Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapozno

faceta trzeba trzymac krotko! recepta na udany zwiazek

Polecane posty

Gość zapozno

Powiem wam jak to bo bylo u mnie. Byl to moj pierwszy zwiazek a wiec bylam niedoswiadczona i duzo sie nauczylam. Poznalismy sie. Ja bylam dziewczyna, nieprzejmujaca sie niczym. Zalezalo mi ale lubilam rzadzic, zawsze postawilam na swoim. Mialam mnoistwo przyjaciol,bylam tajemnicza a wiec moj facet szalal za mna. O dziwo im bardziej bylam taka mala wredna kobitka tym bardziej jemu zalezalo. Kiedy zakochalam sie na maksa i stalam sie matka polka role sie odwrocily. Stalam sie odkryta karta. Stalam sie przewidywalna, uczuciowa, tak bardzo mi zalezalo. Moj facet juz nie musial mnie odkrywac na nowo.Role sie odwrocily. On zaczal rzadzic a ja nie moglam , nie potrafilam zmienic sie na dawna dziewczyne. teraz dochodze do wniosku ze faceta warto trzymac krotko. Szanowac, kochac ale caly czas byc tajemnica dla niego. Szkoda tylko ze zrozumialam to za pozno:)

Gość Soql
Jesteś suką więc nie udawaj twardzielki

Gość alebo bolała cie wontroba
i wywalał ci bebeh, no to sie nie dzifie że facet miał doźdź i se poszókał zdrowej óroczej młutki :D

Gość Radze kupic
obroze i krotka smycz nastepnym razem, w domu tez zbytnio nie pozwalac biegac po wszystkich pokojach, wiec nasuwa mi sie na mysl jakas wieksza klatka...tak, tak, trzymaj tak dalej:)

Gość leenia
masz racje, ja właśnie doświadczam tego samego :( za bardzo pokazałam jak mi na nim zależy

Gość Do poprzednika
(z godz. 16:53) Wiesz co tobie powiem - WIĘCEJ WIARY W SIEBIE Jak chcesz miec znajomych i dziewczynę to przede wszystkim zadbaj o siebie (chodzi o to zebys był czysty, umyty) i wyjdx z domu. Przy komie na pewno nie znajdziesz dziewczyny ... no i usmiechni się :-D Może jeszcze jedno - mam nadzieje, że skończyłeś juz 17, 18 lat. I wiesz co ... znam taka jedna, która do ciebie " smali cholewki ", ale nie ma odwagi, wiec koles glowa do góry i do dzieła ... pozdrawiam i życzę szczęścia :-D Miła

Gość DO PRAWICZKA
Wiesz w twoim wieku wszyscy mielismy takie problemy, no moze podobne, ale bez przesady, po prostu uwierz w siebie Robi

Do PRAWICZKA .... Niepewność, zamknięcie w sobie, poczucie niskiej wartości (nie wiem dlaczego?), brak zaufania do siebie i świata bez wątpienia utrudniają tobie życie. Ale nie ma innej drogi do pokonania lęków jak rozmawianie o nich i wchodzenie w trudne sytuacje. Uważam, że gdy przyjrzysz się dokladnie swoim obawom, dostrzeżesz, że przynajmniej część z nich jest wyolbrzymiona albo w ogóle nie istnieje. Zastanów się co się stanie, gdy poprosisz kogoś o pomoc. Radzę, może byś poszedł przynajmniej na jedną konsultację z terapeutą. Pozdrawiam :-D PS Wyjdź z domu, przeciez masz znajomych, idź do kina ... chcesz przesiedzieć swoje życie przy kompie. Mówi się, że każdy jest kowalem swojego losu,... więc facet do dzieła :-D

Gość magdusiaaaa
prawiczku a ile ty masz lat?

Ty tez lubisz być trzymana krótko?????????????? Poza tym nie znasz życia, nie każdy facet by sobie na to pozwolił :-D i bardzo dobrze, bo żaden zwiazek nie może byc więzieniem, każdy potrzebuje swobody, wolności ... zarówno kobieta jak i mężczyzna :-D