Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagooda

Starszy chłopak

Polecane posty

Gość Jagooda

HejOoO! Mam pewnien dość poważny problem. Dokładnie chodzi mi o mojego chłopaka. Jest 8 lat starszy...Znamy się od roku (najlepszy przyjaciel mojej kuzynki), a jesteśmy ze sobą od 2 tygodni. Nie wiem co mam robić. Bardzo mi na nim zależy, a jemu na mnie. Moja mama jakby się dowiedziała o tym wszystkim to by mnie z domu wywaliła. Jestem totalnie załamana. Żeby gdzieś z nim wyjść to musze wszystkich na około okłamywać, bo inaczej nie da rady. Naprawdę gubię się już w tym wszystkim. Błagam, pomóżcie mi!!

Gość ginka
jak masz 12 lat to sie nie dziwie rodzicom:]

Gość Jagooda
ja mam 13 lat...w styczni 14. On 21. Wiem, że to jest duża różnica w tym wieku, ale co ja na to poradze. Tak wszyło...

Gość ginka
w wieku 14 lat to sie mysli o zabawkach a nie o chlopakach:) zartuje- chcesz byc dorosla .. zachowuj sie jak na dorosla przystalo i przedstaw rodzicom- oni powinni zrozumiec

Gość ginka
pedofilia jest jesli on to robi swiadomo i ma zaburzenia:P no co moze akurat od zawsze lubi mlodsze bo ma przykre doswiadczenia z dziecinstwa:)

Gość ginka
a co w tym dziwnego ze 21 lat? jak gosciu spoko i rodzice tez to powinni zrozumiec

Gość ginka
heheh :) nom znajdz sobie jakiegos w Twoim wieku...takiemu to narazie buzi w policzek wystarczy bo taki starszy to juz ma wymagania:] a pedofilia jeszcze malo znana w Poslce wiec marne szanse w sadzie:]

Gość Jagooda
Ja wiem, że to jest dziwne. W końcu 8 lat różnicy to sporo. Ale ja Go kocham i On kocha mnie. I szczerze mówiąc po raz pierwszy widze, że jakiemuś facetowi tak na mnie zależy

Gość Jagooda
Jemu wcale nie chodzi o seks. Nie należy do tego typu facetów. A pozatym to nie znam Go od dwóch tygodni. To były chłopak mojej kuzynki, która jest dla mnie ja siostra (razem mieszkamy itd.). W tej chwili są najlepszymi przyjaciółmi. Ciężko mi sie robi na sercu, jak czytam Wasze opinie.

Gość ginka
hmm tutaj nie tylko o wiek chodzi ale o sposob myslenia- 21 letni czlowiek mysli troche inaczej niz 14 letni i jest bardziej przebiegly - oczywiscie tego Ci nie zycze. Mloda jestes spotkasz jeszcze niejednego na ktorym bedzie Ci zalezyalo i odwrotnie wiec nie robilabym z powody tego 21letniego jakiejs wielkiej tragedii

Gość ginka
byly chlopak kuzynki....ok a kuzynka tez ma 14 lat?

Gość kin
Ja też mam ten problem. Tyle, że mam 17 lat a Jacek 24 ... czy to coś zmienia?? Ciągle nie wiem czy to ma sens.. jak myślicie??

Gość MalenkaSlodka
hej moj chlopak ma 20 lat ja mam 16 miedzy nami jest 4 lata roznicy on domaga sie abym przedstawila go rodzica natomiast ja tego nie chce co mam zrobic?? Wiem ze rodzice nie zareaguja na ten zwiazek dobrze... I beda mi kazali sie z nim rozstac..

Gość Milenkaaaaaaaaaaaa
Ja nie moge... Ja mam 17 lat, moj facet 23 i mama sie cieszy ze mam starszego, powazniejszego chlopaka. Zreszta ojciec od mojej mamy jest starszy o 10 lat. Pozdro. Nie wiem macie chyba zrytych starych