Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska8333

suuuperrrrr!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kaska8333

wlasnie moj facet powiedzial mi ze jak nie schudnę to mnie zostawi:(((no dobra nie jestem super szczupłą laską ale obrzydliwie otyla tez nie jestem.a ja myslalam ze liczy sie uczucie a nie wyglad:((

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
az mnie zatkalo, moze lepiej TY go zostaw, hmm? :/

Gość kaska8333
wlasnie tak sobie mysle kocham go i dla jego szczescia go poprostu zostawie,niech sobie znajdzie fajną chudziutką laseczke,moze bedzie mu lepiej...

Gość ajćććććć
jesli on nie akceptuje Cie teraz to co bedzie pozniej :/

Gość prowokacja i to marna

Gość kaska8333
no wlasnie dlatego powaznie mysle o rozstaniu....to nie jest prowokacja

Gość ciesz sie że był szczery
a nie znalazł innej dupy na boku

Gość katieeeeeee
moze ma inną skad ja to mam wiedziec...a od jutra biore sie za siebie.Pokaze mu jaka dupa bedzie jeszzce ze mnie chociaz myslalam ze juz nia jestem ale coz niema jak to sie samej oszukiwac..

Gość jeśli ci to powiedział to
znaczy że mu zalezy na tobie, nie chce cie spławić ale jesli przestałaś go podniecac no to nawet najwieksza miłośc tu nie pomoże.. wiem że to nie jest miłe usłyszeć taki tekst.. ale zastanów sie czy nie ma troche racji.. no chyba że przytyłaś 1-2 kilo i wcale tego tak nie widać a on ma jakąś obsesje

Gość kaska8333
powiem tak waze 68 kg i mam 167 wzrostu wiec nie oszukujmy sie nadwage mam ale przeciez strasznym potworem nie jestem.Zabolalo mnie to dlatego ze nie jest milo uslyszec to od kogos kogo sie kocha i teraz mam dylemat zostawic go czy poprostu schudnac i zobaczyc co dalej.....

Gość mimi344
zostaw go drania skoro wazniejszy jest dla niego twoj wyglad

Gość kaska8333
tak myslisz???no to super.Tymbardziej utwierdziles mnie w przekonaniu ze powinnam sie z nim rozstac.Widocznie juz mu nie zalezy..Njapierw nie odpowiadoaja walory zewnetrzne a poznioej ciekawe co jeszcze....no nic.Troszke pocierpie ale to minie.WOLE PLAKAC PO NIM NIZ PRZEZ NIEGO.

Gość MARTIIINNN
A JA MYSLE ZE POWINNAS Z NIM ZERWAC A POZNIEJ ZROBIC Z SIEBIE TAKĄ DUPE ZE MU OCZY NA WIERZCH WYJDA I BEDZIE BLAGAL O POWROT,A TY POWIESZ -ALBO ZROB SOBIE OPERACJE PLASTYCZNA ALBO POWROTU NIE BEDZIE HEHEHE

Gość kaska8333
ALE WIESZ JAK MI JEST TRUDNO PODJAC TA DECYZJE?LACZY NAS WIELE PIEKNYCH CHWUIL I POZATYM ZE TAK WCZORAJ POWIEDZIAL NIC INNEGO ZLEGO NIE ZROBIL.a MOZE POWINNAM GO ZROZUMIEC ?JA TEZ NIEWIEM CZY MI SIE BY PODOBALO GDYBY WYGLADAL JAK GRUBY WIEPRZ:(

Gość gratuluje takiego faceta
a co powie,gdy przytyjesz bedac w ciazy?Zostawi cie,bo juz nie bedziesz szczupla lecz gruba??? Ja wazylam 60 kg to nie tak malo,a teraz ponad 70-bedac w ciazy.Nie podobam sie sobie,ale maz mowi ze kocha mnie taka jaka jestem.Wyglad ma znaczenie glownie na poczatku zwiazku,potem trzeba o siebie dbac ale bez przesady-anorektyczki umieraja.

Gość kaska8333
NO WIEC CO MAM ZROBIC?ZOSTAWIC GO ODRAZU I PRZEKRESLIC TO ESZYSTKO CZY WZIAC SIE ZA SIEBIE-SCHUDNAC I ZOBACZYC JAK BEDZIE WTEDY??

Gość kaska8333
RACZEJ NIE .jUZ KILKA RAZY ZWRACAL MI UWAGE O TO,NAJPIERW DELIKATNIE TYPU MOGLABYS TROCHE POCWICZYC,POZNIEJ Z PRETENSJAMI ZE SIE OBZERAM CHOC WCALE TAK NIE BYLO BO WAZE CALY CZAS TYLE SAMO ODKAD SIE POZNALISMY A TERAZ JUZ MOWI ZE NIE BEDZIE ZE MNA JAK BEDE GRUBA I KONIEC.NIEWIEM CO ROBIC...

Gość kaska8333
NO WLASNIE.I COP JA BIEDNA MAM ZROBIC???DORADZ MI MEZCZYZNO !!

Gość pan i pani z fitnessu
nie wiesz Leniu smierdzacy ??????????? Zmien diete i zapisz sie na Fitness, kup dres i idz pobiegac. Kup rowerek i idz pojezdzic kiedy bedzie cieplo, albo kup stacjonarny i krec w domu. Facet widzi na ulicach szczuple zadbane laski to jest mu przykro ze sam takiej nie moze miec i w końcu cie zdradzi. Przy twoim wzroscie to powinnas wazyc 55 k wiec masz kilkanascie kilogramow nadwagi !! Już sobie wyobrażam jak wyglądasz.

Gość kaska8333
GFDERE DZIEKI.OD JUTRA BIORE SIE ZA SIEBIE TAK JUZ NA SERIO.W SUMIE MACIE RACJE PAN I PANI Z FITNESU WOKOL SAME LASKI A JA TAKA GRUBA WIEC PEWNIE I ON BY CHCIAL ZEBYM TAKA BYLA,TYLKO ZE JAK CZASAMI POPATRZE NA TWZRZE TYCH CHUDYCH LASAEK TO MI SIE NA WYMIOTY ZBIERA,A JA JESTEM LADNA NA TWARZY WIELE OSOB MI TO POWTARZA I JAK SCHUDNE TO NAPEWNO BEDE SUPER LASKA ,OD JUTRA DO DZIELA.!!!

Gość kaska8333
NIE MARTW SIE .NIE CHCE WYGLADAC JAK ANOREKTYCZKA BO TO JESZCZE GORZEJ WYGLADA NIZ GRUBASEK:)TAK JAK MOWI PAN I PANI Z FITNESU CHCE DOJSC DO 55 KG.OJJJ DLUGA DROGA PRZEDEMNĄ...... DO PAN I PANI Z FITNESU---->JAK MYSLICIE ILE ZAJMIE MI UZYSKANIE TAKIEJ WAGI?

Gość karmelll
piękna twarz to rzecz subiektywana i szybko powszednieje dziecino.

Gość kaska8333
NO TAK ALE JAK MYSLISZ FAJNIEJ JEST BYC CHUDĄ LASKĄ Z OHYDNĄ TWARZĄ CZY TROSZKE WIEKSZĄ Z PIEKNA I ZADBANĄ TWARZYCZKĄ???BO WSZYSCY MOI ZNAJOMI FACECI MOWIA ZE WOLA TĄ 2

Gość kaska8333
NIE CHCE MU SPROSTAC cHCE TO ZROBIC DLA SIEBIE A ON NI ZRESZTA NIE TYLKO ON MNIE DO TEGO ZMOTYWOWALI ALE NIGDY NIE BEDE SPELNIALA WSZYSTKICH JEGO ZACHCIANEK I OCZEKIWAN O NIEEE.A CO DO TEJ STRONKI TO MI SIE NIE OTWIERA:(((

Gość kaska8333
no dobra otworzylo sie:) nie takiego niestety niemam.Ta laska napewno nie wazy tyle ile ja tylko 10 kg mniej...:)

... następnym razem bedzie chciał żebys była zielonooka brunetką :p , jeżeli masz taką potrzebe to zmien sie ale rób to dla siebie :) nie dla kogoś ...

Gość kaska8333
tak wlasnie chce zrobic to dla siebie bo wiem ze jestem atrakcyjna i te -10kg naprawde dobrze by mi zrobilo.Wiec od jutra do dziela a pozniej to ja mu powiem -albo z rob cos ze sobą albo cie zostawie...:))))

Gość zalosne to
dajesz soba manipulowac jak marionetka i jeszcze Ci sie wydaje ze to Ty jestes ta, ktora pociaga za sznurki :P