Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie to ale prawdziwe

Po sexie sperma ktora wyplynela mi z cipki miala kolor taki lekko POMARANCZOWY

Polecane posty

no wlasnie i sie zmartwilam, bo nie sadze zeby moj chlopak mial taki odcien spermy :( :( dodam tez ze to nie okres, biore pigułki i jestem w srodku cyklu wlasnie jak myslicie co to? czy moze uszkodzil mi cos w srodku i dlatego? przypuszczalnie to byla krew jakas rozrzedzona ( stad kolor pomaranczowy) albo plamienie srodokresowe jakies? tylko czemu akurat po sexie na nastepny dzien zniknelo....... glupie to ale prawdziwe :( przyznam sie ze troche sie zmartwilam :(

wiem :( tylko skad ona tam

Gość mi też
się to zdarzyło. ja wychodzę z założenia, że skoro dotąd żaden lekartz nie zauwazył nic złego, a poza kolorem, który ze mnie wypływa wraz ze spermą nic się nie dzieje, to chyba nie ma się czym przejmować. swoją dorą jestem ciekawa czy któraś zapytała kiedykolwiek o to lekarza?:) pozdrawiam

Gość odpowiadam
mysle, ze to rzeczywiście była Twoja krew, a wzięła sie -pewnie stąd , ze chłopak mógł Cie naruszyć tam w środku np jak najpierw pieścił Cię palcem, albo druga mozliwość jest taka, że wystąpiło plamienie śródokresowe, jeżeli to był czas owulacji, tylko nie wiem czy coś takiego wystepuje, jak sie bierze tabletki, ale jedno z dwóch na pewno, nic sie nie martw :)

ja jak pojde to zapytam z tym ze w moim miescie trzeba czekac na wizyte strasznie dlugo.... prawdopodobnie wiec pojde w przyszlym roku dopiero :O

Gość odpowiadam
ale naprawde nic sie nie martw, to nic złego, ja czesto tak miałam a jestem pod stałą kontrola ginekologa i zapewniał mnie że wszytsko jest ok, a to, ze podczas pieszczot męzczyzna naruszy bardzo delikatną błone Twojej pochwy to norma, a on stopnia tego naruszenia zależy czy pojawi sie lekkie czy mocniejsze zabarwienie krwią

Gość agata123
albo po prostu masz nadzerke bardzo czesto przy nadzerce wystepuje niewielkie plamienie wlasnie po stosunku razilabym wizyte u ginekologa

Gość glupie ale prawdziwe
do gina pojde nadzerka mowicie, szczerze mowiac nie mam pojecia co to takigo hm ostatnio u gina bylam calkiem niedawno gdzies we wrzesniu wiec mysle ze tak szybko chyba by mi sie takie cos jak nadzerka nie wytworzylo tzn mam nadzieje moze rzeczywiscie cos tam mi uszkodzil, bo sex byl ostry :P poza tym zobaczymy co bedzie nastepnym razem :)

Gość Magda73
Z czego Ci wypłynelo dziecko? Chyba z pochwy.