Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motorynka

jaka jestem

Polecane posty

mam okolo50 lat i jestem babcia lubie sisters dode brodke markowska czy ze mna cos jest nie tak kazdy mnie krytykuje ze w moim wieku nie wypada to mam umrzec za zycia zawsze kochalam muzyke taniec chociaz nie wyksztalcilam sie w tym temacie do zobaczenia na koncercie sisters we wroclwiu 3 grudnia

No to oby tak dalej babciu, kolejnych przesłuchanych i przetańczonych 50 lat :D

Gość i prawidłowo
Proszę się nie przejmować głupotami - tylko idioci sądzą, że w Pani wieku jedyna muzyka, którą się godzi słuchać to sakralna ;) Niech spadają na drzewo ;) Moja babcia jest od Pani sporo starsza, bo ma 90 lat, ale zachowuje się czasami jak młoda kobitka - mogę z nią normalnie porozmawiać o facetach, problemach etc. Nie wyobrażam sobie by miała stać się jakąś "Moherówką" itp. Fajnie, że nie wszystkie kobitki z wiekiem zmieniają się w zgryźliwe wyznawczynie Ojca Dyrektora. Tak trzymać :D A jeśli chce Pani jakąś muzyczkę w formacie mp3 to specjalnie jakąś Brodkę dla Pani znajdę ;) Pozdrawiam 🌻

Gość trelelebele
sistArs:D może się wykształcisz w jęz. ang?

Gość blah
no tak, pani jeszcze nauczyć się angielskiego moze ale ciebie trelelebele inteligencji i taktu juz nauczyc sie raczej nie da :O

Gość skoro tak Ci zależy
++Cannibal_Holocaust_Szitaka++ - tragedia :O

Ja chciałabym mieć taką babcię :] oby tak dalej pozdrowienia :P