Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wysepka

Jest mi zle...ta straszna CISZA w zwiazku!

Polecane posty

Ja miałam do Niego pretensje,On niby sie wytłumaczył (moze klamał,ale nie istotne).Rozmowa była przez telefon...urwała sie! Tweraz jest trzeci dzien ciszy:( Moze powinnam sie odezwac,ale jak (sms,tel,spotkanie),zreszta nie wiem co powiedziec?! Moze to On powinien sie odezwac,ale milczy,dlaczego?! Jest mi zle...:(

Gość dużo zależy od tego
o co miałaś do niego pretensje i czy uzasadnione

Gość przecież to proste
kto " nabroił", ten powinien wyciągnąć rękę do zgody. Jeśli pretensje były nieuzasdnione i o drobiazgi, korona z glowy Ci nie spadnie jak się przyznasz do błędu. Jeśli miałaś rację a powody pretensji były ważne, to dlaczego Ty masz teraz naprawiać?

Jeżźeli to On zawinił to On powinnien pierwszy się do Ciebie odezwać... takie jest moje zdanie... bo jeśli kłótnia była w jego winy a Ty pierwsza sie odezwiesz to później łatwiej będzie mu znów coś przeskrobać bo bedzie wiedział, że Ty sie pogniewasz, pogniawasz i w koncu zadzwonisz... a tak... przemyśli 10 razy zanim coś zbroi... :)

Juz sama nie wiem czy to była bdura czy nie... Dzis jest 4 dzien ciszy i pusciłam Mu sygnał,odpuscił i koniec. Jezeli jest Mu tak dobrze bezemnie..?! Dodam ze taka sytuacja jest poraz pierwszy...nigdy nie było takiej ciszy:(

Gość zadzwon
jak masz sie tak zadreczac - zadzwon

Gość maartika
hej! u mnie to dopiero drugi dzień...ale też jest mi parszywie:( ale podziwiam wytrwałość...tylko jeden sygnał! jesteś niezła;) o coś powaznego Wam poszło?

wysepko...nic nie rób....poczekaj jeszcze, może czuje się zraniony? A może się cieszy, że ma z głowy? Tego nie wiesz, więc poczekaj jeszcze trochę...na wszelki wypadek....:)

Gość ELEMEK
DZIEWCZYNY PRZESTANCIE!!!nIE DZWONCIE JAK TO NIE WASZA WINA. zAWSZE BEDZIECIE PIERWSZE WYCIAGAC REKE? a NIECH ON MILCZY NAWET MIESIAC. mOZE CZAS SIE PRZEKONAC CZY IM ZALEZY? nIGDY SIE NIE PRZEKONACIE A DODATKOWO ONI POCZUJA SIE BEZKARNIE. jAK KOCHAJA TO ZADZWONIA I TYLE ! sTARA PRAWDA!

Gość zadzwon
to dziewczyna ma sie zagryźć???????????????????????? godność godnością, ale tu chodzi o spokój

Godność dla kobiety jest NAJWAŻNIEJSZA.Też tak uważam! Wysepko! Jeśli mężczyźnie zależy, to diabłu duszę sprzeda, ale znajdzie sposób, by sie skontaktować!

Dziekuje za te wypowiedzi.... Jestem bardzo dumna osoba i dlatego tylko jeden sygnał pusciłam. Tylko ze w duszy i w sercu zle...moze warto sie odezwac,ale wtedy wyjdzie na to ze sprawy nie było i ze zyc nieptrafie bez Niego...a to niestety prawda!

Gość seawinds
Po mojemu: nie odzywaj sie :-) A jak on sie odezwie - badz mila i nie wracaj do tematu :-)

Eeee...zadzwoniłam 30 listopada,do niczego nie doprowadziła to rozmowa,bo trwała krotka chwile...czekam na znak od niego...ale przez mamy dzis 9 grudzien:(

Gość tyle czasu ...
bez odpowiedzi :-( smutno to widzę ...

Gość maartika
hej...to okropne! u mnie już spokój...spotkaliśmy się, przeprowadziliśmy chyba dwugodzinną, megaszczerą rozmowę...i obiecaliśmy sobie kilka waznych rzeczy...na razie jest ok mam nadzieję, że i u Ciebie ułoży się- czy z nim czy bez niego to już nie takie ważne! pozdrawiam

ja bym sobie dała z gościem spokój, jeśli taki zatwardziały. Potem czytamy \"czy jestes w zwiazku, w którym partner molestuje cie psychicznie...\", nic dodać nic ująć. Jeśli już teraz tak słabo mu zależy na dziewczynie, to co będzie później. Znam dwa takie związki, w którym kobieta prawie zawsze ustępowała facetowi. Jeden kończy się w tragicznym stylu, drugi trwa, dzięki wytrzymałości kobiety, która tylko czasem gdzieś między wierszami, przyzna się, że ma już dość...

Wasze wypowiedzi sprawiaja ze coram mniej czekam na odzew z Jego strony...to prawdą jest ze jezeli juz teraz robi sie taki \"zatwardziały\"to gdy zostane jego zona juz wogole tylko płakac bede i uzalac sie na forum... Tylko sytuacja jest taka ze jestem na etapie \'wielkiem miłosci do Niego\"...zwiazek trwa od ponad 5 lat...a przez głupia sprzeczke cisza tak długo trwa (sytuacja taka zdazyła sie po raz pierwszy)!