Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 48/gd

Zabawa

Polecane posty

Gość Patrycja 48/gd

Ktos mnie zranil w internecie,zabawil sie .Czy tak musi byc przeciez czlowiek szuka czlowieka ,przyjaciol i bratniej duszy.Czy was tez cos takiego spotkalo ?

Gość Mika_mika
Tak, spotkało. Zabolało jak diabli ale żyję dalej. Takie historie uczą człowieka wiele.... czy to net, czy życie realne.... pisz o swoim doświadczeniu tutaj, niech będzie ku przestrodze innym.... co się stało?

Gość susi21
Ludzie juz tacy są, podaja sie za innych niż są w rzeczywistości. Nie rozumiem szczerze ich. Ale tak juz jest:( niestety:(

Gość Patrycja 48/gd
Czlowiek doswiadczony przez los szuka drugiego czlowieka,otwiera sie przed nim opwoiada o radosciachi smutach swego zycia po drugiej stronie znajduje "wiernego sluchacza' nabiera do niego zaufania ,ale ta szczerosc jego jest pozrona ta druga osoba zaczyna sie bawic klamie i oszukuje u mnie trwalo to prawie rok.Nie wiem ile radochy czerpia ludzie z czyjegos nieszczescia ale mnie to spotkalo i wiecej osob .Taka nieuczciwosc boli...............

Gość Patrycja 48/gd
masz racje trzeba ludzi omijac szerokim lukiem.......................i zyc w samotnosci bo po drugiej stronie szerzy sie zaraza.............

Gość Patrycja 48/gd
a tak na powazne wierze ze swiat nie jest taki zly ale sztuka jest trafic

Gość o właśnie
teraz mówisz do rzeczy ❤️

Gość Pająkowa
Patrycja, nie zrażaj się do ludzi z netu. Tutaj tak samo trzeba uważać jak i w życiu. Taka sama historia mogłaby Cię spotkać wśród Twoich znajomych, że ktoś wysłuchałby Cię, potem w jakiś sposób skrzywdził, wykorzystał Twoje informacje.... Ja osobiście spotkałam parę osób poznanych głównie na forach, albo z profilów rankdowych. Po paru tygodniach rozmów, korespondencji, ale raczej nie zwierzałam im się, nie ufałam póki nie spotkałam.... i jaki bilans? Pozytywny: - 1 przyjaciółka mam nadzieję na całe życie - 3 dobrych znajomych i do tańca i do różańca - od 2,3 lat spotykamy się, kumplujemy, imprezujemy, wyjeżdżamy na wakacje :-) - 1 totalny dupek, taki z tych co opisałaś - 2 osoby po pierwszym spotkaniu bezszelestnie znieknęły z mojego życia :-) nie krzywdząc, ani nie wzbudzając żadnych emocji.

Gość Patrycja 48/gd
ale dlaczego jest w ludziach tyle agresji,zaklamania,..............powiedzmy sobie STOP! a zycie jakiez bylo by piekne ,wykorzenmy to jak hwasty

Gość to wszystko
daloby sie przezyc, tylko ze potem czesto nie ufamy juz osobom , ktore wcale na to nie zasluzyly

Gość do patrycji
"ale dlaczego jest w ludziach tyle agresji,zaklamania" Czy w Tobie też?

Gość Pająkowa
ach, zapomniałam o moim kumplu z liceum, z którym znajomość odświeżyłam prze net! Po paru rozmoach via net okazało się, że my się znamy :-) Dzięki tej znajomości wieleee się zmieniło w moim życiu, gdy tak siądę i pomyślę to po prostu rewolucja przez te kilkanaście miesięcy (nie żebyśmy byli razem, nie chodzi o wielką miłość), po prostu kontakt z tym człowiekiem pociągnął za sobą taką serię zdarzeń, ludzi itd..że....że wiem że mam to dzięki netowi, dziwne :-)

Gość Patrycja 48/gd
Dzieki Pajakowa za rade dobra rade

Gość Patrycja 48/gd
odpowiem nie ma we mnie agresji szukam przyjaciol,przemawia przezemnie teraz gorycz porazki,jestem otwarta na nowe przyjaznie ale boje sie zeby nie bylo powtorki ............

Gość do patrycji
Zadałem to prowokacyjne pytanie, żeby Ci podszepnąć, że generalizujesz :-) Ale widać, że wiesz o tym... Jasne, że jesteś teraz wkurzona i rozżalona. Pozdrawiam serdecznie 🌻

Gość Patrycja 48/gd
ale jak walczyc ze zlem...........

Gość Patrycja 48/gd
zeby innych przestrzec,zeby nikt nie bawil sie ich kosztem i oby takich jak ja bylo coraz mniej

Gość do patrycji
"jak walczyć ze złem" może - po prostu - być dobrym? :-)

Gość Patrycja 48/gd
czy to wystarczy,pochodze ze srodowiska ktore mie akceptuje i sznuje pracowalam na swoj wizerunek cale swoje zycie,a mimo to czuje sie samotna kazdy ma swoje rodziny ,swoje problemy i a nam samotnym nieraz pozostaje to "okno na swiat" jakim jest internet

Gość do patrycji
Tak, wystarczy. "kazdy ma swoje rodziny" - nie każdy, bo ja na przykład nie. Pozdrawiam serdecznie 🌻

Gość Patrycja 48/gd
Dlatego poszukuje ludzi szczerych ,dobrych ktorzy szukaja rowniez bratniej duszy tak jak ja ,jesli tacy sie znajda ,bo samotnosc jest okropna......🌼

Gość do patrycji
Powodzenia, i wszystkiego dobrego! 👄 🌻

Gość Patrycja 48/gd
Dziekuje bardzo Rowniez pozdrawiam Cie 🌼 A dla wszystkich samtnych dobrych ludzi zapalam zielone siwtlo zagladajcie tu i piszcie ,bo chce uwiezyc ze swiat nie jest taki zly i mozna spotkac ludzi dobrych w necie na przekor tego co niektorzy mowia i co mnie spotkalo ...............❤️

Gość Patrycja 48/gd
Zielone swiatelko dla wszystkich dobrych ludzi pali sie ,zaraz po obiedzie zrobie kawe i poczestuje dobrym ciastem a moja szkodliwa znajomosc dzisiejszego wieczorku zakoncze moze doradzicie mi jak przez to przesc,bo ciezko................