra dzieki za olewke, chciałam sie pozalic a tu wielkie G nawet nie moge znalezc mojego posta... super - kobiete w potrzebie olano... czuje sie zdeptana

Gość Maggie81 co się stało
??? :O

nie moge znalezc mojego posta.. prosiłam o obiektywne opinie na pewien rodzaj zachowań \"rodzinnych\"...

Gość ALE FAJNIE 01
jeszcze jedna niedowartościowana

wiecie co, no tak na prawde pryszcz ale ok opisze jeszcze raz: Co sadzicie o obcinaniu paznokci u rak i u nog tez czasem... przy stole w kuchni? Nie mowiac juz o tym ze inni w tym czasie jedza...

Gość j.w
A co możemy sądzić? Weź się zastanów :O

bo ja juz nie wiem czy tylko ja jestem taka \"wrażliwa\"???? mnie to brzydzi strasznie a tak właśnie robią moi teściowie u których mieszkamy z mezem.... Tesciowa ma sie za bardzo \"ęą\" mądra, piękna zgrabna i powabna.... a jak maż zwraza jej uwagę to ona odpowiada \"a co boisz sie ze Ci do yalerza wpadnie\" mam dosyc... widze, ze jego siostra robi tak samo u siebie..... a ja musze z nimi mieszkać!!! Myslicie ze wypada mi zwrocic uwagę - nie jestem usiebie...

Bardzo śmieszne.... mówię wam rewelacyjnie smakuje obiad przy dzwiekach trzaskajacych paznokci.... albo gdy obok ktos dłubie sobie wykałaczką w zębach... bo po co robic to w toalecie, no po co????????

Hm.. no przyznam, smakowicie to raczej nie może wyglądać :O Trudna sprawa. Bo niby jesteś u nich i oni mogą robić co chcą.. ale to takie niesmaczne przy jedzeniu.. może zwróć teściowej delikatnie uwagę? Albo kup zatyczki do uszu i ciemne okulary ;)

rano znajduje paznokcie na obrusie... i wtedy juz wiem ze to kolejny zjepany dzien .... a potem słysze zdziwiona tesciowa: \"dlaczego wy nie schodzicie cos zjesc?\"