Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska8333

suuuperrrrr!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kaska8333
nie daje soba manipulowac.wiem ze mam nadwage i juz dawno powinnam sie za siebie wziac wiec teraz przyszla odpowiednia chwila,a nie tylko on mi to mowi ale wielu znajomych i przedewszystkim rodzina.

Gość zalosne to
to od razu sobie wszczep implanty i wstrzyknij kolagen w usta ciekawe ze dopiero wtedy sie za siebie chcesz wziac jak Ci facet zagrozil ze Cie rzuci mowie, ze dajesz soba manipulowac i tego NIE WIDZISZ a to najgorsze

Gość karmelll
Ja tam kobiet z ohydnymi twarzami nie spotykam. Zreszta twarzyczka sie nie dlugozacznie marszczyc, a trenowane cialko zawsze moze byc jedrne.

Gość kaska8333
ALE SLUCHAJCIE DZIEWCZYNY WY MNIE NIE ROZUMIECIE.!!JUZ POWIEDZIALAM NIE DAM SOBA MANIPULOWAC NAPEWNO,O ODCHUDZANIU JA SAMA GADAM JUZ PARE LAT I WIEM ZE MUSZE SCHUDNAC ,NIC INNEGO MU NIE PRZESZKADZA,MOWI ZE JESTEM PIEKNA NA TWARZY I WIELE INNYCH ZALET WIDZI TYLKO POPROSTU KG MU PRZESZKADZAJA ALE TOO CHYBA NORMALNE,KAZDEMU PRZESZKADZAJĄ.A ZTOBA KARMELLL SIE ZGADZAM DLATEGO BIORE SIE ZASWOJE CIALKO,ALE CIALKO LATWIEJ WYTRENOWAC NIZ ZROBIC SOBIE OPERACJE PLASTYCZNA.

Gość solo design
moim zdaniem twoj facet to swinia.....i chyba cie nie koca liczy sie dla niego tylko wyglad.ja bym go zostawila:-)a jak chcesz schudnac to zrob to dla siebie a nie bo komus sie nie podobasz:-)

Gość kaska8333
WLASNIE DLATEGO DLUGO SIE NAD TYM ZASTANAWIALAM I PODJELAM JUZ DECYZJE O ROZSTANIU ALE Z 2 STRONY POMYSL CZY PRZEJKRESLILABYS TYSIACE PIEKNYCH CHWIL DLA JEDNEGO GLUPIEGO TEKSTU?MOZE NIE BYLAS W TAKIEJ SYTUACJI ALE POMYSL CZY TAK NAPRAWDE RZUCILABYS FACETA GDYBY CI POWIEDZIAL NP:OBETNIJ WLOSY ALBO CIE RZUCE.oN MI TAK DOSLOWNIE TEGO NIE POWIEDZIAL.jA SIE SPYTALAM CZY JAKBYM JESZZCE ZE 2 KG PRZYTYLA TO CO BY BYLO.a ON NA TO-ZOSTAWILBYM CIE.WIEM ZE NIC GO NIE USPRAWIEDLIWIA.

Gość solo design
rzuc go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nad czym tu sie zastanawiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znajdziesz takiego od ktorego nie bedziesz musiala wysluchiwac takich rzeczy!!!!-napewno:-)

A jesli moge zapytac to ile on ma lat? I jeszcze jedno.. czy jak zaczęliście być ze sobą w związku tyle samo wazyłaś co teraz czy mniej?

Gość kaska8333
23 LATA A JA WAZE CALY CZAS TYLE SAMO ILE WAZYLAM NA POCZATKI NO MOZE +1-2 KG

A długo jestescie razem?? Dla mnie to troche niedojrzałe mówić ze jak nie schudniesz to odejdzie od Ciebie. MOze nie bedzie to miłe to co napisze, ale moim zdaniem wczesniej czy później Wasz związek i tak sie rozpadnie poniewaz nie sądzę aby ten chłopak naprawde Cie kochał. Gdyby naprawde kochał to nie powiedziałby czegoś takiego.... raczej zasugerowałby zebys schudła, bo bedziesz lepiej wyglądać i takie tam, a nie szantazuje ze odejdzie. Świadczy to o tym, ze on jest z Tobą dla samego bycia z kimś, a nie dla Ciebie jako Ciebie. Najlepiej schudnij i kopnij go w dupe wtedy

Gość moze papierowy zapal takze
papierowe nożyczki, twoje zycie będzie jedna wielka udreka bo słowa kompromis nie ma, zapewne w twoim zestawie uzywanych i rozumianych słów. Facet musi cie kochac i tyle prawda i nie ma nic do gadania. żenada. A potem takie sie żalą że są puszczne w trąbe. Jesteś zaborcza i predzej czy później twój facet będzie miał cię dość.

Gość kaska8333
ALE ON TO WLASNIE ZASUGEROWAL.TAKI TEZ PLAN OBMYSLILAM SCHUDNE I WTEDY GO KOPNE ALBO POSTAWIE MU WARUNEK ALBO.... ALBO ODEJDE:))))

Gość karmelll
A moze on zawczasu myslei co sie moze stac za 5 lat i nie chce do tego dopuścić ? Może nie uśmiecha mu się mieć w wieku 30 lat zony która będzie wazyla 80 kilo, więc stawia sprawe na ostrzu noża. Miłośc to burza hormonów, które po dojsciu do równowagi nie maja wpływu na zachowanie sie dwóch osób w związku i pozostaje juz tylko zwykła szara proza zycia. W tej prozie mieszci sie zapewne tak przyziemna sprawa jak wygląd zewnetrzny partnerów, którzy dopiero teraz zaczynają zauważać swoje wszystkie wady i zalety. Miłość jest piekna, ale niestety trwa raczej krótko.

Gość Amperka
Czytam i czytam a wlosy z glowy rwe :) Moim zdaiem, to super ze chcesz o siebie zadbac (dla siebie, tylko i wylacznie)...tylko popatrz na to z innej strony! Sama piszesz ze od dawna wazysz tyle samo i skoro do tego czasu niczego ze soba nie zrobilas-oznacza to ze czujesz sie dobrze we wlasnej skorze lub faktycznie, leniuszek Cie dopadl! Twoj facet rzucil tekst ponizej krytyki-wybacz ale takie typki sa raczej niepewne (malo okrzesany, nie liczyl sie z tym ze zrobi Ci przykrosc w takiej sprawie a to dobrze nie rokuje)....postanawiasz z nim byc ale sie odchudzac...dziewczyno pomysl, przeciez on zobaczy twoj trud i co sobie pomysli,,,ze robisz to dla niego, poczuje sie pewnie, co nie powie to Ty zrobisz i ta jedna sprawa go w tym przeswiadczy! Nie jest latwo rzucic faceta ale jesli chcesz cokolwiek osiagnac i nie puscic tego plazem-wez go na wstrzymanie, na jakis czas niespotykaj sie z nim a sama zadbaj o siebie...wtedy zdecydujesz!