Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycolinka

Biuściaste babeczki-łączmy się!

Polecane posty

Gość cycolinka

Gość liana75DD
hej :)

Gość cycolinka
ja też DD już chyba...jeszcze niedawno D ale zaczynam sie nie mieścić w staniki :D a mój facet szaleje! :D

Gość cycolinka
piszcie jakie macie rozmiary i jak pielęgnujecie piersi,żeby były ładne i jędrne!

Gość 75E
czuję się jak wielbłąd...tylko trochę zmiksowany...

Gość shakira_20
a ja mam małe zgrabne B i jestem zadowolona! :-D

Gość 75E
to co tu robisz?

Gość shakira_20
:-P czytam o wieeelkich cyckach, które będą wisiec wam do kolan ;-)

Gość nio to bedzie niezly zwis
za pare lat. Duze cycory sa beznadziejne. Kregoslupy wam wysiada, oczy sobei poobijacie na areobiku. Choc watpie, ze go uprawiacie, duze biusty maja dziewczyny z nadwaga... Wlascicielka zgrabnego 75 C

Gość liana75DD
eh jak to miło poczytać komentarze zazdrosnych i płaskich ;P dziewczyno jestem szczupła, wysoka, chodze na fitness, regularnie biegam - mam jedrne piersi i jakos jeszcze nie spotkalam sie z negatywna opinia na ich temat:P do tego wszystkie kobiety w mojej rodzinie maja duzy biust i jakso nie zauwazylam zeby zwisal im z wiekiem do kolan takze zachowaj te zalosne komentarze dla siebie

Gość bosheboshe
jak to musi wygladac........................... I wcale nie jestem kolejna zazdrosna dziewczyna....... Lubie ladne ksztaltne biusty a nie wielgachne pilki. Wspolczucia

Gość liana75DD
tylko jeszcze te pryszcze znich zwalczę, zgolę włosy z sutków i będzie dobrze:-D !!

Gość a jakie to sa.....
biusciaste? jaki rozmiar trzeba miec? wystarczy 75 C czy za malo mam, czy za duzo juz bo nie wiem? :O :P

Gratuluję inteligencji i grzeczności wszystkim osobom,które piszą do dziewczyn,o dziewczynach z dużym biustem,że będą mieć obwisłe piersi do konal albo,że siądzie im kręgosłup. Piszecie tak,jakby duży biust był wyborem tych kobiet.Owszem,są taki,które powiększają piersi,ale te kobiety,które przez naturę zostały obdarzone pokaźnym biustem nie zawsze z tego powodu są szczęśliwe i wiele by dały,żeby go zmniejszyć.Ale to wiąże się z wydatkiem,na który nie zawsze jest je stać.Niestety. Ja sama mam koleżankę - szczupłą - z dużym biustem i wiem,że oddałby wiele,żeby mieć mniejsze piersi.

Gość chlipcia
Kiedy urodzicie dzieci wszystkim wam piersi obwisną, i to bez znaczenia czy macie A czy DD:P

Gość cycolinka
no widzę,że niektórym (tzn.PŁASKIM) laskom już się żółć ulała...:P Nie wiem tylko po co tu wchodzą,jak to NIE dla nich topik!!!Nie rozumiem,ja nie wchodzę na ich na temat jak powiększyć biust,a jest ich tysiące tutaj...:P a mogłabym wchodzić i się nabijać z waszych "pryszczy"... wynocha z topiku nie dla was!!!to topik dla kobiet!

Gość cycolinka
acha-tekst do shakiry-ja mam duży biust ale mam za to smukłą talię,o którą ty bezskutecznie walczysz...:P:P:P to apropo twojego topiku na który też mogłabym wejść i sie z ciebie nabijać...

Nie widzę sensu tego topicu. Niby dla biuściastych, ale nikt tu nie rozmawie o wadach i zaletach dużego biustu, tylko wymieniacie rozmiar i papa... A tu na forach poszukuje się porad w różnych sprawach. A wy? Załóżcie sobie klub dla cycatych. Albo chociaż o czymś rozmawiajcie, bo inaczej ten topic nadal będzie żałosny...

Gość cycolinka
Kurtka-zgadzam się,topik zrobił się żałosny:O a dlaczego?dlatego,że zaczęły się tu wpisywać dziewczyny z małym biustem,które nie wnoszą nic poza obraźliwymi komentarzami na temat dużych piersi... to przykre,bo założyłam ten topik w celu właśnie wymiany doświadczeń i sposobów pielęgnacji dużych biustó... No ale jak widać zawiść czy po prostu złośliwość wzięłą górę.Szkoda:(

Gość kolejny Doświoadczony D
zgadzam się z evanem ;] poza tym rozmawiajcie o zaletach i wadach albo w ogole o wszystkim a nie zwazajcie na te głupie comentsy od idiotek.. bo nie widze wiekszego sensu w pisaniu jakichś wrednych i niemiłych komentarzy innym.. żałosne..

Gość ehud
cos miedzy 70C a 70D i do tego 65 cm w tali :P

Gość ehud
przede wszystkim cwiczenia :) Mozna na przyklad dzialke czasem przekopac :D

Gość Kamiza D
Ja tez mam wiekszy biuscik:) Raczej wszystkim sie podoba a u mnie z tym roznie..jak wychodze gdzies na impreze to super wyglada do sukienki z dekoltem albo bluzki. Wiekszy problem przy bieganiu(a biegam codziennie) i czesto jak kupuje ciuchy to sa za luzne w talii a za male w biuscie...nic taka uroda trzeba z tym normalnie zyc:) Czasami marze o malym biuscie..ale kiedy widze meskie spojrzenia to od razu mi ta mysl przechodzi:))

Gość cycolinka
Poza tym to wszystkie PŁASKIE nie mają takiego wzięcia u żołnieży NATO stacjonujących u nas w Przeworsku jak ja - cycolinka. Na mnie zawsze mogą liczyć. Najchętniej udostępniam im swój odbyt ale naj naj bardziej lubię "na hiszpana" Moje cyce są stworzone do zadowalania wszytskich chętnych. I co, zazdrosć was zżera, hę ?