Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onekia

Tomaszów Mazowiecki

Polecane posty

Gość onekia

czy ktoś z tego miasta tu bywa???

Gość onekia ile masz lat
?

Gość Onekia
serdecznie zapraszam chlopakow z calej Polski i nie tylko do Tomaszowa Maz. tu mieszkaja ladne dziewczyny i bardzo chetne na seks dupca sie na potege i choc jest jednostka wojskowa to juz zolnierze nie maja sil wiec prosimy o posilki z kraju.

Gość z tomaszowską druzyną
spotykalismy się na obozach:) byli świetni:)

Gość kasieca
Witam..Ja nie jestem z Tomaszowa ale mam kilka niestety nie milych wrazen o "kobiecie" z tego miasta..Mam nadzieje ze to wyjatek wsrod ludzi tam mieszkajacych..Pozdrawiam wszystkich sensownych Tomasziwian,a napisze o Niej ku "przestrodze"...Chcialam za pomoca tego forum ostrzec Panstwa przed "Pania" mieszkanka Tomaszowa-Dorota Ciesla,ktora to szukajac pracy i pieniedzy chwyta sie malo ambitnych ale skutecznych metod zarobku!!! Otoz w ostatnie wakacje przyjechala do miejscowosci Bienne w Szwajcarii jako "opiekunka" do dzieci.. Jednak jak sie zorientowala ze nie ma Pani domu ,gdyz w tym czasie bylam w Londynie,zaczela po prostu sypiac z MOIM MEZEM...!!!! a wszystko to na oczach dzieci!!!! Wlasnie sie o tym dowiedzialam... Nie bede opisywac jak sie teraz czuje i co oczywiste jak OWA DOROTA CIESLA zniszczyla wraz z moim mezem MALZENSTWO!!!! Nasowaja mi sie jednak refleksje .. czemu kobiety dorosle 40 letnie kobiety potrafia tak NISKO UPASC?!!! cZY NA PRAWDE TE MARNE GROSZE BYLY TEGO WARTE??? oCZYWISCIE 50% WINY JEST TU MOJEGO MEZA,KTORY JUZ PONIOSL TEGO KONSEKWENCJE,ALE PONOC KOBIETY MAJA WIECEJ SKRUPOLOW...???? HMMM WIDAC NIE WSZYSTKIE!!! ZYCZE MILYM FORUMOWICZKOM UNIKANIA TEJ "kOBIETY" BO TAK NA PRAWDE TO ZWYKLA SZ........ Bez honoru,ambicji,bez poczucia jakiejkolwiek wartosci... Pewnie dlatego w wieku 40 lat jest dalej Panna,bo tylko na "szybkie numerki" sie nadaje,ale to juz nie moja sprawa.. Do "Pani Doroty"- jesli dalej jest Pani wieczna bezrobotna to proponuje prace w agencji towarzyskiej to dla "Pani" znakomite zajecie! aha.. tylko prosze potrenowac bo moj maz stwierdzil ze jest Panie KIEPSKA KOCHANKA... no i jakas zmiana wizerunku tez by sie przydala,bo w Agencjach sa i wymagajacy klienci.. Zycze POWODZENIA" !!! A Wam Mile Forumowiczki zalecam ostroznosc jesli zdecydujecie sie zatrudnic niby to opiekunke..

Gość a ten mąż to co
nawet pies nie jest taki bezwolny:D nisko upać, to pisać takie bzdury na forum używając cudzych personaliów

Gość Katarzynak
Witam.. Zaraz,zaraz.. personalia podalam niejako "ku przestrodze " przed owa "pania" I nie upadlam "nizej" niz owa "kobieta" bo nie przeszlam nad tym do porzadku dziennego! Moja reakacja jest zupelnie naturalna na wyrzadzona krzywde mi i dzieciom.. Krzywde wyrzadzili oboje,ale stare powiedzenie mowi"Jak suka nieda to pies nie wezmie" Nie umiejszajac tu winy "meza" Odwolalam sie do honoru i poczucia wartosci PRAWDZIWEJ KOBIETY..Nie sadze tez ze na krytyke zasluzylam tylko dlatego,ze chcialam bezczelnosc tego swiata pokazac.. Generalnie Mezowi powinno sie ufac.. tak przynajmniej sadzilam przez lata,oczywiscie do momentu kiedy sie przekonalam iz nie warto! "Maz" moze i malo wymagajacy,skoro pierwsza lepsza Baba "sie zajal" za to ja mam honor i ambitniejsza jestem nie tolerujac tego! Mam nadzieje ze nastepne wypowiedzi beda bardziej obiektywne,pozatym mysle ze "trzeba" to przezyc by tak na prawde zrozumiec.. Pozdrawam

kasiu przykra sprawa... ale wiesz, gdyby nie Ona to mogła by znaleść się inna... już nic nie poradzimy na to, że ludzie nawet dorosli robia takie rzeczy... i Ona i Twoj mąż sa temu tak samo winni... i nic na to nie poradzisz... czy jest ktos z Tomaszowa Maz?

tak sobie mysle... ze powinnas podac personalia mężą \"ku przestrodze\" skoro podałaś dane tej kobiety... Wiesz, chyba nie chcesz by ten dran skrzywdził inne kobiety..

Gość Mjr
Ja jestem tutaj w delegacji i chetnie spotkalbym sie z jakas mila zgrabna pania wieczorkiem na male "co nie co"

Gość gość
Tomaszów? Znam ;) To tu jest największy odsetek świra i d***** na metr kwadratowy powierzchni bezużytecznej ;)