Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupajana

Żelowe okulary - warto kupić?

Polecane posty

Chciałabym poznać Waszą opinię na temat okularów żelowych - np. w katalogu 1/06 są za 9,90 :) Mam na nie ochotę ale po co mi kolejny niepotrzebny gadżet, który tylko będzie zdobił półkę? Czy takie okulary rano przyłożone do oczu niwelują opuchliznę, czy \"znika\" zmęczenie z okolicy oczu? Np. spowodowane późnym pójściem spać, długim siedzeniem przed komputerem...

oczywiście chłodzące okulary żelowe... ale chyba domyślacioe się o co chodzi ;) po nazwie topicu ;)

hej ja też jestem ciekawa , ale jeśli możesz napisz w jakim katalogu można je kupić ??

hej, sorki ze nie napisałąm, zapomniałam, miałam przed sobą katalog Avonu i zaomniałam że inni go nie widzą ;) chodziło mi o katalog Avonu nr 1/06 :)

Gość żelek
ja bardzo polecam takie okulary. Nie wiem jak te z Avonu ale te co mam sprawuja sie wysmienmicie. Trzymam je w lodówce i jak tylko mam ochotę lub bolą mnie oczy wyciągam je i ból mija.

dzięki za opinię, to właśnie chciałam zobaczyć/usłyszeć :D i proszę o jeszcze :)

Gość nodi19
a czy na since to pomaga?

Nescafe => na zatoki nie choruję ale mam taką jakby to powiedzieć, lekką postać alergii, katar alergiczny, na razie dopiero co zdiagnozowany, byłam u lekarza , nie mialam zadnych testów ale dostałam tabletki i taki aerozol do nosa do psikania... przechodzi :) czy w takim razie okulary też będą niewskazane??:(:( zmartwiłaś mnie... :(

ja mam takie okulary ale nie z avonu tylko z anglii mi funfela przywiozla i wiecie co wam powiem ?? ze one gowno robia tak na prawde a juz na pewno nie likwiduja sincow pod oczami a nie mowie tego tylko na swoim przykladzie bo testowali je moja mama, 3 kuzynki, ciotki, babcie kolezanki i ogolnie polowa moich znajomych i nikomu nie pomogly a pozyczalam je nawet na 2 miesiace wiec to dosc dlugo okres zeby pomogly jak mialy pomoc :P no ale 9,90 to nie majatek takze sobie zafunduj :D

słyszałam, że takie okulary można też stosować na ciepło....czy to prawda?

Gość lalkamala
kiedy boli mnie glowa albo oczy..siegam po takie okularki..teraz jestem w ciazy i boli czasami lepetynka strasznie i nie siegam po proszki tylko po okularki...moj facet mial bardzo zmeczone oczy i cienie i kazalam mu (terror hehe) zakladac okularki..duzo tego wszystkiego sie wygladzilo..teraz obydwoje mamy swoje...i czasami idziemy sie kapac z ziemnymi okladami..ja polecam..tanie a fajne

Gość nie wydaje mi się
takie okularki są dodatkiem do najnowszego nr TWÓJ STYL :)

Gość gość
Ja kupiłem za 14,- tutaj: ogrzewacze.net