Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Potterka

Daniel Radcliffe-Harry Potter

Polecane posty

Znowu zaniedbaliśmy temat... Prosze, piszcie, co wiecie o Harrym Potterze, aktorach i wasze wtażenia z filmu!!! (wegług mnie był super)!!!

Hej HP i półkrwi książe bedzie w księgarniach chyba w styczniu. Tak to prawda ze Harry miał romans z Cho....a w 6 cześci będzie spotykał się z siostrą Rona,którą na koniec zostawi bo bedzie się bał ,że Voldemort ją skrzywdzi. Odnośnie Rona i Hermiony to szczerze powiem nie pamiętam...ale chyba cos tam między nimi będzie.....ale nie jestem pewna Odnośnie romansu to nic nie wiem,ale jak coś wyszperam to napiszę. Film widizałam i uważam ze to chyba najlepsza część Harrego jaką do tej pory nakręcono. Do osoby która pisała o ufo......myślę ,że możliwe jest to i to...zależy w co chce się wierzyć papatki:)

Ja przypominam, że to jest topic dla fanów Harrego Pottera, a nie UFO! Zna ktoś może stronę, gdzie można ściągnąc \"Harry Potter i Czara Ognia\"? Jakiś mój kumpel ma, ale nie chce mi dac linka. Powiedział mi, że ściągał i od razu mu się wgrywało na DVD... AAAAAaaa i jeszcze najważniejsze... Tego linka do ściągnięcia filmu piszcie na nikita_anita@buziaczek.pl Nie chcę, żeby byle kto, jak wejdzie na to forum, żeby miał gotowca, albo zrobił z tego zły pożytek, np. oskarżył nas o piractwo. Jak ktoś ma to bardzo proszę o tego linka na mój adres e-mail. Dalej czekam na newsy na temat Harrego Pottera!!!

witam wszystkich miłośników HP!! !! !! !! fajnie sobie tak poczytac na ten temat:) kurczę ja nie byłam jeszcze na tym filmie o którym tak sie dobrzee wypowiadacie, ale mam nadzieje ze pójde na niego jak najszybciej.. pozdrawiam wszystkich. :)

a co do tego zeby sciagnac ten film.. to nie wiem czy to jest juz mozliwe... ale skoro kolega Potterki ma no to chyba mozna. jesli cos by scie wiedzieli na ten temat, to równiez poprosze. gab_a@op.pl

morel_ka film naprawdę fajny... śmieszny, a za razem mroczny... najbardziej mi się podobał moment, jak Harremu z buzi picie wyceciało... hehehehehehe..... zajefajne to było... dalej nie wiem, czy Daniel Radcliffe miał romans z tą 32-letnią charakteryzatorką... wiecie coś na ten temat?

Widzę ,ze jakos temat się za bardzo nie rozwija,czyżby tak mało fanów tu zaglądało Film posiadam na kompie ale niestety nie znam linka skąd go ściągnąć:(

Daniel Radcliffe zapewnia, że wbrew publikowanym przez brytyjską prasę plotkom, z 23-letnią charakteryzatorką łączy go jedynie przyjaźń. 16-letni gwiazdor filmów o Harry Potterze poznał Amy Byrne na planie swojego najnowszego filmu \"Harry Potter i czara ognia\" i od tamtej pory praktycznie się z nią nie rozstaje. Znajomość nastolatka ze starszą kobietą wzbudziła oczywiście niezdrowe zainteresowanie mediów, jednak rzecznik aktora zapewnia, że Daniel i Amy są \"wyłącznie przyjaciółmi\". \"Daniel ma wielu przyjaciół. Często ich odwiedza i spotyka się z nimi. Jego relacja z Amy opiera się wyłącznie na przyjaźni\" – zapewnił rzecznik aktora.

Hmmm, tylko przyjaźń... Nie rozstają się.... No nie wiem... A wy, co o tym myślicie?

Gość żmijka9
Ja juz czytalam 6 czesc Harrego Pottera. Dumbledore zginie, zabity przez....(zgadnijcie kogo?), Harry bedzie spotykal sie z Giiny, a Ron z Lavender Brown, a Hermiona bedzie zazdrosna:) Potem jednak pary sie rozpadna, bo Ron bedzie mial dosyc migdalenia sie z Lavender, a Harry bedzie bal sie o bezpieczenstwo Ginny. A Tonks bedzie z Lupinem :)

Gość żmijka9
moim zdaniem, Snape nie zdradzi Dumbledore`a, bo on bedzie chcial byc zabity i przekaze to Snape`owi za pomoca oklumencji. Poswieci sie, zeby Snape mogl przeniknac w szeregi Smierciozercow i zniszczyc Voldemorta. To prawda, ze Harry jest horkruksem Voldemorta? i ze obaj zgina wostaniej czesci? ta Rowling wydaje mi sie coraz bardziej porabana :/

wydaje mi się, ze Dumbledora zabije Voldemort, a co do tego ze Harry zginie w ostatniej częsci.. to byłoby beznadziejnie!!! i wogóle jakos tak nie pasuje to, no ale wszystkow wrekach rowling(czy jakos tak) pozdroiwonka. PS. no to Daniel ma przyjaciółke. 5 lat starszą, ale to co! :P

Polecanie zabicia Dambeldora otrzyma Draco M.,ale w ostatniej chwili nie bedzie umiał tego zrobić i zadanie wykona za niego ...Snape... Myślę,że w ostatniej części zgnie Voldemort anie Harry,ponieważ w przepowiedni było powiedziane ,ze musi zginąć jeden aby drugi mógł żyć..tzn nie doslownie tak(ale nie chce mi się szukać i pisać dokładnie)le o to chodzi.

moze i tak.. niech ten voldemort zginie i będzie ok. tylko szkoda Dumbledora. a ten Malfoy.. szkoda gadac.

Ale to byłoby bez sensu, gdyby ostatnia częśc była to 7 i urwało sie życie Harry\'ego. Myślę, że to będzie 7 tomów o życiu małego czarodzieja. Jeśli będzie tak, jak mówię, to chyba się rozpłaczę na końcu 7 części. A może będzię 8 części... Nic narazie nie wiemy. Tylko Rowlingowa wie, co będzie. Z jednej strony to jest zmyślona historia, a wszyscy tak czekają na kolejne części książek i filmów, a z drugiej zajmuje to trochę ludzi i fascynuje... Tak, czy tak, zawsze będę libic Harry\'ego Pottera!!! I tyle!!!

Gość w ostatniej czesci zginie
harry ja wszystko wiem i to bedzie 7 czesc zgina razem z voldemortem

Ta osoba z pomarańczowym nickiem, co pisała powyżej. Może włączysz się do dyskusji? Wszyscy, którzy czytają to forum i sie nie odzywają, zapraszam do dyskusji. Naprawdę, im nas więcej-potteromaniaków, tym lepiej!!!

Ja czytałam o tym na jakieś stronce chyba, ale nie jestem pewna.... Chyba na jakieś nieoficjalnej...

Może znajdziemy sobie coś ciekawego, o czym można poplotkowac, bo jakoś nudno się tu zrobiło!

Która częśc Harry\'ego Pottera wam sie najbardziej podobała? (Chodzi mi o filmy) Mi zdecydowanie 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żmijka9
to nie w porzadku. przez tyle czasu zdazylismy polubic harrego, a ta nienormalna rowling po kolei zabija bohaterow, okalecza harrego, a na koniec planuje dla niego smierc!!! napiszmy jakis protest do niej!! ja nie chce, zeby harry umieral, nie dosc, ze byl sierota, ze byl dreczony przez wujostwo, ze stracil Syriusza i Dumbledore`a, to jeszcze ma zginac???? skandal.

Tłumacz Andrzej Polkowski zakończył pracę tydzień przed planowanym terminem. \"Harry Potter i Książę Półkrwi\" pojawi się w księgarniach w ostatni piątek lub sobotę stycznia przyszłego roku. Polskie tłumaczenie będzie liczyło więcej stron niż oryginał, od 710 do 720. Książka będzie dostępna w miękkiej i twardej okładce. Wydawnictwo planuje także aby równocześnie z książką ukazała się płyta, na której przygody czarodzieja z VI tomu przedstawi Piotr Fronczewski. Wydawnictwo nie ujawniło na razie jak brzmi pierwsze zdanie w polskim tłumaczeniu, obiecało jednak, że fani poznają je jeszcze przed oficjalną premierą polskiego wydania.

Gość marsee
ja przeczytalam całą szósta czesc ;]] jak ktos bedzie mial jakies pytania to chetnie odpowiem;]

a może podyskutujmy co nam się podbało w 6 części a co nie?? albo co nam się podobało w filmie?? mi się nie podobał Krum,czytając ksiązke jakoś inaczej go sobie wyobrazałam,a wy??

A mi sie bardzo podobał aktor grający Kruma, choc w książce sprawiał wrażenie raczej nieprzystępnego i burkliwego. Podobał mi sie też Pedja Blejac grający rolę Karkaroffa, uważam też, że Brendan Gleson w roli Moody\'ego był rewelacyjny!!! Co do obsady aktorskiej, jest tylko jedna osoba, która moim zdaniem nie pasuje kompletnie do tej roli i jest to Emma Watson grająca Hermionę. Nie podobaa mi się w tej roli od początku i nie podoba mi sie nadal! Polubiłam natomiast Michaela Gambona jako Dumbledore\'a, chociaż Richard Harris był lepszy. A Alan Rickman jako Snape jest po prostu rewelacyjny!!!