markotka 0 Napisano Listopad 25, 2005 Dziewczyny potrzebny mi jest na prawdę dobry lekarz. Znacie jakiegoś w Poznaniu? Bardzo proszę o nry telefonów i adresy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Listopad 28, 2005 No nie wierzę, nikt nie zna żadnego ginka w Poznaniu?! Dziewczyny bardzo Was proszę, to dla mnie bardzo ważna sprawa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfa 0 Napisano Listopad 28, 2005 Moge Ci polecic dobrego ginekologa :) ja do niego chodze i jest suuuper..nazywa sie Adam Moscicki, jego strona: www.ginekolog.net, przyjmuje prywatnie na ulicy Sciegiennego :) Dzisiaj nawet mam umowiona wizyte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Listopad 28, 2005 Dziekuję Ci bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfa 0 Napisano Listopad 28, 2005 mam nadzieje ze pomoglam :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Listopad 28, 2005 Tak, dziekuję. Szukam właśnie jakiegoś dobrego lekarza, bo do mojego straciłam zaufanie i uważam, że żle mnie leczy. Jeszcze raz dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lushinka 0 Napisano Listopad 28, 2005 a w jakiej cenie jest wizyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach